Back again

Hej på er!

Vet att jag sa sist att jag skulle ta tag i bloggandet igen, men så blev det inte, men nu ska jag ge det ett till försök. För kan säga att jag verkligen saknar att blogga.

 

Så denna veckan:

 

Måndag – Blev till att börja städa, sedan massa jobb mellan 16.00–22.00, så på jobbet fick det bli till att bara cupcakes.

Tisdag – Blev väckt utav ”vacker” sång utav Frida och Sandra som kom in med frukost på sängen till mig och en burk med chokladpudding med ett fint litet ljus till mig. (längesedan man fick frukost på sängen).  Sedan blev det till att göra sig i ordning och dra till jobbet, så jobb mellan 10.00–16.00, sedan hem och så snickrade jag och Frida ihop min tårta och sedan anlände, Sandra, mamma, Tina och Jimmy så blev det kaffe och tårta och efter att dem hade åkt så kom finaste hit. Blev en massa mys resten av dagen =)

Onsdag – Blev en sovmorgon och sedan ner i tvättstugan, in till stan och träffa Fija och kikade runt och vid tre så blev det till att förlänga ögonfransarna, blev en massa fint =)

Sedan blev det till att åka hem och så kom finaste hit och sedan pappa och Amanda och då blev det massa tårta och mys igen.

Torsdag – Blev jobb mellan 10.00–16.00, sedan hem och så kom finaste hit så blev det lite mys, sedan kom Fija hit så satt vi och tjöta en sväng och sedan följde vi henne hem innan vi tog en sväng ner till vattnet och bara myste.

Fredag – Blev jobb mellan 12.00–22.00 så nu sitter jag här hemma helt i min ensamhet. Men ibland kan det vara skönt det med!

Så det är vad som har hänt denna vecka än så länge, hade tänkt att jag skulle krypa ner i sängen och sova några timmar nu =)


Inväntar bio med med lilltjejen :)

dsc02709 (MMS)

Inväntar bio med med lilltjejen :)


Uppdaterar om dagen i morgon, nu blir det ...

Uppdaterar om dagen i morgon, nu blir det sängen. Natti


Frossa

Som sagt, mycket jobb men jag tycker bara att det är kul, så varför inte passa på att tjäna lite pengar så man kan frossa i alla prylar man kan köpa? Det är så jag tänker just nu när jag är på väg till jobbet och ska jobba mellan 16.00–22.00.

 


Kaffe, plugg, kaffe!

Hej på er!

Blev till att jag somnade om efter jag var uppe i morse och vaknade när klockan ringde. Då blev det upp och göra mig i ordning för att sedan ut och göra vägarna osäkra och det gick hur bra som helst kan jag lova.

När jag kom hem så satte jag mig och spelade ”final fantasy” och käkade lite frukost och nu har jag suttit och pluggat teori i ett par timmar så känner mig faktiskt väldigt redo.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning inför jobbet som väntar mellan 16.00–22.00.

På återseende!


The drug in me is you

Tänkte bjuda på en utav mina favoritlåtar, lyssna och njut!

 

 



Det är frågan?!

Vaknade för en stund sedan och gick upp och drack lite och nu ligger man nedbäddad i sängen igen med OlleJanson vid om sida. Men då till den stora frågan, somna om eller hålla sig vaken? Alarmet ringer om två timmar, hur ska jag göra? Överlåter ett par kapitel i boken avgöra det tror jag. Tjing!

Ögonorgasm!

Som jag skrev innan så har Uffe suttit och spelat och jag suttit vid datorn och kikat runt. Silvana tipsade om en skit bra sidan men lite kläder och smycken och sådant, så mina ögon har fått lite ögongodis att kika på i alla fall.

Tänkt att jag skulle rör mig från soffan till sängen nu.

 

 


. . .

Nu tänkte jag faktiskt återuppta detta med bloggande ett tag till. Har hänt en hel del sedan sist. Så mycket att det skulle ta flera timmar att skriva här. Men vi lämnar allt spännande som har hänt bakom oss och börjar om här och nu.

Blev jobb mellan 12.00–22.00, sedan blev det till att gå hem där Uffelito satt och väntade på mig, men har inte varit så sociala mot varandra, han sitter och spelar och jag sitter här, men vad gör det? Inte ett skit.

Nej nu ska jag ta mig något att äta. Hade bra alla!

På återseende!


Blev en seg jobbkväll, svårt att göra bra ...

Blev en seg jobbkväll, svårt att göra bra ifrån sig när man är sjuk, men vi hann med mycket ändå. Sedan när jag kom hem så kröp jag ner i sängen med OlleJanson. Sedan så kom Frida hem och då tjöta vi lite innan jag stenslockna. Vaknade vid en kvart i fem och har nu legat vaken någon timme, har förflyttat mig ut till soffan för denna förbannade hostan och känner att jag inte vill väcka frida. Men nu ska jag ta mig något att dricka och sedan föröka somna om några timmar innan klockan ringer.


Sjukling

Hej på er!

Gårdagen blev det ingen uppdatering för min del eftersom att jag och morfar var ute och körde vid elva tiden, så när vi var klara så blev det direkt bort till jobbet. När jag slutade fyra så blev det hem och få i sig lite mat och lite Alvedon och sedan så sov jag hur mycket som helst, vaknade till runt åtta, somnade om igen, vaknade runt tre, somnade om vaknade vid fem, somnade om och vaknade vid strax efter tio och då gick jag upp och gjorde mig i ordning och traskade in till stan. Skulle till apoteket och fick köpt lite nässpray och strepsil.

Nu ligger jag nerbäddad igen och kurerar mig och samlar kraft för att orka jobba 16.00–22.00, men mest av allt så skulle jag vilja ligga i sängen eftersom att jag är sjukt dålig, men bara att bita ihop eftersom att vi redan är flera man kort på jobbet.

Nej nu ska jag spela lite innan jobbet!

 

Tjing!


素晴らしい = Underbart

God kväll på er!

Dagen spenderades med försovning, så kom till jobbet ungefär tjugo över tio, men som tur var så hann vi göra färdigt allt innan öppning.

Slutade vid fyra och då blev det hem en snabbis innan jag drog vidare hem till pappa på en fika. Mysigt värre och skönt att få sätta sig ner och prata i lugn och ro med pappsen medans Amanda kikade på tv.

 

Sedan vid en sju så gick jag bort och hämtade en madras hos Fija och sedan hem och bädda rent i sängen, så nu är sängen lika hög runt om, skönt värre.

Sedan så tog jag hand om alla kläder som låg och skräpade på sovrums golvet och sedan fick det bli disken.

Kom nyss ut ur en dusch och ska strax krypa ner i sängen med körkortsboken.

Kan ju lova er att det är hur skönt som helst att lägga sig i en ren bäddad säng, ny duschad och nyrakade ben. Känner på mig att jag kommer sova som en ängel i natt!

 

Tjing


Myspys!

God kväll!

Dagen har bestått utav jobb mellan 10.00–16.00 och sedan blev det hem och nu har jag fått beställt boken till Japanska kursen!

Sedan så kom Uffe hit så gick vi och handlade lite när vi kom tillbaka så har jag, Frida och Uffe myst i min mega stora säng men chips, Cola, tv-spel, korsord och en del skratt!

Nu ska Uffe precis gå och jag ska gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon och Frida ska nog fortsätta spela lite =)

 

Natti på er!


Nagel design!

God eftermiddag!

Efter jobbet igår så drog jag och Frida och käkade pizza och sedan kikade vi på sex and the city filmen innan mamma kom och hämtade mig, så åkte vi hem till henne och spelade lite spel så får säga grattis till Göran som vann två gånger.

Sedan så drog jag till pråmen där Frida var och sedan till tg, var hemma runt fyra inatt och så blev det sängen med en gång.

Vaknade vid elva idag och då blev det till Överby och fixa min nagel.

Nu är jag hemma och ska dra bort till jobbet nu, jobb mellan 16.00–22.00 med andra ord!

Tjing!


På jobbet, och såhär kul har jag, fast som...

dsc02700 (MMS)

På jobbet, och såhär kul har jag, fast som jag ska vara ärlig så bara jag älskar att hacka sallad :)


God kväll! Idag blev det ut och göra vägar...

God kväll! Idag blev det ut och göra vägarna osäkra, sedan hem och så gick jag och Frida till stan och gjorde lite ärenden och så mötte vi upp Sandra och vidare hem till mig. Blev till att baka kladdkaks muffins och spela lite. När klockan närmade sig fyra så gick jag till jobbet så jobb mellan fyra till tio med andra ord. När jag kom hem så blev det käk och halva sex and the city 2 innan jag kröp ner i sängen. Snart blir det sova så säger natti nu :)


Naglarna!


"Nya" naglar!

God dagens!

 

Gårdagen var supermysig, först en tripp till stan med Frida, kikade runt i affärer, gjorde bankärenden och sedan blev det en fika på Nordfeldts.

Runt fyra tiden så hämtade Sara och Talli upp oss i stan så åkte vi vidare till Överby, där jag fick gjort mina naglar igen och denna gången fick det bli två rosa små diamanter på varje ringfingernagel, så sött så =)

 

Sedan så blev det lite käk på mc Donalds innan vi åkte hem till Sara och Talli och spelade lite buzz och självklart så vann jag, två av tre gånger, så jävla duktig jag är!

Tack för en underbar dag, Frida, Sara och Talli!

Sedan vid en åtta tiden så gick jag bort till jobbet och pratade lite med Silvana innan jag gick hem.

Sedan kom Uffe hit så jag fick min massage och sedan kom Erik och Anna.  Satt och tjötade och hade allmänt trevligt innan jag och Frida åkte och handla lite mat.

Så när vi kom hem igen så kom Nicke hit och sedan gick jag och la mig och somnade som en stock.

 

Idag blev det jobb mellan 10.00–16.00 och när jag kom hem så drog jag och Frida igång och städa och tvätta men nu har vi tagit oss en lite paus men ska snart fortsätta, här ska det bli fint!

 

På återseende!


RSS 2.0