- Torsdag 30/9-10

Blev ingen uppdatering för mig igår, hade fullt upp. För först så jobba jag till fyra, hem och bytte om. Mamma hämtade mig strax efter halv fem så åkte vi ut till Maxi och storhandlade sen hem och packa in allt.
Fija kika hit en stund efter det och sedan blev det sängen.
Idag råkade jag somna om igen efter klockan ringde, men hann precis till jobbet och jobba till fyra.
Så nu sitter jag här och har precis snikrat på lite kaffe så det blir en kopp innan jag kör igång med städningen!

- Tisdag 28/9-10

Tisdag idag och det är inte längre min födelsedag *snyfft* Haha nej men det gör inte så mycket, det är ju bara ett helt år kvar tills jag fyller igen och ett år brukar ju gå fort!? Eller har jag fel?
Men men som sagt tisdag idag och jag somnade om när klockan ringde i morrse och vaknade runt en halv nio så då fick jag upp.
Sitter just nu med en kopp kaffe och inväntar Tina som är lite sen, men vad gör det? Skönt att bara slappa lite med, men sedan jag vaknade så har jag faktiskt varit redig! Jag har hunnit att diska (nästan allt), byta sand i kattlådan, sätta på kaffe och gått ut med soporna. Det är något mer jag har gjort men kan just nu inte komma på vad det är ;)


Det värsta är nog att jag har gått och blivit förkyld, var det hela dagen igår och är det fortfarande, men ska äta mycket vitaminer så hoppas jag på att det går över fort!

Jobbar kvällen idag så fyra till tio, men ibland är det skönt att jobba kvällen =)

- Underbar födelsedag!

Hade en sjukt kul dag på jobbet, dom första fyra timmarna kändes som en timme ungefär, Sara, Diana och Moa kikade förbi en snabbis och jag kan lova er att lilla Moa är sjukt jävla söt!

Fick sluta vid halv fyra så gick hem och bytte om och så kom Simone en strax efter fyra tiden med en bukett rosa rosor och en ask choklad hjärtan och sedan så bjöd hon mig på en pizza, gick in till stan där blev det en cider och vi har haft det as mysigt vi två, en sådan där perfekt födelsedag med bästa vännen och bara en massa skvaller =)

Sedan så bestämde jag och Simone att om två år så drar vi till LA ! !
Fan vad det ska bli kul, så nu är det dags för mig att spara pengar =)

Funkar inte att ladda upp bilder, så dom kommer upp senare eller i morgon =)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kika på film!

- Grattis till mig!

27 September idag och året är 2010, så om jag inte har räknat helt fel så blir lilla jag 22 år idag! Stort grattis till mig eller något.
Men egentligen är inte detta någon ålder att fira eller? Jag har ingen aning alls, vet bara att jag ska träffa bästa vännen efter att jag har slutat att jobba, det är prat på att dra en pizza och det sitter ju aldrig fel ;)
Sedan så har jag ingen aning om vad som händer, behöver städa men det ska jag inte göra på min födelsedag, någon motta får det vara ;)



Nej om man kanske skulle ta och göra sig i ordning inför en jobbdag? Börjar inte förrän elva så har en bra stund kvar så hinner ju alltid att göra mig i ordning =)

- Torsdag 23/9-10

Torsdag idag och jag börjar inte jobba förräns elva, så det är faktiskt skönt att jobba en timme mindre idag, men behövas ^^

Har precis fått i mig en god frukost och nu sitter jag och njuter i några minuter till, innan jag ska dra på mig kläder, borsta tänder, måla fransarna och ja, det var väl det =)

Nej om man kanske skulle ta och sätta fart? Tre minuter till under täcket sedan blir det full rulle!

Hoppas att ni alla andra får en bra dag, tjiing!

- God kväll!

Nu är jag äntligen hemma efter ett tolv timmars långt arbetspass och det var sjukt skönt att få vila fötterna kan jag lova er ^^

Samma visa i morgon och på fredag, så kommer inte att bli mycket uppdateringar från min sida, men jag hoppas att ni överlever =)

Nej nu ska jag sova och samla på mig krafter inför morgondagen =)

- Klippningen!

Har fått några förfrågningar om vart jag har klippt mig någon stans, både här på bloggen och lite var stans, men eftersom att dom flesta som har frågat läser min blogg så kan jag ju lika gärna svara här ;)

 

Klippte mig på Saga salongen här i Vänersborg!


- StädTajm!

Sitter just nu med en kopp kaffe och efter att den är uppdrucken så ska jag fortsätta med städningen, ska ta rum för rum, så först vardag/sovrummet, hallen, toan och sist köket! Kommer att bli sjukt mysigt och fint när det väl är klart =)

Nej nu ska jag fortsätta för det börjar att bli tomt i koppen och jag vill bli färdig med städningen så fort som möjligt, eftersom att jag vill träffa min Simone =)

- Tisdag morgon!

Sov som en stock i natt, mig veterligen så vaknade jag inte en ändå gång, eller joo en förresten vaknade av att jag drömde att mitt vänstra knä gjorde sjukt ont och när jag vaknade till så märkte jag att det inte var en dröm!

Kunde inte sträcka ut benet eller vrida det utan att det kändes som om att hela knät skulle explodera, men det gick över efter någon halvtimme med lite så kallad gymnastik ^^

 

Sedan lyckades jag att somna om tills en klockan var strax innan tio och sedan dess har jag inte gjort mycket, ätit frukost – flingor med mjölk (var nog ett par månader sedan jag åt det, så det satt inte fel), sedan har jag bara degat i sängen. Men ska strax hoppa upp ur sängen och börja städa och fort ska det gå! För när jag börjar att bli klar med städningen så ska jag höra av mig till Simone gumman =)


- Natti!

Nej nu blir det natten för min del, en ny dag i morgon och så blir det städning och sedan träffa Simone gumman, så bäst att vara utvilad och det blir man av några timmars sömn!

Sov gott alla, det ska jag i alla fall ta och göra =)

- Nya frisyren!

Skönt, nu ligger jag nerbäddad i min mjuka goa säng, mellan två tjocka täcken och ändå fryser jag. Men men sådant är livet ibland ;)

Lite bilder på frisyren, så det blir några egobilder ;)






- Måndag!

Vaknade av att klockan ringde vid en sju tiden och sedan var det bara upp oh göra sig i ordning och drog bort till arbetsförmedlingen, där träffade jag på Anna som skulle på samma informationsmöte.
Efter mötet så drog vi och tog en fika och sedan satte jag mig i frisörstolen och klippte mig.
Anna åkte hem och så drog jag till mamma´s jobb och hälsade på ´henne.
Eva kom och hämtade mig sedan Sara och så drog vi upp till blooms, fick hadlat en hel del bra och ha grejer, så som duschgrejs´, shampoo, diskmedel och lite sådant.

Sedan hem, dega lte framför datorn och nu sitter jag hemma hos Fija och ätet kebab med kebabsås, så sjukt gott!

Nej nu ska jag äta upp maten innan den kallnar och när jag kommer hem så kommer det upp lite bilder på frisyren =)

- Hjälp! !

Hade ställt klockan på en kvart över sex och sedan en på halv sju, men hade tydligen stängt av dom så vaknade vid åtta.
Fick en stor panik och funderade på hur jag skulle göra detta snabbast, så hoppa in i duschen, på med kläderna, sminka mig och sedan satte jag upp en toffs, på med skorna och sprang iväg.
Ringde mamma på vägen och frågade henne hur lång tid det brukar ta och rösta, och då svarar hon ett par minuter. Men hallå, jag som typ trodde att det tog mycket längre tid.
Men nu har jag i alla fall röstat och varit hemma i ungefär en halvtimme, så under den tiden har jag hunnit att äta frukost och snart så ska jag traska iväg till jobbet, heldag idag och det innebär tio till tio, alltså tolv timmar så kommer vara helt slut när jag kommer hem så vet inte om det kommer att bli någon mera uppdatering idag, men det märker vi som sagt ;)

Nej nu kilar jag!

- Lördag!

Lördag idag men det känns som om att det är en söndag. Men men, kom hem från en stund sedan, sprang ner till kvantum och handlade lite bröd och mjölk, annars har det inte hänt ett skit idag.
Ska ta och städa lite nu men uppdaterar mera senare =)

- ZzZzZz. . . .

Nej nu känner jag verkligen att ögonen går i kors, ska hämta mig ett glas vatten, ta min medicin och sedan krypa ner i sängen för att få min skönhetssömn. Ingen klocka ska ringa i morgon så hoppas på att få sova till en mellan nio tio i alla fall, hade inte varit helt fel ^^


- Efter jobbet!

Kul dag på jobbet som vanligt och mycket att göra, men det är bara bra för då går tiden sjukt mycket snabbare.
När jag slutade så gick jag bort till Johns och köpte snus och sedan kom Fija och mötte mig så gick vi hem till mig och bara degade.

Så nu ligger jag här på sängen och funderar på vad jag ska hitta på nu? Kanske ta ett träningspass, eller om man ska ta det i morgon? Vill komma igång med träningen igen, mår sjukt mycket bättre då!

Nej nu ska jag sätta mig och göra upp ett tränings schema som jag ska följa!

- Torsdag 16/9-10

Torsdag idag och jag har precis gjort mig i ordning nästan helt klar för ett arbetspass!
Fick till och med upp håret i en liten, liten toffs.. Haha så jävla gulligt, eller inte :P





Men men om man kanske skulle ta och göra i ordning sig helt så jag kan traska bort och jobba lite =)


-

Efter att vi hade varit hos Sara så gick vi till netto så jag fick köpa lite kattsand, kom hem med två påsar så nu lär OlleJanson klara sig ^^

Sedan satt vi alla i köket och tjöta lite men nu har tjejorna rymt ifrån mig och jag har bäddat ner mig i sängen, så gott =)







Nej nu ska jag fortsätta att försöka vinna över Fija på bowling över msn ;)

-

Fija hjälpe mig att städa förut, så nu har jag sjukt fint hemma, tack gumman för hjälpen.
När vi hade städat färdigt så kom Frida och efter en stund Sara.
Sedan traska jag och Sara bort till godisgrottan och har köpt mängder med godis, så jävla gott så det är inte sant =)

Så nu sitter jag hemma hos Sara och väntar på att hon ska duscha klart sedan blir det hem till mig igen, där Fija och Frida väntar =)

- Onsdag - 15/9-10

Vaknade utav att min handläggare på arbetsförmedlingen ringde, men han ville inget speciellt så jag funderar på vad han egenltigen ville, men men..

Sedan skicka jag meddelande till Fija och bad henne komma hit och göra kaffe till mig och snäll som hon är så gjorde hon det med. Medans jag uppdaterar lite så sitter hon och busar lite med OlleJanson..



Nej nu ska jag greja lite med annat, men uppdaterar mera under dagen =)

- Hjälp det kryper!

Suck jag tror inte det är sant, har aldrig känt såhär tidigare när jag har spelat. Jag undrar vad detta kan bero på?

Har geekat sims i lite mer än tre timmar, men det känns som om att jag har spelat hela kvällen och långt in på natten och jag som brukar kunna spela det hur länge som helst utan att tröttna..

Haha men så kan det vara ibland och det får det vara med!

 

När klockan slår tio så ska jag krypa upp i sängen och sakta slumra in i en skön sömn, men känner jag mig rätt så kommer jag att somna väldigt fort eftersom att mina ögon går i kors och jag har biljoner näsor emellanåt ;)

Men nu ska jag göra mig i ordning för natten och i morgon så uppdaterar jag självklart igen, samt svarar på alla kommentarer som jag ligger lite efter med, men man kan ju inta vara alert på att svara hela tiden med ;)

 

 


- Tisdag 14/6-10

Vaknade när klockan ringde vid en kvart över sju, hoppa in i duschen, gjorde mig i ordning, åt frukost och sedan vid nio tiden så kikade Sara hit en sväng.

När klockan närmade sig en kvart i tio så traska jag bort och körde mitt pass, jobbade i lite mera än sex timmar och hade det sjukt kul och något att göra hela tiden =)

 

Sedan hem och sen dess så har jag bara legat uppepå sängen och bara degat med datorn i knät, måste ju vila mina stackars fossingar lite med ;)

 

I morgon är jag ledig men på torsdag så ska jag jobba igen =)

Nej nu ska jag geeka lite sims innan jag göra något annat ^^


- Måndag 13/9-10

Måndag och det innebär ny energi och nya tag!

 

Jobbade mellan elva och fyra idag och hade sjukt kul och det fanns något att göra hela tiden så det var ju bra det =)

Sen när jag sluta så traska jag hem och så kikade Fija förbi, gick till apoteket och sedan köpte jag lite kattmat och sedan hem så slängde hon sig på min soffa och jag slängde mig i fåtöljen och där tillbringade jag någon timme, tills Fija gick hem och så flyttade jag mig till sängen och här har jag legat sedan dess!

 

Ibland är man bara för lat ^^ Men ska upp och jobba i morgon med så måste ju samla lite nya krafter och det ska jag göra genom en skön sömn nu, så god natt så uppdaterar jag mera i morgon =)


- Provjobba!

Gårdagen så provjobbade jag i fem timmar och hade sjukt kul vill jag lova, sjukt härliga personer att jobba med =)

Gick hem vid niotiden och sedan hoppa jag in i duschen och sedan kasta mig i sängen, härligt värre !

 

Så nu ligger jag fortfarande i sängen, men klockan är ju inte så mycket så det får jag faktiskt göra tycker jag!

Så vad händer idag? Jag har ingen aning alls, som vanligt. Men något ska man ju kunna hitta på =)


- Första, andra . . .

Kom precis upp ur tvättstugan, var nere och slängde in första maskinen i torktumlaren och en till i tvättmaskin, så nu är andra maskinen igång och jag satte mig precis ner och njuter av en iskall cola och samlar lite krafter innan jag ska sätta igång och städa!

 

Det måste ju se någorlunda bra ut här när morfar kommer hit idag! Kan ju inte se ut som en sophög, fast så farligt är det faktiskt inte, kommer nog att gå rätt fort när jag väl sätter igång, men det är det som är det jobbiga, att ta första steget till att börja. Okej jag säger såhär, när klockan precis slår tio så ska jag börja städa!


-

Tina kom hem till mig förut så drog vi ner lite musik och brännde en skiva som hon kunde ha i bilen =)
Efter en stund kom Sara sen Fija och till sist Frida så blev det ju självklart UNO =)

Sedan tog jag och Sara en sväng om på dansmattan innan vi cyklade hem till henne, för jag ska låna lite spel utav henne ^^

Men just nu är hon inne i duschen och det tar ju sjukt lång tid, eller nja hon hoppa precis in men ändå ^^
Snart så ska vi tillbaka hem till mig där Frida och Fija väntar och troligvis brorsan med om han inte har gått vilse bland alla husen ^^


Hmm, vad ska jag skriva mer då? Har nog inget mer att skriva så kanske ska packa ner det jag ska ha med mig i en påse, sedan kan Sara glömma att få tillbaka henner grejjer, MOHAHA, fan vad jag känner mig ond idag, men det får man vara ibland tycker jag!

Ska leta upp en tejp också för nu har jag äntligen kommit ihåg att köpa ett frimärke så nu kan jag skicka iväg brevet till försäkringskassan, suck varför ska jag alltid vara så glömsk när det gäller sådana saker?

Men men shiit the same, det blir som det blir. Men nu är Sara strax klart, så uppdaterar väl mera i kväll om inte brorsan snattar min data ifrån mig i natt igen ^^

- Snacka om att jag är borta!

Var så duktigt och fyllde upp diskhon med vatten men sedan när jag kolla på klockan så var det tio minuter kvar tills jag skulle ha telefontide med min läkare, så då tänkte jag att jag skulle diska efter jag hade pratat med henne så satte mig ner och väntade och efter en tjugo miniuter och hon fortfarande inte har ringt upp mig så kollar jag i almenackan och då är det i morgon jag ska ha telefontid!
Snacka om att man är sjuke knäpp ibland, men det är sådant som händer.
Nej nu väntar disken på mig!

- Ajj, min kropp!

God morgon, idag känner jag mig väldigt utvilad trots att jag är helt öm i hela min kropp! Blev ingen bloggning igår eftersom att jag hade fullt upp!

 

Gårdagen –

Klockan ringde vid en kvart över sju så det var bara till att traska upp och hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Vid en halv nio kom Thore och hämtade upp mig så sen så åkte vi och hämta upp, Mattias, Janne och Jimmy och sedan bar det av till Vargön och delade upp oss i flera bilar, sedan blev det av till Gullbergsbro idag igen.

 

Men eftersom att vi hann väldigt långt igår så hade vi bara fem banor kvar av arton så det gick väldigt bra och snabbt. När vi hade flyttat banorna så satte vi ihop dom så dom ska klara transporten utan att rubba sig och vid en två/tre tiden och sedan blev det av till Vargön igen.

Blev avsläppt nere på golfen så gick jag och Linus ett varv och det gick inte sådär superbra så sen nästa varv så följde Jimmy och Anders med men det varvet gick lika kasst för min del men hade lika kul för det =)

 

Vid en åtta tiden så åkte jag hem till mamma och så satt jag och hon och tjötade en halvtimme ungefär innan vi åkta upp till Öxnered och hämta brorsan som kom med tåget lite efter nio tiden, så dumpade mamma av mig och brorsan hemma hos mig och han snodde datorn med en gång, men gjorde inte mig något alls för jag var sjukt jävla trött, så läste lite innan jag somnade!

 

Dagen –

Klockan ringde första gången vid en kvart över sju sedan så ringde mamma vid halv åtta och jag har bara legat här med datorn och brorsan duschade och nu sitter han och äter frukost, men han ska snart dra och då funderar jag starkt på att springa ner i tvättstugan och kolla om det är ledigt och sedan så ska jag bara försöka städa idag, trots min ömma kropp!

 

 


- Jag är klar, kylväskan är packad och min...

dsc02410 (MMS)

- Jag är klar, kylväskan är packad och min vanliga väska! Står just nu ute och väntar på dom andra, men dom borde komma när som helst nu! :-*


- Mot Gullbergsbro!

Idag är det verkligen en trött morgon för min del, kunde inte somna på sjukt länge, sista gången jag fick en skymt utav klockan hade den passerat halv två!

Och väckarklockan ringde strax efter sju första gången sedan ringde mamma en tio kvar över sju och sedan alarmet igen sexton minuter över sju!

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax börja ta på mig kläder och göra sjukt mycket smörgåsar att ta med mig, samt ett helt tjog vattenflaskor ^^

 

Ska med en del utav Hårdton folket ner till Gullbergsbro och flytta banor och jag vet allt vad det är.

Så jag kan säga att vi hörs när jag kommer hem i kväll, för nu har jag en 45 min kvar på att göra mig i ordning innan Thore kommer och hämtar upp mig!


- Tjejor!

Nu kommer dessa två tjejor hit och så ska vi spela lite kort eller UNO, får se vad det blir, emn trevligt ska det bli i alla fall :D



Men uppdaterar antingen senare i idag eller i morgon!
Ha en superbra lördag kväll alla!

- Nej nu får det vara nog!

Nu är jag sjukt trött på att städa och fixa, är inte allt för mycket kvar men får ta resten i morgon.
Det är inte det lättaste att städa när man är fökyld, snorar som en gris och huvudet väger miljoner kilo.

Så nu har jag precis gosat ner mig i en utav fåtöljerna med mitt stora goa täckte med en påse ostbågar (Y)


- Längre armar?!

Börjar bli lite ordning här hemma, snart är det bara damma och dammsuga som är kvar så det känns ju bra, men ändå är jag helt slut.

 

För en timme sedan så kom Sara hit på en snabb kopp kaffe sedan tvingade jag med henne in till stan för jag var tvungen att handla lite småsaker.

Men hon var så himla lat så hon orkade inte gå hem till sig så hon ringde Camilla så fick hon köra hem Sara men jag tog mina påsar och gick hemåt, men jag kan säga att min vänster arm, där jag bar kattsanden är helt utslagen och jag tror faktiskt att mina armar är en tio centimeter längre än vad dem var tidigare idag. Haha eller inte, för det hade nog sett sjukt kul ut.

Men nu har jag i alla fall ställt in varorna i kylskåpet och ska strax byta sand i kattlådan och sedan blir det till att fortsätta att städa!


- Lördag!

Nu är båda jag och OlleJanson mätta i magen och ligger i sängen och bara päser, men när klockan slår tolv så ska jag studsa upp ur sängen för att sedan börja städa så jag kan få det fint här hemma igen ^^

Men egentligen känner jag bara för att ligga kvar i sängen hela dagen, men inte idag, jag måste börja få ordning innan jag spyr på allt och det är ju också väldigt dumt.

Men jag kan tänka mig att OlleJanson också vill ha det fint här hemma =)

 

 


- OlleJanson ligger så sött här hos mig. F...

dsc02403 (MMS)

- OlleJanson ligger så sött här hos mig. Funderar starkt på att snart göra han sällskap men först så ska jag lika färdigt på filmen som går på femman, Om jag orkar vill säga. Men nu säger jag natten :-*


- Fredag kväll!

Efter att jag hade varit hos mamma så tog jag bussen in till stan och mötte upp Fija och Lars och följde med dom när dom skulle äta pizza och sedan blev det hem till mig och spela UNO men fotbollen på i bakgrunden.

Ni blir väl inte förvånade när jag säger att jag förlorade idag igen, kan ju säga att det inte är mitt spel direkt, men man kan ju som sagt inte alltid ha tur ^^

 

Dom drog ungefär när andra halvlek började så sedan dess så har jag suttit och kikat på fotbollen och fan vad bra det har gått för Sverige i andra halvlek, står just nu 2-0 till Sverige och det är Wernbloom som har gjort båda målen så väldigt bra gjort av han kan jag lova er =)

 

Sedan så är det synd att Sverige fick tre skadade redan i första halvlek, men ändå sjukt bra kämpat!

Nej nu ska jag lägga mig och kika färdig!


- Mamma ♥

Vakande runt halv tolv och sedan låg jag med datorn i knät tills en kvart över ett så sen blev det duschen och det är aldrig fel kan jag lova er ^^

Gjorde mig i ordning och drog bort till mammas jobb och sedan så tog vi bussen hem till henne.
Så snu sitter jag här och har precis bokat tågbiljett till brorsan, snäll jag är va? Haha men dom pengarna fick jag utav mamma men ändå :P

Jaja nej nej om man kanske skulle ta och umgås lite med min mamma innan jag åker tillbaka hem till mig =)

- Just nu undrar jag vad jag gör vaken nu...

- Just nu undrar jag vad jag gör vaken nu! Vaknade med ett ryck för ungefär tio minuter sedan av att det lät som alla hundra blomkrukor åkte i golvet och jag har nog aldrig kommit upp ur sängen så fort och fortfarande sömniga ögon slår jag i foten i tröskeln. Men när jag kommer ut till köket hoppandes på ett ben så ser jag att OlleJanson har vält ner tre stycken vaser från en hylla, men det bästa var ju att dom klarade sig, var bara ett par drinkpinnar som gick sönder, men vad gör det? :) Nu säger jag natten igen, behöver ett par till timmars sömn :)


- Prinsess

Jag och Frida drog med Sara till tandläkaren och efter det så gick vi in till stan till Prinsess och köpte oss var sin kaffe att ta med så satte vi oss nere vid kanalen och njöt utav solen och det goda kaffet!

Efter det så gick vi till lilla köket för min mage började bli hungrig och där bjöds det på pommes och kebabsås så när min mage var mätt så bar det av hem till mig där det bjöds på ett parti UNO och självklart så förlorade jag idag igen, men man kan ju som sagt inte alltid vinna ^^

När klockan närmade sig halv nio så följde jag och Frida, Sara till jobbet och sedan gick vi hem till mig och satt och tjöta och lite så.

Men hon stack väl för någon timme sedan så sen dess har jag bara degat och ska snart släcka lampan och nana så sött =)

 

 


- Duktiga jag!

Suck tog sjukt lång tid för mina pengar att komma dom kom in på mitt konto vid en halv fyra så nu har jag suttit och betalat alla mina räkningar och i morgon kommer mitt kort att vara länsat igen, men så är det ibland ^^

Nej nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra in till stan med Sara och Frida =)

-

God morgon gott folk, eller har legat vaken sedan strax efter nio men har inte orkat göra så mycket än så det har blivit till att ligga med datorn i knät och kikat runt på miljoner olika bloggar, alltid kul att läsa och så får man lite nya ideér så det är ju bra.
Strax efter ett så ska jag med Fija in till stan, men innan dess har jag ingen susning om vad som händer. Men något ska man ju kunna hitta på =)

- Onsdag kväll!

Sara kom hit och strax efter det kom Olsson och seda Frida så satt och tjöta och hade allmänt trevligt =)
Frida satt och lekte lite med mina naglar och jag rent ut sagt älskar resultatet!



Seda åkte Olsson hem och vi andra tre stack bort till turken och köpte lite smaskig cola och sedan bar det av hem till mig.
Så kom Fija efter en stund med och då blev det ett parti UNO och självklart så förlorade jag, men måste ju låta någon annan vinna ^^

Så nu har alla gått hem och jag har precis krypit ner i sängen, så sjukt gott och ska alldeles strax sova =)

- Skyfall!

Fick ett sms för en timme sedan av en som undrade om jag hade kvar mina gamla skolböcker som var till salu och just dom som han ville ha fanns kvar.
Så traska bort till Komvux och lämnade dom och så fick jag lite pengar och det är ju aldrig fel.
Men när jag var påväg till komvux så kom det lite små regn, eller stora droppar men väldigt lite men efter att jag hade lämnat böckerna och skulle in till stan så står regnet som spö i backe men jag traskade in men gick in på Vero Moda och hoppades på att regnet skulle avta, men icke det så efter en tio minuter så trotsade jag regnet och gick till hemköp och fick handlat en hel del mat och sedan till Gillbergs och köpa snus.


-Bildkälla

Sen fick jag ju gå hem med allt med, men det bästa var väl att det inte regnade lika mycket, det hade näst intill slutat men då är denna solen så förbaskat stark så den bländar mig i alla vattenpölar.
Men jag kom hem till slut och nu sitter jag och väntar på att Sara ska kika föbi på en eller två koppar kaffe och så skulle kanske Frida komma med om hon orkar ^^


- Åhh segt!

Ska träffa Fija idag, men den grisen är ju i Vargön nu så får helt enkelt vänta tills hon kommer in till stan igen.
Men hon kan ta den tid hon behöver för jag ligger bra här under täcket där det är varmt och skönt, men man kanske skulle ta och palla sig upp? För även om man inte har något att göra på dagarna så kan man ju inte ligga i sängen hela dagarna ut, det funkar ju lixsom inte, så nu ska jag slänga ena benet utanför sängkanten och se om jag överlever kylan ^^

- I'm back!!!

Har haft en skön lite bloggpaus, men nu är jag tillbaka med nya tag och nya krafter och ett sjukt mycket bättre humör!
Så idag är det den första september alltså början på en helt ny månad och hösten närmar sig med stormsteg och det är ju sjukt härligt. Jag älskar hösten, tänk bara lite småkyligt, bladens alla färger på träden och backen.

Men det som jag inte gillar med hösten, det är att det blir mörkt så satans fort, men ändå är det sjukt mysigt!

Så vad ska man göra idag? Något ska man väll kunna hitta på, jag vet i alla fall att jag ska ut på en härlig långpromenad, men det tar jag framåt kvällningen när solen börjar gå ner, men det inte är på tok för mörkt ^^


RSS 2.0