- Läckberg x2

Har ni läst ut två utav Camilla Läckberg´s böcker isprinsessan och predikanten

Beskrivning:
"Huset var ödsligt och tomt. Kylan trängde in i alla vrår. En tunn hinna av is hade bildats i badkaret. Hon hade börjat anta en lätt blåaktig ton. Han tyckte att hon såg ut som en prinsessa där hon låg. En isprinsessa. Golvet han satt på var iskallt, men kylan bekymrade honom inte. Han sträckte ut handen och rörde vid henne. Blodet på hennes handleder hade för länge sedan stelnat. Kärleken till henne hade aldrig varit starkare. Han smekte hennes arm, som om han smekte den själ som nu flytt kroppen. Han vände sig inte om när han gick. Det var inte adjö, utan på återseende."



Betyg - 3,5



Beskrivning:

"Hon kände på underlaget som hon låg på och fick tag på en näve sandaktig jord, som hon silade mellan fingrarna. Den luktade starkt av mylla, en sötaktig kväljande doft, och hon fick en känsla av att befinna sig under jord. paniken slog till. Känslan var klaustrofobisk. Utan att veta hur stort utrymmet var fick hon ändå bilden av väggar som sakta närmade sig henne, inneslöt henne. Hon krafsade på halsen när det kändes som om luften höll på att ta slut, men tvingade sig sedan att ta några lugna, djupa andetag för att lägga band på paniken."

En sommarmorgon smiter en liten pojke ut för att leka riddare i Kungsklyftan i Fjällbacka. Leken får ett brådstörtat slut när han får syn på en död kvinna. Polis kallas till platsen och mystiken tätnar när man under den mördade kvinnan finner två kvinnoskelett. Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation ställs inför ett svårlöst mysterium. Vad har kvinnoliket som hittas i Kungsklyftan för koppling till de två flickor som försvann från trakten för snart tjugofem år sedan? Sanningen visar sig vara grymmare än de någonsin kunnat ana ...

Betyg - 3,5


Nu har jag börjat på den tredje boken stenhuggaren, hoppas att den är lika bra =)

Kommentarer
Postat av: feea (felicia aulén) ~ sprallig glad tjej med många vimlande hypoteser

Är en av finalisterna, behöver din röst ! FINALIST 3! röst här: http://oliviamjau.blogg.se/2010/may/de-10-finalisterna.html



DU FÅR EN LÄNKNING SOM Tack om du röstar!

____________________________________________

du behöver bara skriva " finaslist 3 " som kommentar på den länkade bloggen!

2010-05-24 @ 21:25:33
URL: http://feean.tk
Postat av: PEETRA

Sv; hehe ja, de vare med ;D

kraam

2010-05-24 @ 23:12:17
URL: http://petralovisaeriksson.blogg.se/
Postat av: amanda

tackar =) har man inte det andra har man det andra =( mm =)

2010-05-25 @ 00:20:29
URL: http://hertismandis.blogg.se/
Postat av: Elin Wernvik

jag har tänkt läsa dom ett tag men det har inte passat in i all stdielitteratur :) Kanske får bli något till stranden i sommar :)



Kram

2010-05-25 @ 02:00:37
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0