Efter ett tio timmars pass på jobbet så ba...

dsc00025 (MMS)

Efter ett tio timmars pass på jobbet så bar det av till gymmet för en och en halv timmes träning. Kan det bli så mycket bättre? Tvivlar på detta ;) Men snart bär det av hemåt :)


Såhär gott har jag och Linda det på jobbet...

dsc00023 (MMS)

Såhär gott har jag och Linda det på jobbet innan öppning, kaffe och semla, kan det bli mycket bättre? :)


Efter gymmet är det sjukt skönt med lite b...

dsc00022 (MMS)

Efter gymmet är det sjukt skönt med lite bubblor, så det är vad jag njuter av just nu :)


Gymmet nästa

Fija och Uffe har varit här hela dagen, så har färgat Fijas hår och sedan har jag och Uffe suttit och lirat lite tv-spel.
Men ska snart ta och dra mig bort till jobbet för att möta upp arbetskamraterna för att sedan dra vidare till gymmet. Ska bli skönt med en till dags träning =)


Gymmet nästa

Fija och Uffe har varit här hela dagen, så har färgat Fijas hår och sedan har jag och Uffe suttit och lirat lite tv-spel.
Men ska snart ta och dra mig bort till jobbet för att möta upp arbetskamraterna för att sedan dra vidare till gymmet. Ska bli skönt med en till dags träning =)


- Torsdag

Sitter just nu med en kopp kaffe och passar på att slänga in ett litet inlägg medans jag ändå tar en liten paus i städningen. Så min dag ser inte så mycket roligare ut än städ och tvätt, men man får ju passa på när man är ledig, för jobbar ju annars  väldigt mycket och då orkar jag inte när jag kommer hem. Men det är ju tur att man är ledig någon dag emellanåt så man hinner med allt det tråkiga med ;)

Nej om jag skulle ta och fortsätta för närsta protjekt är att få ordning i skåpen i köket och kaffet börjar ta slut så ska fylla på muggen och fortsätta städa!


Blev jobb mellan tio till tio, och just nu...

dsc00019 (MMS)

Blev jobb mellan tio till tio, och just nu sitter jag och Tjötar med Fija fisgris :) Snart blir det sängen och ska bli sjukt skönt att sova :)


Ligger nedbäddad i sängen sedan och myser ...

dsc00017 (MMS)

Ligger nedbäddad i sängen sedan och myser med mina sötisar. Blir till att försöka somna tidigt idag, för i morgon väntas det jobb igen :)


Fredag

Idag har jag inte gjort många knop, från det att jag vaknade så har jag bara degat på soffan med Criminal minds och OTH!

Men har precis gjort mig och ordning och ska snart ta och springa bort till jobbet, slutar tio och då kommer brorsan och hämtar upp mig och sedan så åker vi ner till mammsen


Träning 2

Är precis hemkommen efter ett till besök på gymmet och idag gick det mycket bättre eftersom att gårdagen så sysselsatte jag mig mest med att kika/testa alla maskiner och dess finesser.

Men dagens träning blev helt lyckad och intensiv så det är ju bra =)

 

Så blev lite mer än en timmes träning och sedan bastu och dusch.

 

Så nu sitter jag här och ska strax ta och krypa ner i sängen.

 

Brorsan tyckte även att jag skulle göra ett inlägg enbart om honom så får väl ta och göra det, ska bara komma på vad för pinsamheter jag kan berätta;)

 

Brorsans egna ord "

skulle vældigt gærna uppskatta en egen update på din blogg syrran! Kommer ju ændå hem imorgon..
Læser den allt ganska flitigt:)

"


- Affe ponken

Nu har jag och Tina varit och hämtat Alfred och allt gick som det skulle så det var ju bra det.
Nu ligger jag på soffan och slökikar på beck och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar.


I Fjällen

Sitter just nu och kikar på Reine och Mimmi i fjällen, vilken sjuk film egentligen. Men om ett par minuter så är min mat klar så då ska jag äta gott och kika färdigt på filmen innan det blir ner i tvättstugan igen..

 


Torsdag

Jaha upp med tuppen var man idag för Tina kom och hämtade mig ungefär tjugo i åtta för att åka med Alfred till veterinären. Så vi vägde han där och han vägde 2.9 kg, så snart är han uppe på tre kilo sträcket ^^

 

Efter att vi hade lämnat av honom så åkte vi hem till Mikael och Marie på en kopp kaffe och sedan så åkte jag hem.

Så nu passar jag på och myser lite med OlleJanson medans jag springer upp och ner till tvättstugan.

 

Så idag blir det till att städa lite här hemma och tvätta färdigt tills vi ska hämta Alfred igen vid en halv tre tiden.

 

 


OlleJanson = Scar

Är det bara jag som ser hur otroligt lika OlleJanson och Scar i Lejonkungen är?

 

 

I vissa lägen så blir jag bara mörkrädd när jag ser OlleJanson eftersom att han påminner så mycket om Scar, men Olle, är ju ändå Olle. Men tänker ofta på likheten ;)


- Träning

Skönt nu har man varit ca en och en halv timma på gymmet och avslutades med bastu och dusch. Fy satan vad skönt det känns, så i morgon kväll ska vi på det igen.

 

Men nu väntar sängen eftersom att det blir upp tidigt i morgon..

 

Sov gott alla =)


Onsdag

Blev jobb mellan 10.00-16.00 och efter jobbet så mötte jag upp FijaLisa för att dra in till stan där jag gjorde min naglar och kan lugnt säga att jag blev nöjd!

 

Efter att jag var färdig så mötte jag upp mamma som skulle med mig och kika på en lägenhet och jag funderar fortfarande, men det lutar åt att jag inte tar den. Men efter lägenhets kikande så gick jag till Fija där det bjöds på kaffe och en fajt mot Uffe, som dock förlora *hihi*

 

 

 

Och nu ska jag möta upp arbetskamraterna för en tripp till gymmet =)


Måndag = Jobb

Idag så väntas det jobb från 10.00-22.00 så det blir en lågndag på jobbet men jag hoppas att den kommer att gå fort, heldagarna brukar oftas ha en tendens till att gå fortare än halvdagarna. Men det återstår ju att se ;)

- DjurDoktorn

Har precis suttit i ett samtal med djurdoktorn så på torsdag så ryker bollarna på lilla Alfred.

Så snart så kanske han lugnar ner sig lite också, man kan ju alltid hoppas, för just nu ska han vara överallt och precis samtidigt med. Så Alfred flyger fram runt om i lägenheten som om att han har eld i röven.


Gårdagen & Dagen

Gårdagen –

Blev jobb till strax över tre och sedan hem för att börja med maten och när jag står mitt upp i allt så kommer Uffe så när maten är klar så sätter vi oss och äter och kikar film, det blev dumma mig, morrors 2, först avsnittet av Criminal minds, The final, två avsnitt av oth.

 

Så när klockan närmade sig halv ett så hoppa jag över till sängen och somna som en stock..

 

Dagen –

Nu sitter jag här och kikar lite smått på tv och ska snart börja göra mig i ordning inför jobbet. Idag väntas det jobb från 13.00–22.00. Hoppas att det blir mycket att göra, annars kommer det att bli en seg dag och det vill jag ju inte.

 


S ö n d a g

Söndag idag och denna dag är inte olik dem andra, för på schemat idag så står det jobb mellan 10.00–22.00. Men vad gör det? Har inget bättre planerat så kan ju lika gärna jobba, för jag tycker att det är otroligt kul att jobba och det leder ju till något bra, dels så utvecklas jag som person och sedan pengar och vad gör pengar? Joo dem leder till att man kan leva ett gott liv med en fullproppad garderob ;)

 

Nej så mycket hinner jag inte spendera ute i affärerna och tur är väl det, för så hade jag redan varit pank samma dag som lönen kommer in och det gillas inte. Då är det bättre att försöka hålla lite i pengarna men det är lättare sagt en gjort ;)


Nu har jag precis krypit ner i sängen med ...

dsc00014 (MMS)

Nu har jag precis krypit ner i sängen med alfred, OlleJanson vette fan vart han har gömt sig, men en katt är bättre än ingen :) nej nu bli det sova för min del, upp till jobbet i morgon :)


H u r ?

Har fortfarande inte kommit in i duschen, men innan halv så ska jag vara inne ifall jag får börja tolv, vet ju inte det än.

Men sitter här och funderar lite på hur jag ska få tid till att hinna med bloggandet med tanke på att jag jobbar så mycket som jag gör.

Inget kul att ha massa tidsinställda blogginlägg eftersom att dem blir så himla tråkiga. Om man skulle ägna minst två timmar åt bloggen varje dag? En timme på morgonen och en på kvällen? För då hinner man ju uppdatera lite och svara på kommentarer (som jag aldrig hinner i nuläget).

 

Jag kan absolut inte tänka mig att sluta blogga, eftersom att det är en frihet att bara få skriva, även om det inte är något intressant så hjälper det mig att må bättre, bara vetskapen av att jag kan skriva av mig och det är några stackare där ute som läser det.

 

Nej får komma på något bra sätt, har ni bra tips så kom gärna med dem =)


L ö r d a g

Har blivit kasst med uppdatering men kan ju berätta vad jag har sysslat med undertiden.

 

Tisdag – jobb 10.00–22.00

Onsdag – Jobb 10.00–22.00

Torsdag - Jobb 10.00–22.00

Fredag – Städat

 

Så idag är det lördag och det är jobb som står på schemat idag, börjar någon stans mellan tolv och ett och slutar tio, känner på mig att jag kommer gå hem och fortsätta städa lite. Skulle ju ha fortsatt idag på morgonen innan jag börja, men ack så lätt det är att fastna framför datorn!

 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning lite =)


Får hoppa in och göra förmiddagen så får v...

dsc00013 (MMS)

Får hoppa in och göra förmiddagen så får vi se om det är någon som kan ta min kväll. En heldag är ju aldrig fel, men lägenheten och kläderna behöver bearbetas lite med. Men som sagt så återstår det att se :)


Får hoppa in och göra förmiddagen så får v...

dsc00013 (MMS)

Får hoppa in och göra förmiddagen så får vi se om det är någon som kan ta min kväll. En heldag är ju aldrig fel, men lägenheten och kläderna behöver bearbetas lite med. Men som sagt så återstår det att se :)


- T i s d a g

Huset är helt öde och det ända som är vaket är jag och mina katter, sakta tassar jag mig ner i tvättstugan för att kika om det är ledigt och till min stora förvåning så är det så. Jag slutar med mitt tassande och skuttar upp för att hämta tvättkorgen för att sedan skynda mig ner i källaren med en välldans fart för att ingen annan ska hinna ta min maskin.

 

Nu låter det som att huset inte är öde längre, jag väckte nog någon med mitt illtjut i källaren när jag möttes av världens största spindel, men vad gör det om dem vaknar nu? Huvudsaken är att det krypet med åtta ben är borta om en timme när jag ska studsa ner i tvättstugan igen!

 


- H e m m a

Skönt nu är jag hemma och har precis tryckt ner mig på armstöden mellan två fåtöljer och sitter här och degar. Kvällen gick otroligt fort och en del skratt fick man med =)

Men snart blir det sängen för min del, för i morgon blir det upp och städa tidigt och grejer så det kan bli lite fint här hemma =)

 

 


- S o v m o r g o n

Klockan ringde strax efter sju, men kom på mig själv att jag kan ju sova ytterligare två timmar, så ställde om klockan på strax efter nio.

Sedan så blev det upp och börja göra sig i ordning, sakta men säkert. För jag hatar att stressa på morgonen. Så vid elva tiden så kom mamma och Tina och hämtade upp mig så åkte vi in till city där jag fick köpt mig en ny almanacka och sedan blev det banken och till sist en fika på prinsess.

 

Så nu är jag hemma och tar det lite piano innan jag ska till jobbet, jobb mellan 16.00–22.00.

 

Men innan jag börjar jobba så ska jag plocka lite här hemma, ser ut som andra världskriget har brutit ut och så vill jag inte ha det, vill ju ha det fint och städat här hemma. Så ska ta en del i dag och lite i morgon!

 


- J O B B !

Sitter just nu på jobbet och har en lugn stund så passar på att slänga in ett inlägg, jobbar till tio idag så hoppas på att det blir lite mera att göra framåt kvällen när svenska folket vågar sig på att köra lite bil hit ;) Nej nu har jag suttit länge nog och ska göra lite nytta hade jag tänkt. Så uppdaterar mera när jag kommer hem och då ska jag även berätta om nyår som var helt underbart trevlig :)

RSS 2.0