- R e n t - h u s

Julpyntet är framme städningen är nästan helt klart, bara damma lite och dammsuga men det får jag ta i morgon för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för jobbet =)

Men ni får ha en fortsatt bra tisdag =)

- J u l p y n t

Hoppar runt i lägenhet med en kaffekopp i ena handen och plockar och julpyntar med den andra, här ska det bli juligt och fint idag men dom få tomtarna jag har ^^

Nej nu ska jag fortsätta =)


- T i s d a g

Har varit sjukt dålig uppdatering för min del. Men som sagt lördagen blev det jobb från tio till tio sedan kom jag hem och kröp ner i sängen och kikade film med R =)

Söndagen upp och jobba tio till tio och samma visa när jag kom hem :P

Måndagen upp och jobba till fyra sedan sa Silvana att hon kunde ta min eftermiddag och det tackade jag inte nej till för var helt slut. Så blev hem till R, kikade några avsnitt av full frys innan det blev till att ta tag i lite utav disken och sedan gjorde sötnosen varma mackor *mumma*

 

Blev några till avsnitt av full frys innan vi avslutade med tre avsnitt av O.C innan det blev sov tajm.

 

Upp tidigt idag för R skulle upp och jobba så vid halv sex ringde hans klocka och jag kunde inte somna om på säkert en och en halv timme men sedan lyckades jag och sov ända tills strax efter tio någon gång.

 

Men nu sitter jag här och funderar på att plocka undan lite här hemma innan det blir jobb mellan fyra och tio. Tycker att det låter bra men först så ska jag bara snickra på lite kaffe =)


- R e d o

Nu sitter jag här och är helt redo och taggad inför ett tolv timmars pass. Hoppas att det blir mycket att göra annars har man alltid lika kul med den kollegan men jobbar med så det är ju bra det =)



Nej nu ska jag börja traska bort, måste ju hinna och köpa snus innan ;)

- L ö r d a g 2 7 / 1 1 - 1 0

Usch vilken seg dag detta kommer att bli. Somnade inte förrän runt två och sedan upp vid sju, så är ganska så trött vill jag lova.

 

Men har precis kommit ut ur en varm dusch så nu ska jag göra det bästa av situationen för att bli pigg. Vad det nu är? Kanske piggnar till när jag kommer ut i kylan när jag ska till jobbet? Hoppas på det i alla fall.

Idag väntas det jobb från tio till tio så är hemma strax efter tio så kanske blir ett inlägg till om jag inte dekar precis innanför dörren ^^

 

Men hoppas att ni alla får en bra lördag =)


- F a n - o c k s å

Grannarna har fest, hör inte musiken men denna jävla basen är något irreteradne och jag som ska upp och jobba i morgon. Hjälp, någon som har några hörselskydd eller öronproppar? Kanske är tid till att införskaffa sig det?

- G o d - K v ä l l

Idag så kom pappa, Eva och Amanda hit runt två så blev det kaffe och sedan iväg och storhandlat så nu är allt uppfyllt. Sedan dumpade dom av mig och varorna så kom Sara och Talli hit så satt vi och drack kaffe och tjöta lite.

 

Sedan följde jag med dom till torpa och sedan hem till mig igen.

 

Så nu sitter jag här och är hur mätt som helst så det får bli en film innan läggdags =)


- N u - s å

Nu är äntligen städningen klart och hela lägenheten blänker som jag vet inte vet vad. Känns bara så jävla skönt att det är ordning och reda.

 

 


- R u m 1

Jag sa ju att jag inte skulle ta någon paus, men nu är köket helt klart, damsugit och skurat golvet, så nu är det bara hallen, toaletten och vardag/sovrummet kvar så det känns skönt att ett rum är helt färdigt i alla fall =)

 

Nej nu ska jag fortsätta, dumt att känna av pausen för mycket ^^


- S t ä d n i n g

Klockan är tio nu och det betyder städning på hög nivå så återkommer när jag är färdig med städningen för datorn åker av under tiden bara för att jag inte ska fastna här framför som är väldigt lätt hänt när det gäller mig ;)

 

 


- G o d m o r g o n

Idag kan jag säga att det är en god morgon för det är det, sov sjukt bra i natt och det är ju alltid ett plus.

Idag så är jag helledig så först ut på schemat är att storstäda och sedan ska jag träffa Simone och då blir det kaffe och en massa skvaller =)

 

Så när klockan slår tio så blir det full fart här hemma!


- T i d e n - s t å r - s t i l l

Blev inte så mycket med att plocka, men har fått planterat om lite blommor och fått planterat lite nya eftersom att jag har en hel del nya skott och så. Men jorden börjar tryta bort så får ta och köpa mig en ny säck när pengarna trillar in på kontot =)

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning, uppdaterar mera när jag kommer hem från jobbet =)


- V i t t - u t a n f ö r - f ö n s t r e t

Medans snön dalar ner utanför fönstret så har jag passat på att ta ett rejält och härligt fotbad så nu är mina fossingar mjuka som bommull.

Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning inför jobbet. Jobbar fyra till tio idag igen och jag hoppas verkligen att det blir mer att göra idag är vad det fanns igår.

 

Om man kanske skulle ta och börja plocka lite här hemma innan med, för det är ju ändå en och en halv timma kvar tills jag måste gå och det är ju otroligt segt att bara dega ju. Så jag tror närmare bestämt att jag börjar småplocka lite =)


- G o d k v ä l l !

Har varit en väldigt seg dag på jobbet idag, väldigt lite att göra så har blivit en hel del städning men det är rent och snyggt nu i alla fall =)

 

Fija väntade på mig när jag kom hem från jobbet så nu har vi suttit och tjötat lite och så, massa trevligt att skvallra lite.

 

Nej nu ska jag hålla henne sällskap framför tv´n.


- B a r h ä n g + b o w l i n g

Gårdagen var riktigt heltrevlig, först på dagen så hände det inget speciellt var hemma hos mamma och sedan började jag göra mig i ordning för att åka hem till Camilla. Där bjöds det på cider och en massa tjöt och sedan kom Zlata och när klockan närmade sig en halv åtta så packade vi oss in i bilen för att åka och hämta upp Silvana och sedan bar det av till Buddys i trollhättan.

 

Hade bokat bord och självklart så fick vi det i mitten av hela restaurangen med stålkastare mot oss. Men mat och dryck blev det och en massa tittande på folk alltid lika kul.

När klockan närmade sig tio så började vi dra oss längre in i lokalen där det väntade bowling och som jag trodde så började jag som en katastrof, men vad gör det? Huvudsaken är ju att man har kul! Men på slutet kom jag allt i kapp Camilla och jag förlorade med ett poäng.

 

 

Efter bowlingen så blev det lite barhäng innan det bar av hemåt.  Var hemma runt tolv så alldeles en lagom kväll för min del =)


- M å n d a g 1 5 / 1 1 - 1 0

God morgon på er! Lilla jag har precis varit duktig varit nere i tvättstugan och satt igång en maskin, så jag kan få lite rena arbetskläder för det är ju dumt att vara sketen när man jobbar. . .

 

Idag blir det jobb från tio till tio så hela tolv timmars slit, men dom dagarna brukar gå snabbast och jag hoppas på att det blir mycket att göra i alla fall. Idag är det jag som är kocken när det gäller dagens lunch och det blir pastagratäng med tacofärs så hoppas att kunderna gillar den.

Ska även ta och förbereda dagens lunch på onsdag då det blir chicken a la king så det känns som om att denna dag kommer att gå någorlunda fort i alla fall.

 

Hoppas att ni får en skit bra start på denna nya veckan =)


- S e g t !

Sitter på jobbet nu och det är sjukt lugnt. Det mesta är förberett inför morgon dagen och allt är rengjort så där kan man inte göra så mycket mera. Men men något ska väl jag och Linda lyckas komma på? Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mera så uppdaterar när jag kommer hem :)

- Renbäddad säng och ny duschad. Kan det b...

- Renbäddad säng och ny duschad. Kan det bli bättre? Tror inte det. Men nu är det natten för mig så god natt alla och sov gott :)


- F r e d a g !

Suck har sovit sjukt kasst i natt, vaknat flera gånger om. Men men man ska inte klaga!
R var här en stund innan han skulle till gbg så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå lite fortare för i kväll är det jobb mellan fyra och tio sedan blir det hem och gosa ner sig i sängen och hoppas på att få sova lite bättre i natt =)

- M y s d a g

Gårdagen!

 

Sara kom hit och så drack vi lite kaffe sedan mötte vi upp Fija så gick jag och Fija till af medans Sara gick till tandläkaren och sedan möttes vi upp efteråt och drog gem till mig där det bjöds på några matcher mario cart.

Jag började städa lite smått medans dom två satt och spela och sedan drog Sara hem så hjälpte Fija mig att få lite ordning här hemma. Tack gumman.

När vi var klara så spelade vi lite mario innan vi följde med Junttila till överby och sedan dumpade vi av Fija hemma och jag drog hem.

 

Vid en halv åtta tiden så kom R hit så vi spelade lite bond en stund innan sötnosen lagade lite mat, så mumsigt.  Efter att vi hade ätit så drog vi bort till kvantum och köpte lite lillördags godis och sedan hem till mig igen och kollade på film.

Gick och la oss runt en ett skulle jag tippa på och vaknade typ fem eller något när R´s alarm ringde och vid sex tiden så drog han bort till tåget och jag la mig och somnade om, ända fram tills en halv tio!

 

Så nu sitter jag här och funderar på att hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning lite smått inför jobbet, jobbar tre till tio idag =)

 

 

 


- V i n t e r l a n d

Är det inte helt underbart att vakna upp och se att det är helt vitt ute? Jag välkomnar vintern med öppna armar! Hoppas bara att det får ligga kvar nu, men det tvivlar jag starkt på men som sagt hoppet finns ju alltid!

 


- Ä c k e l v ä d e r

Vaknade vid åtta tiden och tänkte att det är ingen ide att somna om eftersom att klockan skulle ringa en kvart senare så jag låg och drog mig i sängen tills en strax efter halv nio, så jävla skönt att bara ligga och stirra ut i tomma intet!

Sedan blev det en tur ner till tvättstugan och efter det så har jag bara degat med datorn i knät och kom precis upp ur tvättstugan åter igen så nu är andra maskinen startat och den första tvätten är upphängd!

 

Tänkte att jag skulle ta och snickra på lite kaffe nu och sedan börja plocka lite smått, får se hur mycket jag orkar innan jobbet, men disken ska tas i alla fall! =)

 

 

Kul att vakna upp till en snöstorm, vill inte veta hur det kommer att se ut senare under dagen!


- U n g J ä v e l

God kväll, kom hem från jobbet för ungefär en tjugo minuter sedan.

 

Har varit en lugn men ändå bra dag på jobbet för jag fick värdens chock, brorsan skulle göra teorin och uppkörningen idag så ringde han efter det och då så sa han att han hade klarat teorin men inte uppkörningen. Jag tyckte det inte var något konstigt med det så rätt som det är så ser jag brorsans bil men han som kör! Den jävla ungen klarade det och så lurar han sin stackars storasyster på det viset!

 

Haha nää då brorsan stort grattis till dig och bra kämpat!

 

Nej nu så ska jag ta och krypa ner i sängen, hade tänk att få städat det värsta här hemma i morgon innan jobbet (om jag orkar) ^^


- M å n d a g 8/11-10

Måndag och med det innebär att vi går in i en ny vecka med nya krafter, nya tag och kan ju inte mer än att hoppas på att det kommer att bli en kanon vecka?!

För mig så gäller det heldag idag på jobbet, tio till tio så kommer att vara väldigt trött när jag kommer hem, jag kan tänka mig det i alla fall ^^

Miss U!

- I N S P Ä R R A D

Nu har jag läst ut boken "Inspärrad" som är skriven av Teresa Cooper.
Det är en sann berättelse där hon går in mycket djup på hur hon som barn blev skickad till ett barnhem, för att hennes pappa var alkoholist och hennes mamma var inlagt på psyket.
När hon blir äldre så kommer hon till en flickskola där hon blir djupt drogad och hon försöker gång på gång fly eller ta sitt liv. En mycket hemsk men intressant bok!




En absolut läsvärd bok!


- Söndag 7/11-10

Klockan ringde strax efter sju och tro fan att jag somnade om då med, hade en himmla tur att mamma kom ihåg att ringa mig så vid nio så låg jag och prata med mamma en sväng, sedan duschen och vidare till jobbet.
Varit en väldigt lugn dag, men jag har hunnit att förbereda min sjömannens korvgryta som vi ska ha till lunch i morgon.
Men nu är jag hemma och snart så kommer Fija-lotta hit med, då ska jag slå henne i några parti mario cart ^^


- Lördag 6/11-10

Hela dagen har jag trott att det har varit söndag, men har det varit det? Nej bara lördag, inte för att det spelar någon större roll om det är lördag eller söndag, men att inte jag håller koll på dagarna är lite jobbigt. Men men.
Idag har det inte hänt allt för mycket, låg i sängen fram tills två, sedan blev det duschen och göra sig i ordning för det blev jobb mellan tre till tio.
Var hemma vid en kvart över tio och sedan dess har det blivit några avsnitt av O.C.

Men nu är klockan tolv och det blir sängen för min del, ska försöka att få min skönhetssömn för ska upp och jobba i morgon igen =)

- God kväll!

Gick runt i stan med Fija och fick köpt mig ett par gosiga tumvantar och sedan nya mat/vattenskålar till katterna så nu har dom fått rent vid sin matplats och all disk är snart borta, kattlådan är det ny sand i, sängen är nybäddad och snart så har jag fått mig en lägenhet igen och inte en soptipp som den har varit dem senaste dagarna. Uscha mig vilken smutsgris jag är!

Nej nu ska jag ta och göra färdigt resten så det bara är till att dammsuga och skura golven i morgon =)

- Torsdag 4/11-10

God dagens, sitter på morsans jobb just nu och väntar på att Fija ska hämta upp mig så ska vi dra in till stan och kika runt en sväng innan jag ska på möte inne i stan vid en halv två.

Sedan blir det ner till golfen en sväng och träffa allt folk =)


Men nu så är Fija snart här så kanske är dags att börja ta på sig så man är redo att gå när hon kommer =)

- Krama kudde?

Kände att ögonen började gå i kors medans jag satt och svara på kommentarer och det är ju ett tecken på att man är trött, så jag funderar på om jag ska orka resa mig upp, ta täcket och gå några steg till sängen? Låter som en bra ideé i alla fall, så jag tror att det får bli så..



Så nu får sova så gott alla för det ska jag, OlleJanson och Alfred göra i alla fall =)

- I´m back!

Har haft en lång bloggpaus nu, men nu är jag tillbaka och jag är här för att stanna!

Men eftersom att jag inte har något bättre för mig nu så ska jag ta och svara på lite kommentarer =)

RSS 2.0