Mamma - har ställt klockan på åtta, så rin...

Mamma - har ställt klockan på åtta, så ring efter det är du gullig :)


Onsdag

Morgon på er !

Sitter här och har precis fått i mig lite frukost och idag blir det jobb från tio till fyra och sedan kommer brorsan och hämtar mig så ska vi ut på stora äventyr ^^

Nej om man kanske skulle börja göra sig i ordning inför jobbet? Hmm nej väntar en kvart till =)

Ullared! ! !

Sitter just nu i bilen med två utav kollegorna och närmar oss snart Göteborg. Idag är det en planerad ullareds resa. Första gången för min del, så ska bli sjukt spännande :)

Sitter hemma hos Fija och kikar på lite tv...

dsc00036 (MMS)

Sitter hemma hos Fija och kikar på lite tv. Eller rättare sagt jag halvsover men orkar inte gå hem riktigt än :-P


Påminnelse till mamma, försök att komma ih...

Påminnelse till mamma, försök att komma ihåg att ringa mig i morgon :) sov gott alla för det ska jag göra :)


Ligger nu i sängen med katterna på var sin...

Ligger nu i sängen med katterna på var sin sida av mig och ska strax ta och försöka att sova. PÅMINNELSE till mamma, försök att komma ihåg att ringa ;)


Energi? Nej inte det

Idag har jag inte alls gjort måna knop, har inte haft orken till det för fem öre, trots att det ser ut som fan här hemma, men så är det väl ibland?

 

Ska snart ta och knalla bort till jobbet men först så ska jag ge mina vilddjur lite mat hade jag tänkt mig =)


Måndag

God morgon på er, eller morgon och morgon var uppe i ottan men varför har jag ingen aning om.

 

Har precis kommit hem från en massa ärenden på stan så nu sitter jag här och njuter av en kopp kaffe och väntar på att tiden ska gå fortare. För idag blir det jobb från 16.00–22.00.

 

Nej nu ska jag njuta utav kaffet och kika runt lite på nätet =)

 


Kommer hem från jobbet och sätter på tv:n ...

Kommer hem från jobbet och sätter på tv:n och där visar dom titanic och just när jag ska börja kolla så är det där det är som mest sorgligt och självklart så fäller jag en tår!


Jobbig lördag? Nej bara jobb =)

Har precis kommit ut ur en härlig och varm dusch, så nu är jag ren och det skadar ju aldrig att vara det ;)

 

Snart ska jag börja gör mig i ordning för vid halv tio kommer Göran och hämtar upp mig så kör han mig till jobbet, för idag blir det jobb från 10.00–22.00.

 

Jag lämnar kvar datorn i Vargön i natt så kommer troligtvis inte att bli någon uppdatering idag och inte förrän i morgon eftermiddag när jag ska ner till Vargön och hämta mina saker och katter =)

 

Hoppas att ni alla får en bra lördag =)


Designen!

Har skett en lite förändring på bloggen, lite gladare färger och så men designen är långt ifrån klar, men inom kort så hoppas jag att designen kommer att bli bra. Men än så länge så får den duga såhär!


Fredag

Dagen har inte varit direkt händelserik, bara degat i sängen med datorn i knät, fram tills klockan närmade sig halv fyra för då fick det bli en tripp till kiosken innan det var tid för att gå in till Tina och börja med maten. Så kvällen bestod utav god mat, mycket skratt och allänt trevligt med andra ord =)

 

 

Men eftersom jag ska tillbaka till verkligheten i morgon så tror jag det är tid för mig att släcka  lampan och sova nu, så god natt alla =)


Bästa frukosten

Idag känner jag mig såhär jätte nyttig, eller kanske ska börja med att säga god morgon.

Men åter till min nyttighet, min frukost idag består av dessa två godsaker, kexchoklad och cola!

Kan det bli mycket bättre? Jag tror inte det ;)


Torsdag kväll

Morfar kom ju och hämtade upp mig vid fyratiden så åkte vi till trafikskolan för en väldigt lång handledarutbildning, lärde mig tyvärr inget nytt, men det bjöds på fika så det var ju ett plus =)

 

Sedan förbi jobbet en snabbis och sedan hem till mamma där jag märker att mina katter (har en speciell i mina misstankar) har rivit ner burken med knappnålar så satte mig så fint  och plocka upp dem.

 

Sedan så blev det lite kvällsmat och tv kik med mamma innan vi gick in på var sitt rum och nu så har jag lirat lite sims och nu blir det sova för min del. Är ju som sagt en dag i morgon med som man brukar säga.

 


Körskolan

Snart så kommer morfar och hämtar upp mig så ska vi ta och åka till körskolan, ska börja med körkortet igen och det känns sjukt segt att gå kursen igen, men det måste ju göras det med tyvärr.

 

 

Så uppdaterar senare när jag kommer hem igen  =)


Torsdag

Som vanligt så har det varit mycket jobb och bloggen har blivit lidande för det, men nu ska det verkligen bli andra bullar med det. Vet inte hur många gånger jag har sagt det, men denna gången ska jag verkligen skärpa till mig och börja om igen =)


Så dagen har bestått av en massa Criminal minds, är snart klar med hela första säsongen. Och sedan så kom mammas granne, även min ”moster” in på kaffe så det blev en hel del tjöt och det är alltid lika trevligt =)

Men nu ska jag fortsätta att kika lite avsnitt hade jag tänkt =)


Sitter hemma hos Simone gumman och har pre...

dsc00027 (MMS)

Sitter hemma hos Simone gumman och har precis hävt i mig kaffe och nu sitter vi och tjötar en massa skit, så spännande :)


RSS 2.0