God kväll!

Dagen har bestått utav jobb mellan 10.00-22.00, men nu är jag hemma och har precis fått i mig lite kvällsmat och snart så ska jag krypa ner i sängen, får väl se om jag får med mig hjärtat ;)

tjing!

Jobb, jobb, jobb

God kväll!
Idag har det blivit jobb mellan 10.00-22.00 så har inte hunnit med så mycket annat idag, nu ligger jag nergosad i hjärtats famn. Men tänkte att jag snart skulle krypa ner i sängen eftersom att i morgon jobbar jag åter igen 10.00-22.00.
Tjing!

Har haft en trevlig stund hos syster men n...

Har haft en trevlig stund hos syster men nu sitter vi i bilen hem. Ska få i oss lite mat innan jag börjar jobba med. Undrar vad vi ska hitta på och äta idag tro :)


God morgon! Trotts att jag inte börjar för...

God morgon! Trotts att jag inte börjar förrän 16.00 idag så gick jag upp när klockan ringde vid halv nio. Nu sitter jag och hjärtat i bilen och ska möta upp pappa, Jimmy och Amanda vid tre älgar och sedan ska vi vidare till Skara där vi ska hälsa på våran storasyster. Ska bli roligt inte träffat henne på tre - fyra år skulle jag tro. Nej bäst att hålla koll när hjärtat kör, värre fartdåre får man nästan leta efter ;) eller inte! Haha nej nej. Tjing!


God kväll!

Gårdagen - bestod utav jobb mellan 10.00-22.00, sedan hem och kröp ner i soffan bredvid hjärtat och kikade på lite skilda världar innan vi gick in och la oss och sov.

Idag - Vaknade jag inte förrän halv ett! Minns inte när det hände senast så kan tänka mig att det var ganska behövligt. Strax efter det så gicl jag och hjärtat upp och då fick det bli kaffe och några avsnitt av skilda världar.
Sedan när klockan närmade sig tre så åkte vi upp till skidstugan och gick hela sex kilometer, väldigt skönt faktiskt. Efter det tog vi svängen genom stan och sedan hem till pappa där det bjöds på tacos.
Efter maten så gick jag och Amanda ut och åkte lite pulka och när vi skulle in så var porten låst och mina nycklar låg uppe hos pappa, så Amanda ropade, jag visslade samtidigt som jag kastade snöbollar på fönstret, men tro kanppast att pappa och Daniel hörde det, eller så kanske dem inte ville det? Tror det var så ;)
Men till sist så kom vi in och då åkte jag och hjärtat hem och så kom vi nästan precis ut ur en dusch, kan ju säga att det var ganska behövligt, för fan vad man blir svettig utav att åka pulka och springa upp för denna backen hela tiden. Haha men det var värt det för kul hade jag =)Nej nu blir det självklart några avsnitt utav skilda världar.
Tjing!

..

Just nu ser bloggen ut som fan, men kommer att bli bättre inom en snar framtid, så hoppas att ni står ut!
Nej nu göra sig i ordning inför jobbet!
tjing!

...

Efter att ha slappat på soffan en halvtimme så fick jag lite mera energi, så nu är tvätten i full gång, disken är borta, det är undanplockat på bänkarna/bordet, inga kläder på golvet. Skönt att ha det borta iaf.
Nu så ska jag bara ta det lite lugnt innan det blir jobb mellan 16.00-22.00!

Tjing!...

Underbart, bara hjärtat som fattas och att...

19012012048 (MMS)

Underbart, bara hjärtat som fattas och att magonten ska försvinna!


...

Gårdagen - Blev det jobb mellan 10.00-22.00, skulle egentligen bara gjort lunchen men fick bli en heldag, men det gör inte mig något!
Sedan när jag kom hem så gosade jag och hjärtat ner oss i soffan och kika på film innan det fick bli sängen.

Idag - gick upp vid halv tio och då fick det bli ner i tvättstugan och sedan satte jag mig framför datorn innan jag gick ner i tvättstugan igen och sedan åkte och handlade lite granna.
Nu sitter jag åter här och kikar runt och väntar på att kaffet ska bli klart, ska strax ner i tvättstugan igen och sedan så ska jag slänga mig på soffan med en kopp kaffe, tidning och choklad!

Tjing!

Pappa kom hit på en kopp kaffe efter att v...

Pappa kom hit på en kopp kaffe efter att vi hade ätit, var trevligt att träffa han igen :) Nu sitter vi här och ska kika på skilda världar och äta en massa popcorn, inte helt fel det :)


Mattajm!

God dagens!
Nu är jag hemma efter jobbet och gubben min sitter och spelar och Fija halvsover på soffan medans jagh håller på med maten!
Idag ska jag ge mig på lasange för första gången i hela mitt liv ska bli spännande.
Nej nu åter till sipsen =)

Morrn morrn!

Hoppas att ni har fått sova gott, för det har jag. Fick tjata lite på gubben min att han skulle gå upp men sedan somna jag om och sov fram tills att klockan ringde vid kvart över åtta, så låg och drog min till en kvart i nio innan jag hoppa in i duschen!
Så nu sitter jag här och ska snart börja göra mig i ordning, för idag väntas jobb mellan 10.00-16.00.

På återseende =)


Kärlek <3

16/1-12

God kväll!
Efter jobbet blev det att åka ner till mamma och hälsa på henne en snabb sväng och sedan hämtade jag upp Fija för att sedan åka vidare hem till mig där det bjöds på en kopp kaffe som sedan blev flera.
Sedan kom älsklingen min hem och då fick det bli massa god mat och några avsnitt av skilda världar.
Så nu har vi alla tre varit ute på en skön promenad!

Nej nu längtar tv efter mig!
Tjing!

RSS 2.0