Biljetterna fixade, snart smäller det. Län...

dsc02688 (MMS)

Biljetterna fixade, snart smäller det. Längtar om fan, då kommer Göteborg att bli osäkert vill jag lova ;)


Flerdags rapport!

God morgon!

Måndagen bestod utav att först ut och göra trafiken osäker och sedan fick det bli lunch hemma hos morfar, ugnstekt falukorv, potatismos och sallad. Så jävla gott vill jag lova, vet inte hur han lyckas men han får det att funka jävligt bra trots att jag inte är så förtjust i falukorv.

Var väl hemma runt en halv två tiden så då slängde jag mig på soffan med datorn i knät och sedan när Frida vaknade runt en två tiden så satt vi och tjöta, kolla sex and the city och sedan vid tre traskade vi in till stan, skulle handla lite till jobbet och sedan blev det jobb mellan 16.00-22.00.

När jag kom hem så satte jag mig och spelade lite innan det blev till att sova.

 

Gårdagen bestod utav att jag gick upp vid en halv nio och gjorde mig i ordning för att sedan dra vidare till jobbet och detta passet är från 10.00-22.00, så ni kan ju gissa vad jag har gjort hela dagen, när lunch ruschen var slut så fick vi rengjort glassmaskinen, vattenbadet, och allt annat som ska göras så det känns bra det.

En stund efter att jag kom hem så kom Frida, Sara, Talli och Robin hit en snabbis och jag säger bara stort grattis och hoppas att allt går bra! =)

Efter en stund så gick dem och jag och Frida har kikat på massa skor och det bästa är att jag inte har beställt några, men någon gång i framtiden kanske =)

Nu då? Vaknade runt en halv nio så sedan dess har jag legat och dragit mig i sängen och ska snart börja göra mig i ordning för att sedan ut och göra trafiken osäker idag igen!

 

Tjing!


Innan jag dör, Jenny Downham

Handling:

Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö. Vad ska hon göra under de månader hon har kvar? Hon har ju så mycket som hon inte har hunnit med. Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör. Högs upp på listan står att bli av vara tillsammans med en kille.

Mitt omdöme:

Denna bok är så sjukt bra, gripande och - Helt underbar! Jag som är lite lättpåverkad av böcker, grät en del, men gud så bra den är! Man riktigt lever sig in i boken, det känns som om att man känner Tessa, som om att hon är ens bästa vän, hon beskriver sin vilja riktigt bra.!

Mitt betyg - 5/5


God kväll! Idag lag jag i sängen ungefär t...

God kväll! Idag lag jag i sängen ungefär tre timmar innan jag gick upp och börja göra mig i ordning, sedan så kom Uffe hit och sedan kom brorsan och demonstrerade en dammsugare som var så sjukt jävla bra så hade jag bara haft råd så hade den varit min kan jag lova! Sedan blev det hem till Erik och käka tacos, så jävla gott och tack för maten. Vid fem gick jag bort till jobbet och säger bara fan vad kallt, hade en tjock tröja och sedan en fleeströja (stavning?) Ändå så frös jag, sedan mötte Frida upp mig efter jobbet så gick vi hem till mig och nu har hon stått och bakat havreflarn. Så nu sitter vi här och nummsar och dricker iskall mjölk, så underbart gott!


Fredag!

God kväll!

Blev som sagt att jobb mellan 10.00–16.00, märkets att folk har fått lön vill lova, för jag och Silvana sprang runt som stålmannen gånger två, hjälp vilken fart det var på oss, kändes ena bra att the boss var där idag och hjälpte till med, skönt att han kommer att börja vara med på luncherna även om han för det mesta dels är baktill så är det som blir gjort där jättebra för det är sådant som vi som är fram till inte hinner göra, såsom att diska och hålla rent och snyggt!

 

När jag kom hem så ringde jag Uffe och frågade om han ville med till stan, så vi har kikat runt lite i affärer, fick köpt mig en dörrmatta, en mascara och två blommor.

Så nu sitter vi hemma hos mig, jag framför datorn och han sitter och löser lite korsord. Tänkte snart spela lite =)

 

Tjing!


=)

Hej på er!

Häromdagen fick jag en fin bild som söta Julia hade målat, tycker den är sjukt fin och blev väldigt lik med =)

 


Fredag!

Uppe med tuppen? Kanske lite snare än tuppen men jag är i alla fall uppe och tur är väl det, eftersom att jag snart ska traska bort till ”macken” och slita lite med Puff! Idag blir det jobb mellan 10.00–16.00!

Tjing!


Surprise

God kväll!

Har blivit kasst med uppdatering det senaste, har jobbat en hel del och haft lite annat för mig. Men idag har det blivit jobb mellan 10.00–22.00. Fick roligaste överraskningen på länge, Linda kikade förbi jobbet idag och vi hade himla kul, kändes riktigt skönt att trion var samlad igen =)

 

Någon timme innan stängning så kom det en tjomme som var både hög och full och ville sälja mina tuttar och skit, stod och höll på hela tiden och tjöta, skrek, sjung och jag vet inte vad. Jag och Ewelina vågade inte gå ut och hämta in sakerna som var ute, så jag ringde Uffe och Erik så fick dem komma och hålla oss sällskap tills han gick.

Sedan var dem så snälla och följde med mig hem så jag slapp att gå själv, så nu har jag och Uffe suttit och spelat lite band hero och Erik har så snällt suttit bredvid och kikat på. Nu har dem gått och jag ska ta och krypa ner i sängen och sussa så gott, natti på er!


Nu natten, troligtvis bättre uppdatering i...

Nu natten, troligtvis bättre uppdatering inom kort, tack för hjälpen alla och sov gott!


God kväll! Idag blev det jobb mellan tio t...

dsc02684 (MMS)

God kväll! Idag blev det jobb mellan tio till tio så har inte gjort så mycket mer än att jobba, nu ligger jag nedbäddad i soffan och myser med OlleJanson! Sommar vilken sekund som helst känns det som, så natti på er alla :)


22/8-11

God kväll! Dagen har bestått av körlektion mellan tio till elva, sedan hem och dricka kaffe och plugga lite teori innan det blev jobb mellan tolv till tio. När jag kom hem så blev det datorn en liten stund och sedan så kom Fija hit och pratade av sig, när hon gick så kröp jag ner i soffan och har nu legat här och försökt att sova och kikat på tv mellan varven. Fick en väldigt fin biled utav Julia förut, som jag kommer att lägga upp häratt på bloggen under dagen. Nej nu ska jag försöka att sova igen nu, så natti på er!

Parasiten, Fredrik Ljung

Handling:

Civilekonom från Handels, bra jobb i finansbranschen och ett oklanderligt yttre. Samtidigt stora mängder alkohol, tabletter, amfetamin och kokain. Dagligen.

 



Mitt omdöme:

Parasiten är en läsvärd bok, egentligen är det en tragisk historia om en ungs kille med jätte bra framtids utsikter fall ner i drog träsket. Tempot i boken är snabb och dialogerna som henrik har med sig själv e vitsiga och stundtals lockar fram garv.
Författaren Fredrik har utgått från sina egna erfarenheter och det både märks och känns, då beskrivningar av abstinensen eller påverkan är så äkta att man måste själv ha upplevt det.

Mitt betyg - 3/5


Jobbtider v34

Som det ser ut nu så kommer det att vara en hel del jobb denna vecka, men det beror på att flera från jobbet börjar skolan så då är vi inte många ordinarie ur personal kvar.

Men som sagt så kan det bli ändringar och det hör inte till ovanligheten!

Men på ett sätt hoppas jag att det inte blir allt för stora ändringar =)

 


Söndag

God dagens!

 

Fredagen var hur mysig som helst, först som vanligt jobb, mellan 12.00–17.00. När jag slutade så kom Silvana och hämtade upp mig och så åkte vi ut till Överby, där vi tog en kaffe, leta present till Milton och sedan köpte vi en liten blomsterbukett till Linda och sedan bar det av upp till Brålanda.

Åh kan ju säga att det finns ingen finare unge än denna lille grabb! Så himla underbar! Så berättade Linda att hon hade tänkt att jag och Silvana och en kompis till henne skulle bli faddrar till lille Milton! Shiit, kan ju säga att tårarna inte var långt borta vill jag lova =)

När klockan närmade sig tjugo i nio så började vi röra oss hemåt och jag blev avsläppt vid kvantum där jag mötte upp Uffe och sedan gick vi hem till mig och så kom Frida hit och då fick det bli film, först svanprinsessan och sedan step up (min nya favoritfilm).

När klockan närmade sig ett så gick jag in och la mig men kunde inte somna, låg och vände mig stup i ett så när klockan blev en halv tre så gick jag ut och la mig på soffan, men samma visa där, fastnade för en film som gick på tv men mellan varven försökte jag stänga mina lock, men gick inte. Sist jag kolla på klockan så var den runt halv fem.

 

Så när klockan ringde i morse så var det bara till att traska upp och hoppa in i duschen, sedan smörja in mig med mjukgörande kräm och sen ner i tvättstugan. När jag kom upp igen så kom pappa och Amanda som skulle hjälpa mig att köra ner lite tvätt till mamma som ska hjälpa mig (har fått för mig att tvätta varenda klädesplagg jag äger och har, samt lakan, handdukar och sådant med ett allergitestat tvättmedel samt sköljmedel), eftersom att vi bara har en tvättmaskin och en tumlare och ett litet torkrum som det inte torkar i så frågade jag mamma så snällt om hon kunde hjälpa mig och det kunde hon.

 

Sedan när jag kom tillbaka därifrån så blev det ut och köra, nu ska vi träna stenhårt och jag ska även plugga teori stenhårt med, för snart smäller det! När körningen var avklarad så blev det att gå ner i tvättstugan och sedan möta upp Erik och Uffe så traskade vi in till stan och kikade runt lite innan det bar av hem till mig på kaffe.

Sedan kom Amanda hit också och då gick vi ut och lekte på jag vet inte hur många olika lekplatser, men kul hade vi i alla fall och sedan fick det bli glass innan vi gick hem till mig och kika på film, step up2 blev det idag och till det en massa popcorn.

När filmen var slut så gav vi oss iväg mot linbanan så Amanda fick leka av sig lite innan vi gick hem och käka kvällsmat och gjorde oss i ordning för natten.

 

Idag så väckte hon mig så sött, stod helt nyvaken och sa att min telefon ringde, mysko att jag kunde vakna utav hennes röst men inte utav alarmet på mobilen, kanske är dags att byta signaler.

Så idag har det varit jobb mellan tio till tio och har haft sjukt mycket att göra, så kan faktiskt säga att det var sjukt skönt att få komma hem och sätta sig ner och äta i lugn och ro!

 

Snart tänkte jag göra mig i ordning för natten och sedan sätta på en film att somna till, om det inte går något bra på tv.

 

Natti, natti!


Natta, natta!

God kväll!

Fick bli ett väldigt kort pass på tjugominuter på gymmet innan jag fick springa in och ställa mig i en kall dusch, säger bara fan för denna klåda och den blir mycket värre när jag blir varm. Så jag tog en riktigt lång dusch och gjorde mig i ordning väldigt sakta och sedan invänta dem anda.

 

Nu är jag hemma och har varit det i drygt en halvtimme och har precis fått i mig lite käk, OlleJanson har fått mat och fiskarna har fått mat så nu är alla mätta och belåtna.

 

Nu ska jag ta och släcka till fiskarna, försöka få med mig OlleJanson in till sängen om han vill sluta försöka fånga de små krypen som är i taket (han lyckas inte). Sedan så ska jag läsa några sidor innan ögonen åker igen, har börjat på en sådan bra bok!

 

Nej nu säger jag natti, natti till alla!


Psykopaten, Dean Koontz

Handling:

''Edgler Foreman Vess är psykopat. Hemma i källaren har han Ariel. Hon är bara 16 år och vacker som en porslinsdocka. En dag ska hon bli hans.

Chyna Shepherd är psykologistudent. Hon är den enda som vet att Ariel finns och att hon är i livet och sitter inspärrad i psykopatens källare. Med livet som insats tar Chyna upp jakten på den psykopatiske seriemördaren. Nu har han mött en farlig motståndare. Duellen på liv och död har börjat. Den är fylld av outsäglig skräck och fasa.''

Mitt omdöme:

Åh så bra den var! och otroligt vidrig! Texten va väldigt levande och jag rös hela tiden. Jag facineras av hur vissa människor tänker, och jag blev facinerad över hur Edglar tänkte, han tänkte på ett sådant klart men samtidigt helt galet sätt. Gud jag hoppas verkligen jag aldrig stöter ihop med en som han...! När man läser om Edgar om hur han ser ut och hur han tänker så är han en väldigt mystisk människa, en sådan som man hela tiden vill veta mera av.

 

Mitt betyg – 4/5


Anlände precis på gymmet så nu blir det tr...

Anlände precis på gymmet så nu blir det träning :)


Massage

Nu kom Uffe hit för en stund sedan och så fick jag min efterlängtande massage, så nu känna ryggen riktigt bra!

 

Snart ska vi dra ner till sanden där det är någon spelning av något slag, så får se om det är något att ha =)

 

Tjing!


Jag = Duktig =)

God dagens!

Idag blev det jobb mellan 10.00–17.00, fick jobba över en timme, men vad gör det? Inte mig något i alla fall. Har varit sjukt mycket att göra idag på jobbet, så har varit superman kan jag lova, glidit snabbt över golvet! Så jävla kul när det finns att göra!

Så när jag kom hem så var det första jag gjorde att ta hand om disken, så nu är första omgången med disk ren, snart så ska jag ta mig an den andre omgången, som inte alls är mycket egentligen, men när man har ett mini litet diskställ så får man diska i flera omgångar om man inte diskar varje dag och hur ska jag hinna det?

Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och räka ut hur mycket jag får i lön och sedan ska jag kika på hur mycket jag har i räkningar och lite så, ska vara duktig med andra ord men det funkar när jag har en kaffemugg bredvid mig =)

 

Tjing


Klockan är fyra och jag undrar vad fan jag...

Klockan är fyra och jag undrar vad fan jag gör vaken? Har lyckats att få mig lite drygt en och en halv timmes sömn! Har inte sovit såhär kasst på några dagar, varför ska det just börja idag och varför ska det klia extra mycket nu för? Jaja nu har jag fått klagat av mig lite och ska försöka sova några timmar till för sedan väntas jobb från klockan tio till någon gång mellan fyra och sex, får troligvis jobba över någon timme eller två, men mig gör det inget :)


Nu blir det till att läsa några sidor och ...

Nu blir det till att läsa några sidor och sedan försöka sova, upp tidigt i morgon, en hel timme tidigare än vanligt ringer klockan, känns surt när jag egentligen skulle haft sovmorgon, men får hoppas att den hittar något fel på mig på sjukan i morgon! Natti! :)


Jobb mellan tio till tio idag, just nu sit...

Jobb mellan tio till tio idag, just nu sitter jag och käkar lite, magen överröstade alla maskiner på jobbet med sitt rop på mat ;)


Jobb mellan tio till tio idag, just nu sit...

Jobb mellan tio till tio idag, just nu sitter jag och käkar lite, magen överröstade alla maskiner på jobbet med sitt rop på mat ;)


Jobb mellan tio till tio idag, just nu sit...

Jobb mellan tio till tio idag, just nu sitter jag och käkar lite, magen överröstade alla maskiner på jobbet med sitt rop på mat ;)


Megastor säng!

God kväll!

 

Idag blev det jobb mellan 10.00–16.00 och hade inte en lugn stund på hela tiden, en vanlig söndag med andra ord =)

Sedan när jag slutade så väntade Tina och Göran utanför mig med en säng till mig så jag och Göran bar upp den och Tina tog madrassen och lite sådant, tack så jättemycket båda två. Så nu har jag en säng på 2x2 meter, hur underbart är inte det då =)

 

Sedan så kom pappa, Cicci, Amanda, Jonathan och Jessica hit på lite kaffe, the och saft och sedan blev det till att spela lite band hero och jag fixade till lite i sovrummet och pappa grejade lite med mina akvarier, så nu är det fint här hemma.

Sedan när dem gick så tog jag det lite lugnt och sedan kikade Erik hit på kaffe och en jävla massa tjöt, heltrevligt med andra ord =) Och sedan kom Uffe hit och tjötade med oss en liten stund. Men nu har dem precis gått och jag har bäddat ner mig i min megastora säng med datorn i knät, så nu kan jag ligga hur jag vill utan att fötterna/armarna åker utanför sängen, men kan tänka mig att det ser rätt roligt ut när lilla jag ligger i en megastor säng, men vad gör det ;)

 

Nej nu ska jag kika runt lite =)

Natta!


Blev att ligga och dra mig i sängen till h...

Blev att ligga och dra mig i sängen till halv tolv innan jag satte igång och börja greja lite hemma och sedan kikade Lars och Fija förbi en sväng innan jag drog vidare till jobbet, idag är det jobb mellan fyra till tio och fryser som jag vet inte vad. Nej nu ska jag slita mig från solväggen och gå in och göra lite nytta hade jag tänkt :)


När jag kom för några timmar sedan och sku...

När jag kom för några timmar sedan och skulle släcka till fiskarna så upptäckte jag att det var något litet som rörde sig och när jag kikade närmare så var det lite fisk bebisar, spännande :)


Sitter just nu på tg med Fija och Lars och...

Sitter just nu på tg med Fija och Lars och väntar på resten utav folket, kvällen ska bli sjukt kul hade jag tänkt :)


Idag blev det jobb mellan tio till sexton ...

Idag blev det jobb mellan tio till sexton och jag säger bara hjälp vad det har varit att göra! Men när jag slutade så åkte jag, Fija och Silvana ut till överby och jag fick med mig lite smått och gott hem:) nu sitter jag hemma hos Fija och pimplar kaffe :)


Torsdag!

God kväll!

 

Idag blev det jobb mellan 10.00–22.00 och har varit massor att göra, både fram och baktill men många skratt blev det på kvällen =)

 

Sedan när jag kom hem var första gången jag hann sitta ner så var så underbart att bara få slänga upp benen på bordet och luta mig tillbaka i soffa.

 

Men det slutade med att jag hämtade täcket och la mig ner i stället ;)

 

Tack Julia för att du hjälpte mig med designen men jag ska fixa till lite saker på bloggen nu i helgen så den är inte riktigt färdig än, lite små inställningar och så men känner att ögonen börjar gå i kors så kanske ska börja röra mig in mot sängen? Ska ju faktiskt upp och jobba i morgon med =)

 

Tjing!


God morgon, vad jag vet så har jag sovit h...

dsc02679 (MMS)

God morgon, vad jag vet så har jag sovit hela natten, och vaknade och kände mig någorlunda utvilad, kan ju säga att det var längesedan jag kände såhär men känns jävligt bra. Så fick bli en lyx frukost i sängen idag som består utav vanilj gifflar och vatten, haha så jävla bra eller inte men gott :) idag blir det jobb mellan tio till tio! Tjing


Nu ska jag göra ett försök till att sova, ...

Nu ska jag göra ett försök till att sova, så jag säger god natt alla! Tjing


Onsdag

God kväll på er!

 

Har blivit ett litet uppehåll några dagar, har haft väldigt mycket att göra och ingen tid känns det som.

Men måndagen blev det jobb mellan 10.00–16.00, sedan blev det hem och fick bytt kläder innan jag fick springa ner för alla trappor igen(bor högst upp) och där nere väntade morfar och Ingegärd på mig och så åkte vi ner till Vargön till min morbror, för där väntades det kalas för min kusin Evelina som hade fyllt 18 =)

När vi kom dit så bjöds det på smörgåstårta och sedan fem kamp och självklart så vann ju vinnarlaget som bestod utav jag och morfar, utklassade dem andra ;)

Efter lekarna så bjöds det på kaffe och tårta och snacka om att jag blev en liten tjockis =)

 

När jag kom hem så störta jag nästan ner i sängen, nej men i soffan men gick in och la mig ganska tidigt.

 

Sedan tisdagen då, då blev det jobb mellan 10.00–22.00 så blev inte mycket annat gjort, utan när jag slutade så kom Fija och Lars hem till mig en sväng och sedan blev det sängen.

 

Idag då, då ringde klockan en timme tidigare än vanligt så när klockan var strax efter åtta så skutta jag in i duschen tröttare än vanligt och sedan på med kläder och så blev det lite soffhäng tills klockan blev kvart i nio då blev det på med kläder och sedan trampa in till stan för klockan nio skulle jag vara hos frisören och jag blev sjukt nöjd med den nya frisyren!

När jag var färdig friserad så trampa jag vidare till jobbet och idag har det varit jobb mellan 10.00–16.00. Efter jobbet mötte jag upp Uffe och Erik för att dra vidare ner till erikshjälpen och fick med mig tre böcker hem (behöver lite nytt att läsa, som den bokmal jag är). Efter det så blev det hem till Erik på fika och så kom Fija dit.

Sedan så gick jag bort till Sara och Talli och hämtade mina spel som Sara hade lånat.

 

Men nu är jag hemma och sitter här som en zombie, är hur trött/seg som helst men inte så trött så jag kan somna. Men hade inte varit fel men måste hålla mig vaken tills strax efter tio för då kommer Ella hit och lämnar min nyckel.

 

Tjing!

 

 


En timmes sömn hittills, jippi! Vad jag kä...

En timmes sömn hittills, jippi! Vad jag känner att jag älskar detta! Eller inte! Klockan ringer om ungefär fyra timmar ju :(


Jobb mellan tolv till tio idag och har var...

Jobb mellan tolv till tio idag och har varit en lång men snabb dag med mycket att göra, många bollar i luften samtidigt. Nu har jag äntligen lyckats att varva ner och ska försöka sova några timmar innan jag börjar jobba igen. Sov gott alla :)


Såhär ser en ganska vanlig natt nu, säger ...

dsc02657 (MMS)

Såhär ser en ganska vanlig natt nu, säger bara mys :)


Typiskt, salvan jag fick räckte för tre gå...

dsc02652 (MMS)

Typiskt, salvan jag fick räckte för tre gånger, och denna gången blev inte hela kroppen in smörjad, så ligger här och försöker låta bli att inte klia, men det är inte det lättaste vill jag lova. Sedan så ligger Alfred så gott på ena sidan om mig och OlleJanson ligger på andra! Om man kanske ska ge sig på att försöka sova nu och hoppas på att det funkar denna gången!


Lördag!

God kväll!

 

Har haft en riktig super kul dag på jobbet, full rulle hela tiden och jag och Silvana har smidigt lite planer och ena planen har precis slutförts så nu ska man bara få den att rulla på, starten är alltid seg men när man väl kommer igång så kommer det att gå super (hoppas vi i alla fall). Slutade vid tio idag och då fick det bli att trampa hemåt och ge katterna lite räkor och så matade jag fiskarna och mig själv med, så magen är mätt och belåten.

Nu ser jag att klockan börjar ticka iväg så jag ska ta mina mediciner och smörja in mig för att sedan krypa ner i sängen med en bok och hoppas på att få sova hela natten lång =)

 

 

Tjing!


Jobb mellan tio till tio och idag är energ...

Jobb mellan tio till tio och idag är energin på topp så snart är hela gatuköket helt fett fritt, känns så himla gott när det väl är färdigt:) nej nu ska jag fortsätta :) Tjing!


En lugn ledig dag? Nej!

Vaknade av att mamma ringde strax innan tio men låg kvar i sängen i 50 minuter innan jag fick bråttom, för pappa och Amanda ville ha med mig ut på äventyr till zoobutiken, dem skulle ha lite nya fiskar och så, sedan passade jag på att köpa en burk mat till mina (fick två akvarium med fiskar och hela köret utav min fina farbror), sedan så blev det hem till mig eftersom att jag hade tvättstugan, så hela dagen har jag sprungit upp och ner för dessa trappor och så har jag även storstädat hela lägenheten så jävla bra blev det och får tacka Fija som hjälpte till lite granna.

När städningen var klar så cyklade vi till kvantum, för jag behövde ha handlat hem lite smått och gott, så som mjölk, pålägg, frukt och sådan där kul. Sedan skiljdes vi åt nedanför mig och jag gick hem till mig och hon hem till sig.

Så efter att jag kom hem igen, så har jag åter igen sprungit upp och ner för dessa trappor och beundrat min fina lägenhet medans datorn har varit i knät och två och en halv män, säsong ett har rullat på dvdn.

Men nu är all tvätt ren men dock inte torr, så nu ser min lägenhet ut som en stor tvättlina, men men får ta bort det när jag kommer hem från jobbet i morgon, då bör ju all tvätt ha torkat eller? Får hoppas på det i alla fall.

 

Nu så ska jag ta mina mediciner, smörja in mig och gå till sängs, så natti på er!


Torsdag

Sov som en gris i natt och vaknade när mamma ringde vid nio, men jag vaknade inte av alarmen, hmm mysko skit det. Men blev att skutta in i duschen och göra sig i ordning inför jobbet.

Så idag blev det jobb mellan 10.00–22.00 och det har varit en jävla massa i dag, så jag kommer att sova gott kan jag tänka mig helt slut är jag.

Nu blir det att slänga på en film.

Rest in peace Patrik!


Tant doktorn är avklarad!

 

Somnade runt en halv fyra, fyra i natt och vaknade av att klockan ringde vid halv åtta, suck men låg kvar i sängen och halvsov tills strax efter åtta och det gillade inte mamma, hon gillar inte att tjöta på sin morgontrötta dotter, men ibland får hon så snällt göra det.

Men vid en halv nio så åkte vi till läkare, fick nu inga mer tabletter utskrivna utan en salva, så ska testa den i kväll och hoppas verklogen att den hjälper för jag måste få sova lite känner jag.

 

Sedan blev det hem till mamma och käka lite frukost innan morfar kom, så nu har jag och han varit ute och gjort vägarna osäkra, fast kan ju säga att allt gick galant idag, duktiga mig.

Nu är jag hemma och har gett mina fyrbenta små djur lite mat och ska alldeles strax börja göra mig i ordning inför jobbet, 12.00–22.00, sedan blir det hem och krypa ner i sängen =)

 

Tjing!


Går snart under, hoppas på stora undervärk...

Går snart under, hoppas på stora undervärk hos läkaren senare!


Min lediga dag idag och jag har varit hos ...

Min lediga dag idag och jag har varit hos mamma, åkt till christer, djuraffären, hem så kom Fija till mig, sedan hem till mamma igen. Känns som jag har varit över allt och ingen stans. Men nu ligger jag i det lilla tvrummet med den mega stora tvn och ska kika på film. Hoppas på att sova bättre i natt. Tjing


Trots att Alfred jävlas med OlleJanson dag...

dsc02648 (MMS)

Trots att Alfred jävlas med OlleJanson dag ut och dag in, har faktiskt Alfred sina fina stunder, som nu. Denna bilden tog jag precis, så mega söta :)


Så äckligt varmt här inne, gör så man inte...

Så äckligt varmt här inne, gör så man inte kan sova och det ogillas stort vill jag lova! Men ska läsa lite nu så jag blir extra trött så kanske man kan få sova ner än en timme i alla fall, hoppas! Tjing


Blev ett tio timmars pass på jobbet, mella...

Blev ett tio timmars pass på jobbet, mellan tolv och tio, en fel att göra så det var kul. Men nu är jag hemma och har varit det i ungefär två timmar snart. Under den tiden har jag hunnit att äta kvällsmat, kikat runt på nätet, gosat med katterna och nu ska jag kolla på 24 innan jag ska sova:)


Säger bara hjälp! Fan vilken jobbig natt, ...

Säger bara hjälp! Fan vilken jobbig natt, trött som ett as men kan inte sova pga klådan, suck vad ska jag ta mig till? Äter alla mediciner slaviskt men ändå är det värre vissa dagar. Jag vill inte ha det såhär längre, jag orkar inte med det och kroppen är helt sönder kliad, ser sådär jätte bra ut eller inte. Men ska läsa några sidor och försöka somna. Natti!


RSS 2.0