God natt!

Hej på er!

Gårdagen bestod utav jobb mellan 12.00–16.00 sedan så åkte jag och hjärtat mitt och handlade lite till jobbet och sedan blev det ner till golfen och ta en koppa kaffe och tjöta lite med mamma och Tina.

Sedan hem och fick upp lite julgardiner och stjärnor och sedan blev det mat och bingolotta och självklart så vann vi inte, men så blir det väl när man låter gubben köpa lotter ;)

Sedan så hyrde vi lite filmer så satt och kikade på dem innan vi gick in och la oss och sov så sött!

 

Idag blev det jobb mellan 10.00–22.00 och har haft en hel del att göra så tiden den har gått i alla fall.

Sedan när jag kom hem så blev det raka vägen i sängen efter lite pussande på hjärtat!

Men efter en hel del läsande så satte jag mig här och passa på att skriva ett litet inlägg medans hjärtat röker!

 

Nej nu blir det sängen så man orkar upp och jobba i morgon!

 

Älskar dej hjärtat <3


Blev till att riktigt storhandla idag fick...

Blev till att riktigt storhandla idag fick köpt en massa mat så snacka om att man kommer att bli fet ^ Sedan blev det hem och göra lite mat och sedan fick det bli lite mys med hjärtat innan det blev jobbet. 17.00-22.00 och jag är helt slut vill jag lova och känner jag som jag gör nu när jag kommer hem så kommer jag att somna på tre sekunder :P Men som tur är så jobbar jag med E, så man håller sig vaken med massa skratt :) Nej nu åter till arbetet! Tjing!


Hej på er! Jag och gubben skulle hjälpa pa...

Hej på er! Jag och gubben skulle hjälpa pappa och jimmy idag vid tio men när klockan närmade sig elva så ringde Jimmy och väckte oss så blev snabba ryck hem till pappa. Gubbarna är iväg och jag hat hjälpt Amanda med läxan och nu ligger vi och kikar på bullebyn. Nej nu ska jag fortsätta kolla! Tjing!


God morgon!

Kändes extremt jobbigt att gå upp när klockan ringde idag, men efter en dusch så känns det lite bättre men är fortfarande extremt trött, så får hoppas att kaffe hjälper mig lite på traven sen när jag kommer till jobbet.
Idag är det jobb mellan 10.00-22.00, sista dagen i rad på dessa tolvtimmars pass, så i morgon ska det bli skönt att få sova några timmar extra.

Nej om man kanske skulle ta och göra sig i ordning inför jobbet? Låter som en bra ide!Tjing!

God kväll på er! Gårdagen bestod utav jobb...

God kväll på er! Gårdagen bestod utav jobb mellan 10.00-22.00 och sedan hem till hjärtat mitt så kröp vi ner i sängen och somnade så sött. Idag gick vi upp samtidigt och hoppa in i en dusch innan vi gjorde oss i ordning för att åka och jobba. Så jobb mellan 10.00-22.00 idag med. Sedan blev det hem till hjärtat och bara myste i hans famn med massa prat, mysigt värre =) Nej nu ska jag släcka lampan och åter igen krypa intill gubben min och slumra så sött! Natti på er!


Hej på er! Körkortet är avklarat så just n...

Hej på er! Körkortet är avklarat så just nu sitter jag och pratar lite skit med Simone och Robert, massa trevligt =)


Jordens undergång!

En kväll när jag och E, jobbade kväll så kom vi in på att prata om jordens undergång som tydligen skulle vara nu 2012.

Jag- Jaha snart går tydligen jorden under då (lite ironisk ton)
E - Det gör inget, till sommaren åker jag och min pojkvän utomlands så då kan vi flytta dit! (helt alvarlig)
Jag - Hahaha, det är inte Sverige som ska gå under, utan jorden!
E - Oj, det tänkte jag inte på.

Båda fick sig ett gott skratt i alla fall så kvällens arbetspass blev sjukt mycket roligare.

Morgon!

Varit vaken sedan kvart i sju och har suttit och pluggat lite. Nu inväntar jag pappa och sedan ska vi åka ut på lite äventyr. Sedan får vi se hur mycket jag har piggnat till när jag kommer hem om jag kanske skulle ta och sova någon timme till eller två? Börjar ju inte förrän fyra så har ju några timmar på mig. Men får helt och hållet se.
Nej nu ska jag kila!

Tjing!

Hemma efter ett arbetspass och har fått pl...

Hemma efter ett arbetspass och har fått pluggat, lagat mat ovh ätit så nu sitter jag så fint och kikar på när hjärtat diskar. Snart blir det att fördriva tiden innan man får finbesök =)


Morgon på er! Har precis kommit fram till ...

Morgon på er! Har precis kommit fram till jobbet så jobb mellan 10.00-16.00 är det jobb som står på shemat idag, Kändes gott jobbigt att gå upp ur sängen idag när Daniel låg kvar, men men sådant är livet ibland! Nej nu jobba! Tjing!


Kom hem från jobbet för en timme sedan ung...

dsc02766 (MMS)

Kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär och hade tänkt att krypa ner i soffan brevid gubben men så tvingade han mig att plugga lite, så har suttit i drygt femtio minuter med teorin nu och inte blev jag klokare för det ;)
Men nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på att gubben ska komma in och lägga sig så jag får min godnatt puss så jag kan få sova som en liten ängel. Natti på er!


Vaknade vid halv tio idag och då blev det ...

Vaknade vid halv tio idag och då blev det upp och börja städa fick rensat en hel del och lite ordning blev det allt. Sedan så åkte jag och Daniel och handla lite och sedan blev det hem och fortsätta städa innan jag började med maten. Efter att vi hade ätit så gjorde jag mig i ordning inför jobbet och det har varit en halvsådär dag idag men har fått gjort lite granna och mycket glada skratt med puff! Nej nu ska vi sätta i gång med kvällstädet! Tjing!


Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet...

19112011025 (MMS)

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Blev till att mysa lite med gubben innan jag satte mig och plugga lite. Känner mig väldigt duktig jag!
Nej om man kanske skulle ta och fortsätta med pluggandet så jag kan gosa ner mig i soffan bredvid gubben och kika på någon film kanske? 
Tjing!


Full rulle på jobbet, städar som en tok. L...

Full rulle på jobbet, städar som en tok. Lister, hyller, väggar blir det idag iaf får se om jag hinner med något mera. Nej nu blir det lite mat innan jag fortsätter =)


Älskar dej hjärtat <3

19112011023 (MMS)

Älskar dej hjärtat <3


Hej på er! Lång dag på jobbet med massa at...

Hej på er! Lång dag på jobbet med massa att göra så tiden den gick fort iaf. När jag slutade så blev det hem och hoppa in i en dusch med hjärtat och nu ligger vi nerbäddade i en renbäddad säng, så himla mys =)


Nu är jag äntligen nergosad i hjärtats fam...

20111018090 (MMS)

Nu är jag äntligen nergosad i hjärtats famn efter ett tolvtimmars pass på jobbet.
Kan lova er att den är hur mysigt som helst att krypa ner i älsklingens famn när man är helt slut i hela kroppen!
Älskar dej häjärtat <3


Finbesök på jobbet utav denna gosiga kille...

14112011016 (MMS)

Finbesök på jobbet utav denna gosiga killen =)


..

God kväll på er!

Säger bara hjälp vad kass jag är på att uppdatera men så är det när livet leker eller något sådant.

Men dagen har spenderats först en lång sovmorgon med hjärtat sedan upp hoppa in i en dusch och sedan blev det hem till pappa och ”fira han”. Där bjöds det på mat och efterrätt och lite tv-spelande.

Sedan blev det hem och byta om innan jag traska bort till jobbet och där har det som vanligt blivit en hel del gjort!

Men nu är jag hemma och nerslagen i soffan är jag med, inte helt fel det.

Nej nu kom gubben min hem så ska gosa lite med han =)


Hej på er! Blev inget bloggande igår hade ...

Hej på er! Blev inget bloggande igår hade fullt upp med att tvätta, sova, åka skridskor, tvätta, sova, tvätta, gick en sväng till jobbet, hämtade ett par skridskor till gubben, hem och tvätta vänta på att hjärtat mitt skulle komma hem från ullared, han kom hem och hade köpt lite saker till mig. Tack hjärtat! Sedan kom Uffe hit, käka och kolla på sex end the city sedan körde vi hem han och sedan blev det sängen! Upp tidigt idag, halv tio och vid tio var vi i ishallen och åkte lite skridskor, handla, hem och städa, morfar och Ingegärd kom hit på kaffe och kaka, dom åkte, jag tog med mig tjejen till jobbet och sa hej då till henne. Jobb mellan 16.00-22.00. Sedan hem och så kröp jag upp brevid sötnöten och kikade på två och en halv män. Nu sängen och sova vill jag lova! Natti alla!


God kväll på er! Blev jobb mellan 10.00-22...

God kväll på er! Blev jobb mellan 10.00-22.00 idag och vi har varit riktigt flummiga på jobbet idag men ack så kul vi har haft =) Sedan blev det hem och jag och hjärtat kröp ner i sängen direkt och han somnade så fort, så nu ligger han här brevid och snarkar lite små sött! Medans jag bara vrider och vänder på mig, men nu blir det till att ligga still för en tung OlleJanson kom och la sig på min mage. Nej nu blir det till att gosa med han en stund och sedan hoppas jag på att snart somna i några timmar! God natt!


Hej på er! Blev jobb mellan 10.00-16.00, s...

Hej på er! Blev jobb mellan 10.00-16.00, seda blev det till bokia och inhandla en sak till jobbet innan det blev ner till golfen och prata med mamma en stund. Sedan bort till jobbet och lämna det jag hade köpt och så hämtade jag cykeln och trampade hem till älsklingen. Sedan satte vi igång och greja lite här hemma, fiskarna fick rent hos sig och katterna hos sig. Fick även gjort lite annat smått så som att sätta upp lite hyllor. Sedan blev det hem till pappa och lämna borrmaskinen och så fick det bli en snabb kopp kaffe innan vi åkte till affären och handlade lite och äta. Sedan hem och har myst i soffan med film och piroger *mumms* Nu har jag precis krypit ner i älsklingens famn och känner att ögonlocken är på gång att stängas, så jag funderar på att avrunda här innan jag somnar med telefonen i handen och ett meddelande som kommer att vara färdigskrivet men inte publicerat. Tjing!


God kväll på er! Som sagt så blev det ett ...

God kväll på er! Som sagt så blev det ett långt arbetspass idag men hjälp vad kul jag hade, var riktigt längesedan vi skrattade så mycket tillsammans. Sedan när jag kom hem så hittade jag (som alltid) min lille gubbe sovandes i soffan, alltid lika söt. Nu ligger vi båda nerbäddade och ska sova, upp och jobba i morgon med =)


. . .

Hej på er!

Så bra gick det med den uppdateringen.

Men nu kör vi på tycker jag.

Så onsdag idag och jag jobbar 12.00–22.00 så jag vet ju precis vad jag ska göra denna dag.

Hoppas att det blir mycket att göra idag annars hittar man ju alltid på något att fördriva tiden med.

Nej nu ska jag skutta in i en dusch!

Later!

 

Du betyder


RSS 2.0