Får ofta frågan om varför jag inte bloggar...

Får ofta frågan om varför jag inte bloggar längra och jag har inget bra svar på det. Så har funderat lite på denna fråga men ändå inte kommit fram till något bra svar. Så jag undrar om jag ska ta tag i blogg andet igen (för det är sjukt kul), eller ska jag lägga ner det helt? Tror jag ska ta tag i det igen, ska i alla fall försöka!


Nu blir det film mys med hjärtat mitt, Ås...

Nu blir det film mys med hjärtat mitt, Åsa Nisse, varm oboy och lite ätbart till :)


Lång dag på jobbet idag, men tiden har gåt...

Lång dag på jobbet idag, men tiden har gått väldigt fort ändå. Men om ungefär en och en halv timme så är jag hemma och upp krypen i finaste älsklingens famn. Längtar vill jag lova :) Nej nu åter till arbetet!


Tårarna bara rinner ner för kinderna på mi...

Tårarna bara rinner ner för kinderna på mig :( att det ska vara så jobbigt att skala lök, fick ta mig en liten paus för att vila ögonen lite, men ska snart på det igen. Tolvtimmarspass på jobbet idag och i morgon, i love it . Men det jobbigaste med dessa långa dagarna är att jag inte får träffa gubben min lika mycket :( . Nej nu åter löken!


Lite mer än en timme kvar tills jag kommer...

Lite mer än en timme kvar tills jag kommer hem till min finaste. Ska bli väldigt skönt att krypa ner i sängen vill jag lova, trött som jag vet inte vad ungefär. Nej nu ska vi börja med kvällsstädet! Tjing!


Just nu trallar jag runt på jobbet och vän...

Just nu trallar jag runt på jobbet och väntar på alla lunchkunder ska komma så man får vara en liten duracelkanin eller något sådant. Jobb till tio i kväll. Tjing!


Promenix

God kväll!

Idag blev det jobb mellan 10.00–16.00 och sedan hem till finaste gubben och så satt vi och spelade några timmar innan det blev en promenad hem till mamma i Vargön och hälsade på och sedan fick det faktiskt bli bussen hem, sjukt kallt ute ju!

Så nu sitter vi här och har precis spelat lite till men strax så ska jag ta och krypa ner i sängen i alla fall, för i morgon har jag en lång dag framför mig!

Nej nu säger jag natti!

 

Du betyder <3


Nu blir det massa skräck film med min fina...

Nu blir det massa skräck film med min finaste gubbe :)


...

Som vanligt så är jag väldigt kass på att uppdatera. Men i onsdags så var det en ganska händelse lös dag, först jobb mellan 10.00–16.00 och sedan tvätt på det.

Torsdagen så blev det sovmorgon, sov ända fram till halv tolv? Något sådant sedan så åkte jag och finaste till Trollhättan och käkade och kikade runt lite, köpte lite blommor och så innan det bar av hem till favorit morbror på lite smörgås tårta, massa massa gott!

Sedan åkte vi hem och kikade på film.

 

Dagen har bestått utav jobb mellan 10.00–16.00, skulle egentligen jobbat hela dagen men mådde inte riktigt bra så fick byta bort min kväll. Så nu ligger jag ner gosad i finastes famn och kikar på fotbollen.

Tjing!


God kväll!

Sitter just nu på jobbet och tar det lite piano inför kvällsstädet. Har jobbat sedan tio och slutar tio, så tolv timmar. I vanliga fall brukar det inte vara någon fara med sådana dagar men idag har det varit en riktigt seg dag faktiskt. Men det ska ju tydligen finnas sådana dagar med säger dom. Nej om man kanske skulle ta och sätta lite fart så man kommer hem till finaste snabbare :) Tjing.

Myspys!

God kväll på er!

Hemma från japanskan nu och har precis fått i mig lite kvällsmat. Har även hunnit att göra rent hos fiskarna och min groda, så nu är det fint igen.

Men nu ska jag ta och gosa ner mig hos finaste =)

Tjing på er!


Precis anlänt till Trollhättan och sitter ...

Precis anlänt till Trollhättan och sitter just nu och tar en fika med Eddie innan vi ska börja plugga. En timme kvar till japanskan börjar och har massa att lära oss innan det. Får väl se hur bra det går ;)


God morgon, uppe med tuppen med finaste,me...

God morgon, uppe med tuppen med finaste,men när han åkte satte jag mig framför tvn och somnade, vaknade utav att Puff ringde strax efter tio så då blev det till att slänga på sig kläder och rulla i full fast till jobbet. Tur att jag jobbar med två utav dom bästa idag för allt var typ klart när jag kom så det kändes bra :) Nej nu in och leka superman :)


Morgon på er! Finaste gick precis iväg ti...

Morgon på er! Finaste gick precis iväg till jobbet och jag överväger om jag ska hålla mig vaken eller somna om? Inte det lättaste men tror jag vet vad jag ska göra utav det :)


God kväll på er! Vaknade upp bredvid fina...

dsc02732 (MMS)

God kväll på er! Vaknade upp bredvid finaste idag och blev lite mys innan det bar av till jobbet. Så jobb mellan tolv till tio och jag säger bara hjälp vilken lugn dag, kan inte minnas sist det var så lite med folk. Men jag och Puff fick gjort en massa annat idag med så nu är det typ helt fläckfritt över allt. Lilla Hope har precis fått i sig lite mat och jag och finaste ligger nergosade i soffan :)


. . .

God kväll på er!

Blev en väldigt intensiv dag på jobbet med mycket kunder men även det så fick jag och Puff gjort en väldigt mycket annat med, så det känns riktigt bra. Sedan så kikade finaste förbi jobbet med, kul att se han igen =).

Så nu sitter vi här hemma och jag funderar starkt på att snart gå och lägga mig, trött så jag vet inte vad, men först ska jag gosa ner mig i finastes famn.

Tjing på er!

 


Morgon på er! Hope låg hopkurad runt min h...

Morgon på er! Hope låg hopkurad runt min hals hela natten. Mysigt värre, bara finaste som saknades. Jobb mellan tolv till tjugotvå, längtar efter min finaste! Nej nu åter till jobbet, massa roliga projekt med puff idag :)


Hope <3

En speciell varelse har kommit in i mitt liv dem senaste dagarna och det är den fyra veckors gamla Hope, som hittades övergiven på ett bygge.

 

Så nu är hon här hos mig och hon växer extremt fort och allt verkar gå bra och det bästa är ju att OlleJanson tycker om henne med!


RSS 2.0