- Stort Grattis!

Vinnaren av veckans blogg blev denna tjejen =)



- Måndag kväll!

Har precis lirat lite sims så har fördrivit tiden i någon timme eller två ^^ Tiden går så himla fort ibland när man håller på med något.

Tänkte faktiskt att jag skulle ta och kika på fångarna på fortet som börjar idag och se om det är något att ha ^^

Nej innan det så ska jag fixa mig något gott är extremt törstig men uppdaterar mera sen och sedan så kommer även finalisten upp =)

- Har precis fått i mig lite mat. Så sjukt...

- Har precis fått i mig lite mat. Så sjukt gott att fylla magen igen och just nu sitter jag och kollar på Ghost whisper :)


- Måndag morgon!

Måndag idag och det är en helt ny vecka med några möten inplanerade och sedan blir det till att leta en helvetes massa jobb!
Den 14:e september har jag gått hemma i två månader och jag kan säga er att jag klättrar på väggarna. Kan jag vara nya spindel kvinnan? Haha nej nej så smidig är jag inte. Men ack vad tråkigt det är att bara gå hemma, jag förstår inte hur vissa kan tycka om att gå hemma. Det finns ju nästan inget alls att göra på dagarna medans ens vänner är i skolan och jobbar eller har praktik.

Men men ska inte deppa ihop nu =)

- Har precis följt Olsson till fyrkanten ...

- Har precis följt Olsson till fyrkanten bara för att han skulle slippa att gå själv. Men hjälp vad Vargön är helt öde, det enda jag hör av vatten som rinner, mina egna ljud från mina steg och ett helt hav av syrsor som spelar. Går just nu förbi en mörk skog och det känns som om att mitt hjärta ska hoppa ur min kropp! Gatulamporna lyser svagt över vägen och jag hör åter igen ljudet av syrsor som spelar, pulsen håller på att lägga sej och när jag tittar upp så ses jag att det är tre tvärgator kvar tills jag är hemma hos mamma igen, in i det mindre skrämmande och i värmen. För jag säger bara att det är sjukt skönt väder ute men ack så kallt. Går just nu förbi ett hur där det låter som en fågel har satt något i halsen och åter igen så är det just nu bara en tvärgata kvar. Jag ser, jag ser elskåpet utanför mammas tomt och jag börjar lämna lugnet i kroppen, andningen är lättare och nu är jag inne på tomten och behöver inte vara rädd för mörknet något mer denna kväll! Nu är jag innanför dörren och jag kan säga att det hjälpte mig att skriva detta medans rädslan fanns hos mig. Men nu säger jag god natt till alla :-*


- Nu är jag påväg in mot stan och ska möta...

dsc00559 (MMS)

- Nu är jag påväg in mot stan och ska möta denna grabben:) Fick tvinga hem han och spela lite mario med mej ;-)


- Mario ! ! !

Nej nu har jag svarat på en hel del kommentarer men eftersom att mammas dator är så seg (brorsan har lånat min och hans är sönder) så tröttnar man lätt på att sitta här framför ^^
Så nu ska jag sätta mig och spela lite Mariokart, får ju tjuvträna så jag kan vinna över brorsan någon gång ^^


- Mumma så gott!

Efter att vi blev färdiga i trädgården så bjöd Tina mig på en räksmörgås på björkås, så sjukt jävla gott!



Mysigaste cafét som finns!

- Har hjälp Tina att greja i trädgården i ...

dsc02394 (MMS)

- Har hjälp Tina att greja i trädgården i ett par tre timmar och sedan så kom Esa och hjälpe till med och vi håller fortfarande på men är inte jätte mycket kvar nu så sen blir det en sjukt skön dusch för det hade ju inte suttit fel direkt ;-)


- Natti natti!

Nu känner jag att ögonen går i kors efter en hel kväll med sällskapsspel med en stor bunte flickor som trevlig sällskap!
Men uppdaterar mera i morgon =)

- Finalisterna!



1 - ShoppaLoss



2 - Melitagredelj



3 - Josephin



4 - Frida



5 - Fröken Jonasson



6 - Matilda



7 - Liiinneal



8 - Neliie



9 - LadyMuffin



10 - Fanny



Nu så tjejer så gäller det att få så många röster som möjligt innan 23.59 söndagen den 23 augusti.
Vinnaren kommer att få en länkning så länge jag har kvar bloggen under kategorin bloggar =)
Sedan så är det bara en röst per person och det är bara rösterna i detta inlägg som räknas!
Lycka till nu =)

Nu ändrar jag så att ni kan rösta på eran favorit fram tills måndagen 24 augusti klockan 22.00

- Stopp, stopp!!!

Nu är jag hemma och här med så avlutar jag anmälningarna till veckans blogg och ska dra finalisterna.
Men jag kommer att ändra från 6 till 13 finalister eftersom att det var så många anmälda och så kommer allt att ske slumpvis så inget fuskande här inte =)

- Blir lite senare

Veckans blogg skulle ju avslutas vid nio men vi avslutar den när jag kommer hem i kväll, vet dock inte vilken tid, men ni kan fortsätta att anmäla er i ett utav inläggen nedanför =)

- Lirar!

Suck världens jävla mensvärk så ligger på soffan och lirar the sims och lyssnar på sjukt bra musik, eller gjorde rättare sagt tills brorsan loggade in på sin spotify.. Morr på han ;)

Nej nu ska jag fortsätta och spela och glöm inte att anmäla er till veckans blogg i några inlägg neranför =)

- Spring Breakdown




- Veckans blogg!

Nu kör vi en veckans blogg! Nu kan anmäla er i detta inlägget fram tills klockan 21.00 i kväll.

Kommer att dra 6 finalister =)


Vinnaren kommer få en länkning bland länkar så länge min blogg finns kvar =)


- Lördag!

God morgon eller kan man säga morgon nu när jag har varit vaken i ett par timmar? Kanske man kan så jag säger god morgon!

Har precis kikat film och nu halvsitter jag i soffan med en god kopp kaffe och funderar på vad denna lördagen kan ha att erbjuda.
Är ju inte direkt toppenväder ute och har regnat hela morgonen och kan tänka mig att det kommer att fortsätta.
Men något ska man väl kunna hitta på =)


- Torsdag morgon!

Morgon på er, ska jag vara helt ärlig så trodde jag faktiskt att det bara var onsdag idag, men ack så fel man kan ha ibland ^^
Det är nog det värsta när man bara går hemma är att man blandar ihop dagarna till tusen ungefär.

Men som sagt så var det ju torsdag och ligger fortfarande kvar på brorsans soffa fast jag har faktiskt varit uppe och tagit på mig lite kläder och satt igång en tvättmaskin och släppt ut båda katterna (Y)

Så just nu ligger jag och väntar på att grannen ska vakna till liv så jag vet vad som gäller idag.. Men annars så ligger jag bara här och spelar lite och lyssnar på überbra musik ^^

- ZzZzZzZz

Nu blir det film och sedan sova, så här med säger jag god natt =)

- Semester!

Åkte med morfar och Ingegärd och plocka lite kantareller. Fick ihop en ca 5 liter och sedan hem så kom tant Tina på en kopp..



Så nu har jag och OlleJanson dragit hem till mamma och ska ha en liten semster och jag och brorsan har precis ägnat några timmat åt mario cart och jag får faktiskt erkänna mig besegrad, lyckades komma tvåa men då var ju självklart han etta..
Haha men jag ska lyckas slå han ^^

- Just nu sitter jag i bilen med morfar oc...

- Just nu sitter jag i bilen med morfar och Ingegärd och ska ut på äventyr! Så jag uppdaterar mer när jag kommer hem sen :-*


- Woho

Yes, yes och åter yes, nu är hon äntligen vaken, så nu ska jag bara få upp henne ur sängen med ^^

- GrisNils Sara



Så gott hon sover så det känns nästan elak att väcka henne, men hon har ju som sagt en kvart kvar på sig att vakna av sig själv innan jag förvandlas till en ond djävul och väcker henne - Mohahahah!

- Suck och åter suck!

Haha jag börjar att bli gött rastlös!
OlleJanson och Sara ligger och snarkar på kapp och jag bara sitter här rakt upp och ner och ser ur som ett fån!
Nästan så jag funderar på om jag kanske skulle ta och väcka den största sömntutan?
Eller hon får sova till fyra sen väcker jag henne bannemej. Mohaha jag är ond ;)

- Uppe med tuppen!

Sara kom hit när hon hade slutat jobbat så vid en kvart i sju i morrse så satt vi och tjöta en sväng och sedan somnade vi båda.
Så jag svo till en halv tio och sedan låg jag i soffan och snacka med Frida på msn en sväng =)
Sedan så blev det en rask promenad i ungefär en halvtimme och när jag kom tillbaka hem så blev det en halvtimme på dansmattan med!

Nu har jag precis kommit ut ur en varm/kall dusch och bara ligger och slöar en stund till =)

- Måndag!

Vaknade och var sjukt trött och somnade om till en tio, sedan låg jag bara i sängen och vid en halv tolv så tog jag mig upp och skulle koppla in dansmattan men upptäkte att jag inte kunde det..
Men men så kom Sara hit så drog vi in till stan för jag skulle till försäkringskassan och sedan handlade vi lite och sen hem till mig. Sen till Sara och hämta en scartadapt och sen hem till mig och kloppla i dansmatan och så blev det en timme på den och sedan mötte Sara upp Frida medans jag satte på kaffe.
Sen in till stan igen för Frida skulle träffa sin bror sedan skulle hon ha mat och sen hem till Sara i några timmar och sen skulle hon jobba så Frida drog hem till sig och jag till mig.

Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och funderar på vad jag ska göra, för känner mig inte alls trött så kanske ska ta och slänga på en film?

- Taket rasar!

Traskade hem till Simone så jag var där strax efter nio och kikade lite på tv med henne och Richard.
Vid en halv elva så skulle jag bort och möta upp Sara och Frida men blev kvar där tills en strax efter tolv för jag hittade en dansmatta som jag bosatte mig på och jag undrar om inte taket rasade in hos Robin J som bor under henne ^^



Haha men kul var det och så lånade jag med mig den hem så nu ska jag dansa loss som aldrig förr och hoppas på att några kilon trillar bort, men inte allt för många ^^


- Söndag!

Ställde klockan på en halv nio men somnade om tills klockan slog kvart i tio och då låg jag kvar i sängen till en kvart över tio och sedan in i duschen i rekordfart och göra mig i ordning lite. Sedan blev det med bussen till Vargön kvart över elva och hoppa av i fyrkanten där jag åkte med mamma och Lillemor upp till golfen.
På golfen så blev det en hel del tjöt med massa trevliga prickar och sedan lite kortspel med.
Det sista så gick jag och LilleMor ett varv på tävlinghinder och blev hela 61 och det är jag inte alls nöjd med. Men det gäller ju bara att träna ;)

Sedan vid en halv sju så åkte vi hem och så hämtade pappa och Eva mig hos mamma samtidigt som dom körde hem brorsan så körde dom hem mig..

Så kom precis hem och har redan krypit ner i sängen och slängt på ett spel med betapet =)

- Lördagen!

Åkte ju som sagt ner till golfen och hade det allmänt trevligt med en hel det prat och sedan avslutade vi med några parti gurkan. När klockan blev strex efter nio så körde Tina och mamma hem mig och då la jag mig på soffan och spelade lite betapet och när klockan blev en halv elva så drog jag bort till Norrback och kika film.

Så nu är jag precis hemkommen och har precis bäddat ner mig i sängen och ska snart sussa så gott =)


En bild på mig och Norrback tagen för lite mer än ett och ett halvt år sedan =)

- Sitter just nu och väntar på att HasseNi...

- Sitter just nu och väntar på att HasseNisse ska hämta upp mig så ska vi åka ner till golfen en sväng. Men uppdaterar mer när jag kommer hem :-*


- Nu får det vara stopp!

Kunde inte riktigt betsämma mig för vilken film jag skulle se. Så jag var smart och kände efter vad jag själv ville och då sa jag till mig själv att krypa ner i sängen med en bok!
Så det är precis vad jag ska göra nu..

Sov gott alla =)

- Väljer och vrakar

Kommer att bli ytterligare en film men vilken? Ja det återstår att se sitter och väljer mellan några nu så får se vilken det blir =)

- Väljer och vrakar

Kommer att bli ytterligare en film men vilken? Ja det återstår att se sitter och väljer mellan några nu så får se vilken det blir =)

- Filmer = Tårar?

Så vad har jag underhållt mig själv med efter att jag kolla på Shutter Island?
Jo jag har tränat duschat och ätit hemmagjorda hammburgare och så har jag kikat på filmen Avatar..



Jag kan säga såhär mycket att jag rent ut sagt hatar fantasyfilmer men har hört att nästan alla bara pratar bra om Avatar och jag får faktiskt hålla med om det.
Låg här för mig själv i soffan och grinade ikapp med filmen!



- Shutter Island

En tråkig fredan så blev det film och kommer säkert att bli en till... Suck det känns som om att det är söndag idag =/






- En vis kvinna!

Under en månads tid så har jag börjat att bli en vis kvinna.. Nej nej skämt åt sido, jag har börjat att få två utav mina visdomständer på vänster sida, både uppe och nere och det gör så sjukt on vad jag än gör.

Men det är bara att bita i och stå ut smärtan!


- Precis stigit upp!

Vaknade vid en halv tio idag och har bara legat i sängen fram tills nu då jag tog några kliv ut till köket och gav OlleJanson mat och hämtade cola.
Så ni sitter jag i soffan med datan i knät och funderar på vad som händer idag.

Skulle ju egentligen åkt ut och fiskat men pappa fick hoppa in och jobba så jag har ingen susning alls vad som sker idag men känner inte för att bara sitta och dega här i alla fall så något kommer jag säkert på =)

Ni glömer väl inte och lägger en röst på mig i menyn hos Aniisa!?

- Natti natti!

Nu ska jag krypa ner i min varma och goa säng och sussa så gott =)

- Feta sig loss!

Gick bort till torpa och mötte upp Sara så lämnade hon mina sims spel som hon hade lånat och så gick jag in och köpte chips och cola och sedan var det bara till att traska hem.
Nu är strax första spelet installerat och sedan är det ett till och sedan så ska jag feta mig loss med sims, chips och cola ;)

- Rösta, snälla =)

Är med och tävlar hos Aniisa och vore jättesnällt om ni kunde rösta på mig genom att trycka på JenU som ligger i menyn på hennes sida =)


- Torsdag!

Mamma väckte mig vid en halv nio så ringde jag ett samtal och sedan åkte jag och mamma upp på Halleberg och leta lite kantareller och vi hittade en del *mumma*

Sen så körde hon hem mig vid två och strax efter det så kikade Jimmy förbi på en kopp kaffe så det var riktigt kul =)

Men nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Vad finns det att göra? Alla planer bara försvann.
Men något ska man väl komma på =)

- God natt!

Slutade med att jag stanna kvar hos mamma så vi hämtade datan och lite kläder och självklart OlleJanson.
Men ska faktsikt snart krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar.
Men uppdaterar mera i morgon och hoppas att ni alla kommer att få sova gott =)

- Nu drar jag!

Ska hoppa på cykeln och så drar jag ner till min älskade mamma, hörs när jag kommer hem igen =)

- Ändrade planer

Suck vad ska man hitta på nu då?
Olsson har blivit sjuk och Eva kommer inte suck jag som var redo för denna dagen men allt bara sprack så vad ska man hitta på?
Jag har inte någon aning alls, men något kommer jag väl på förhoppningsvis =)

- Redo att tackla dagen!

Kläderna och på och tåsockarna sitter där dom ska, kaffet brevid mig och prillan under läppen = jag känner mig redo att tackla denna dagen, denna onsdagen, onsdagen den 11/8-10. Haha snacka om att var gött idiot men det tycker jag att jag får vara för jag är som jag är eftersom att jag aldrig blev som jag skulle ^^
Haha nej nej nu ska jag njuta utav kaffet =)

- Onsdagen!

Suck har inte alls sovit bra i natt, somnade vid två och vaknade vid fem så gick upp och åt lite och la mig med datorn i knät en timme och sedan somnade jag om och vaknade vid tio i åtta och somnade om och sedan vaknade jag utav att mamma ringde strax efter halv nio och då ringde jag ett samtal och sedan blev det datorn i knät en stund till och sedan somnade jag om till en kvart i tolv.
Så nu ligger jag i sängen och har precis käkat lite frukost och ska snart börja ta på mig lite kläder för Eva skulle komma hit en sväng senare =)


- Vad händer nu då?

Sara drog för en stund sedan så vad händer nu då? Jag har ingen aning alls, funderar starkt på att sova faktiskt men är jag tillräckligt trött? Jag tror nog det så jag säger god natt =)

-

Städningen är klar och nu sitter jag här med Sara och ska snart ut på en lite tripp runt stan :P Så får man se vad det är för filurer ute en tisdagskväll i denna lilla hålan :P

- Värdskriget är över!

Man börjar skymta en lägenhet här nu och jag kan här med säga att värdskriget i min lilla lya är snart över!


- Jag är inte som alla andra!

Somliga går och plockar barnleksaker hela dagarna men jag får gå och plocka kattleksaker hela dagarna ^^

- God dagen!

Har varit sjukt seg med att uppdatera bloggen men har haft noll kraft till det så det fick bli en lite mini bloggpaus, men nu är jag tillbaka igen!

Håller faktiskt på att städa eftersom att jag alltid börjar men aldrig blir klar så har jag lovat mig själv att bli klar idag så jag hoppas att jag blir det med =)

Nej om man kanske skulle ta och snickra på lite kaffe och sedan fortsätta?
Det låter bra tycker jag och jag uppdaterar mer sen =)

- .....

















- Lördag!

Vaknade vid en tjugo i sju och sedan dess har jag legat halv vaken så Sara slutade jobba vid en kvart i nio så hon kikade hit efter jobbet och nu ligger hon och sover så gott i min säng medans jag håller på att tvätta och plocka lite här hemma, vill bannemej ha ordning och reda snart, men tyvärr så blir det ju stökigt lika fort när det gäller mig men måste ta och skärpa mig ;)

Nej nu ska jag ta tag i disken =)

- Karuseller = I love it!

Gårdagen bestod ju av städning men orkade inte med hela lägenheten faktiskt så jag ska ta lite idag med hade jag tänkt mig.
Men igår då så kom pappa, Eva och Amanda på ett litet besök och sedan kikade Dojjan in på en snabb visit. Vid sju tiden så drog pappa och dem och vid en halv nio så kom Fija hit och sedan kom Eva vid en halv tio och då blev det in till stan.
Fija bjöd mig på en hel del spel och några karuseller och jag hade det sjukt kul =) Men när klockan blev elva så ville Fija hem så vi körde hem henne och sedan åkte jag och Eva tillbaka och satte oss och kikade på folk =)
Sedan träffade jag en gamal vän Veronica, vi hade samma dagmamma ibland när vi var små så det kändes kul att träffa henne =)
Så var hemma vid en halv ett och då blev det sängen.

Har inte alls sovit gott i natt, vaknat sjukt mycket men lyckades ändå att somna om i hela tre timmar i morse så jag vaknade inte förrän halv tolv och sedan dess så har jag ätit frukost och sedan bara degat i sängen.
Men funderar på att slänga på mig lite kläder och traska ut i regnet och hämta posten? Tror att jag gör det =)

Och bilder kommer troligtvis upp idag med =)

- Bara två minuter till!

Snart är köket och toaletten storstädat så är det bara hallen och vardag/sovrummet kvar!
Suck det känns segt men det kommer att gå fort ändå sedan ska jag bära ner en massa grejer till förådet med eftersom att efter jag tapetsera så kan jag inte ha vilka gardiner som helst för det blir bara för mycket eftersom att tapeterna är skarpt mönstrade så har gjort ett rensande i min klädkammare och rensat ut alla gardniner och dukar och jackor och lite sådant som jag inte har andvändning för så nu har jag plats där inne igen =)

Nej om kanske skulle ta och fortsätta, ska försöka lossa på fönstret i köket för det sitter fast någon stans så jag kan inte tvätta utsidan, men ska i alla fall försöka för dom behövs tas tyvärr..

Men men uppdaterar mer sen =)

- Sjukt kul kväll!

Efter att jag hade vart hos Simone så gick jag och Sara hem till mig och grejade lite och sedan bjöd hon på pizza, så sjukt gott och efter en stund så kikade Dojjan förbi, hur trevligt som helst =)

När klockan närmade sig sju så traskade jag och Sara bort till kastanjevägen där Sara skulle hem till Frida och jag drog vidare till Simone när hon, VP och Micke var.
När klockan närmade sig nio så drog vi in till stan och satte oss i ett utav öltälten och njöt utav musiken och sedan stötte jag på Elin och Bubba, sjukt längesedan man träffade dom så det var kul =)

Sen åkte jag och Simone karusell och när klckan närmade sig halv två så bar det hemmåt =)

Jag var den enda utav oss som var nykter men jag har roligare nykter och slipper ju bakfyllan ;)

Nej nu är det sova som gäller och bilder kommer i morrn =)

- Hjälp det regnar in!!!

Blev ingen städning för mig, satt och spelade några parti betapet i stället och sedan ringde Eva och kolla om jag skulle vara hemma i morrn för dom ville kika förbi när dom har hämtat Amanda =)
Så kom precis ut ur en blöt dusch, jag kom fram till att det är inte torrt när det regnar i duschen.. Haha så jävla sjuk är jag just nu.. Eller humöret är sjukt men jag är frisk ^^

Men men ligger här med handduken runt huvudet och en runt kroppen och väntar på att jag ska torka lite till innan jag gör mig i ordning och traskar bort till netto, ska möta Simone där när hon slutar halv ett så ska vi hem till henne så jag få se hennes lägenhet som hon flyttade till i lördags =)

Nej nu får jag sätta fart =)

- Onsdag!

Men hallå var det inte nyss måndag? Suck dagarna bara springer ifrån mig med en väldans fart, men vad gör det? Inte ett skit rent ut sagt.

Vaknade runt åtta idag och somnade inte om utan gick upp och åt frukost men efter det har jag bara degat.
Men funderar starkt på om jag skulle plocka lite här hemma, försår inte att en människa (jag) kan strö saker omkring mig så himla mycket. Vet ingen annan som gör det mer än mig. Men kom på att jag kanske skulle ta och skylla på OlleJanson? Nej så elak kan jag inte vara mot min lilla äckelkatt =)



Nej kanske bäst att sätta igång =)

- Mäster kock?

Ligger nerbäddat i sängen nu och är sjukt trött och sjukt mätt efter morfars goda mat =)
Så nu ska jag släcka lampan och nana så gott =)

- Ny design!

Som ni kanske märker så har det hänt lite nytt på bloggen och om ni inte kan se det så uppdatera eran sida eller tryck på F5 så kommer ni att se förändringen, jag blev sjukt nöd och detta är mer mig än det dära gulligull ;)


En oändlig väntan!

Suck sitter och väntar på att mamma och brorsan ska komma och hämta mig så ska vi åka till morfar och Ingegärd och käka en massa god mat.
Tror aldrig jag har ätit någon mat som jag inte tycker om hos morfar eftersom att han gör den absolut godaste maten ever =)

Tisdag!

Vaknade vid kvart över åtta och höll mig vaken i en halvtimme ungefär för jag skulle ringa några samtal och efter jag hade gjort det så la jag mig och somnade om, hur skönt är inte det?
Sov i alla fall till en halv elva och efter det så har jag bara legat i sängen med datorn i knät och jag ska göra det en stund till för funderar starkt på att slänga på en film =)

Case 39

En film som låter hur bra som helst om man läser vad den handlar om och enligt mig så började den bra och man väntade på vad som skulle hända. Men när det hade gått lite mer än en halvtimme på filmen och den började spåra ut totalt. Känns som om att dom som gjorde filmen har kopierat eller rättare sagt tagit många ideér från andra filmer och satt ihop i en och det gillades inte alls från min sida så det sänker betyget en hel del!




Glass i stora lass!

Efter att vi (jag) hade badat så traksa vi hem och satte på oss rena kläder sedan vill Fija lilla vara snäll och bjuda på glass så jag fick låna en av hennes cyklar och så cyklade vi hela vägen till slusscafét där hon bjöd mig på en mjukglass med strössel, så sjukt jävla gott =)





Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska slänga på en film och jag tror nästan att det får bli en skräckis nu, tror jag i alla fall ;)

Var ute på en promenad med Fija men så sta...

dsc02373 (MMS)

Var ute på en promenad med Fija men så stannade vi till här och jag badade lite men Fija vågade inte mer än till midjan, vilken chicken ;-)


Sex And The City 2




- Måndag morgon!

Redan måndag idag, oj vad tiden går fort men men ingen ide att deppa ihop för det =)

Har precis diskat och plockat undan i köket och nu sitter jag och väntar på att kaffet ska brygga klart och sedan ska jag njuta av en god kopp innan jag sätter igång och städar, för jag säger bara usch vad dammigt det blir på tre veckor så hedanefter när jag är borta så länge så ska jag anställa någon som åker hem och städar en gång i veckan åt mig, men det händer ju inte allt för ofta att jag är borta så mycket, men ändå ;)

Nej nu låter det som om kaffet är klart =)

- John Blund

Nu har John Blund kommit till ögonen och jag ska ta och krypa ner i sängen och sova så gott =)


The hottie and the nottie




Sitter just nu på bussen påväg hem. Har...

Sitter just nu på bussen påväg hem. Har varit hos mamma där jag, hon och Robin har spelat lite spel och sedan bjöd LilleMor på god mat. Men varför ska dessa bussar vara så tråkiga att åka? Men men en kvart kvar tills jag är hemma ungefär :)


Stenhuggaren - Camilla Läckberg

Stenhuggaren är en väldigt spännande bok och det uppstår nya intriger hela tiden och det bästa är ju att man inte får veta vem mördaren är förrän i slutet men man har ju sina aningar men jag har haft fel varje gång hittils.
I stenhuggaren får man följa en mordutredning på en femårig tjej som har dunknat men det visar sig att hon har blivit mördad och sedan har aska i lungorna, men inte vilken aska som helst utan en aska av brända människor!




God morgon!

Är det söndag idag? Mjo det känns verkligen som det.
Vaknade vid halv tio men har legat och dragit mig sängen till för en fem minutersedan för då slängde jag på nytt lack på naglarna och vid två så åker jag ner till Vargön till mamma där det bjuds på sällskapspel =)

RSS 2.0