- Har inte varit en toppendag idag direkt....

dsc01786 (MMS)

- Har inte varit en toppendag idag direkt. Har krånglat en massa. Men ligger nu i sängen och hoppas på att snart somna och att morgondagen blir bättre :) God natt på er :-*


- Underbar dag!

Började klockan åtta idag en hel timme senare än vanligt och sedan satte vi inte igång och jobba förrän vid nio, tog ungefär 7 fönster och sedan rast och sedan tog vi 4 fönster till och sedan var vi klara. Så vi fick sluta vid nio och i morgon kommer det också vara en soft dag, jobbar från sju till tolv hur skönt är inte det =)

Så nu sitter jag här hemma och ska försöka få lite ordning hade jag tänkt mig, Olsson kommer hit och hjälper mig att få upp lite hyllor och så på väggarna så jag kan få upp allt =)

Uppdaterar mer senare för nu ska jag snickra kaffe =)

- Skön tur!

Fija kom hit vid halv sju och sedan skulle hon med bussen vid åtta så då mötte jag upp Sara och så tog vi oss en rejäl promenad på lite mer än 2 timmar, 6 km och ungefär 18500 steg. Riktigt duktigt tyckte jag, gick hela kanalen runt så det blev en himla lång promenad, men ack så härligt!





Så när jag kom hem så blev det en snabbdusch och sedan kvällsmat så nu ligger jag nerbäddad i sängen
och ska strax greppa tag om min bok och ha en lite lässtund innan jag ska sussa som en sessa =)

- En eller två timmar till, snälla!

Suck skulle ju inte ha tackat nej till ett par till timmars sömn, men det går ju inte, kan inte komma försent till praktiken även om jag skulle vilja det.
Men ska ligga och dra mig en liten stund till med datorn i knät (bara för att inte somna om). Men ska snart ta och hoppa in i duschen och sedan blir det frukost!

Hoppas att ni får en bra måndag =)

- Lite bilder

Slänger upp några bilder från midsommar, både från femkampen (mitt lag vann såklart ;) ) och någon bild ifårn kubben som vi tyvärr förlorade ett X antal gånger, men lika kul för det =)











Nu så ska jag avsluta kvällen med kvällsmat, smörja in mig och svara på lite kommentarer (tar lite idag och resten i morgon), kan ju inte vara uppe för länge när alarmet ringer kvart i fem ;)

- Borta bra men hemma bäst!

Kom hem runt sex halv sju någon gång och sedan dess så har det varit full rulle, har fått upp gardinerna i köket, plockat in all ren tvätt och fixat lite här hemma och mer ska det bli.
Har trappstädning denna veckan också så ska se till och få det gjort för det behövs verkligen..

Men men nu är det tid till att sätta igång, uppdaterar senare samt svarar på kommentarer =)



Yrväder till frisyr, men skit samma ;)

- God dagens! Ligger ute i solen hemma hos...

dsc02257 (MMS)

- God dagens! Ligger ute i solen hemma hos mamma och passar på att steker lite innan jag åker hem till min lilla lya runt femtiden. Så igår läste jag ut en bok och nu har jag börjat på en annan, jag är en riktig boklus ;-) Men nu ska jag fortsätta att läsa, är riktigt spännande nu :)


- Ny design!

Lovade mig själv att inte byta design förrän efter midsommar och nu har jag bytt så jag klarade mig ;)



Kände att den rosa var lite för rosa för att vara mig, men nu är den inte rosa =)


- Önskar er en trevlig midsommar =)

Hinner bara att slänga in en snabb bild för snart kommer allt folk så då kan man ju inte sitta framför datorn heller ;)






Detta är vad jag har på mig idag, kan ju inte vara för uppklädd när jag och mitt lag ska vinna femkampen ;)

- Morgonkaffe <3<3

Har målat naglarna och nu sitter jag här och njuter utav första koppen kaffe, så sjukt gott =)



Väntar även på att pappa och Eva ska komma, pappa skulle på möte på med Amanda klockan tio så misstänker att dom kommer hit efter det =)

Nej nu ska jag väl plocka lite eller något =)

- Morgon morgon!

Vaknade runt sextiden och sedan dess så har jag varit duktig och fixat in alla mina räkningar i en pärm.
Ska börja hålla riktig ordning nu =)



Även om det inte är det roligaste så är det ju alltid bra att hålla koll och kunna hitta det man letar efter med en gång  =)


Vaknade runt nio och då var det bara till ...

dsc02167 (MMS)

Vaknade runt nio och då var det bara till att duscha och sedan vid halv elva traska bort till skolan vid elva och sedan blev det hem igen, råkade att somna så sov till en runt sex, men är fortfarande lika trött men ska försöka hålla mig vaken en stund till :)


- Tisdag kväll!

När vi höll på att putsa fönstrerna på en av alla utegårdar så hittade vi två små strandskasungar som hade trillat ner från sitt bo på taget och kunde inte ta sig upp. Så vi hjälpte dom såklart upp så dom fick gå till sitt bo där mamman var, då blev dem nog glada =)



Vi blev klara runt tolv med alla fönster på tre:an, stora birger så då ringde vi våran handledare och kollade vad vi skulle göra och då sa han att vi kunde gå hem.

När jag kom hem så började jag att plocka lite i lägenheten och sedan runt en två kom mamma förbi en sväng, då blev det kaffe och sedan var hon så snäll så hon hjälpe mig att plocka undan lite i vardags/sovrummet, min mamma är bara helt bäst♥


Sedan vid en halv fyra så följde jag henne till bussen och när jag kom hem igen så blev det filmtajm, kikade på grease och Picture This.

Men nu så blir det sängen för min del, lägga mig ner under det varma täcket med boken jag håller på att läser så sjukt spännande =)


Ännu en dag på praktiken men idag är det m...

dsc02163 (MMS)

Ännu en dag på praktiken men idag är det mindre kul, ska göra en utegård och det är fullt utav fågelmåsar och ungar så känns mindre kul att göra det nu :-P


Min lilla trötta bebis, ligger och kramar ...

dsc02160 (MMS)

Min lilla trötta bebis, ligger och kramar min fot och sussar gott och jag ska härma OlleJanson och ta mig en lur jag med, sov gott alla :)


- Måndag eftermiddag!

Praktiken slutade halv två som vanligt och då blev det fort hem och kollade posten och hade fått ett bra om att jag blev antagen till omvådnadsutbildningen till hösten! Så satans gott, men hämtade lite papper, sedan till mamma och lämnade lite papper och sedan till sos och lämnade ytterligare lite papper.

Sedan blev det hem och jag har precis börjat att städa lite, kan ju inte se allt för stökigt ut om mamma ska komma på besök i morgon ;)


Morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott...

dsc02150 (MMS)

Morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott för det har nästan jag gjort. OlleJanson höll på att stöka runt här i natt så att jag skulle vakna. Men men jag är i alla fall uppe och det är ju bra, praktiken börjar om lite mer än en timme så har en stund på mig att göra mig i ordning :) Hörs sen när jag kommer hem!


- Haha sjukt kul dag!

Denna kvällen var sjukt kul och eftersom att jag typ precis har lärt mig att ladda upp videoinlägg så kommer det upp två filmer från den kvällen =)






- Är detta verkligen tillåtet?

Skulle ju städa idag har jag fått för mig, men har bara fått upp köksklockan och sedan diskat lite annars har jag inte orkat göra direkt mycket.
Huvudet värker och kroppen är trött, men hur kan det komma sig?

Har bara praktik måndag och tisdag så bara två dagar som jag behöver gå upp fem ska faktiskt bli riktigt skönt att vara långledig =)


- Lördag + Söndag

Eva och jag åkte till torp igår och hittade två tunikor och en tee inne på HM, sedan blev det hem till pappa och fixade i ordning lite inför kvällen.
När klockan närmade sig tre så åkte jag och Eva till Vänersborg, skulle hämta mina mediciner och sedan blev det vidare till Trollhättan och hämtade upp brorsan och Jessica och sedan bar det av till Uddevalla igen.

Där blev det grillning och sedan lite kubb =)











Sedan fick jag, brorsan och Jessica sjukt tråkigt så försökte fixa skjuts hem och tillslut runt en tio så kom Olsson och hämtade oss. Tack vännen!

Då blev det hem till sängen för min del.




Så söndag idag och jar hade inte tänkt att göra alls mycket, eller ska göra ett röj här hemma men annars blir det väldigt lugnt från min sida =)


- Lördag

Suck vaknda fyra i morse och trodde att det var fredag och då var det praktik, men kom snabbt på att det var lördag och jag var i Uddevalla så det var bara till att somna om och då sov jag till en nio, skönt =)

Så nu sitter jag på att Eva ska göra sig i ordning för vi ska ut till torp, fick hem ett presentkort på HM så ska se om jag hittar något där ;)

Nej nu ska jag svara på kommentarer som jag har varit sjukt slarvig med det senaste..


- Skön dag!

Gick bra på praktiken idag, dagen gick fort så det var skönt, sedan blev det hem så kom Eva dit och efter det blev det till Vargön på kaffe hos mamma och sedan bar det av till pappa i Uddevalla och lämnade av OlleJanson.
Så drog jag och Eva iväg och handlade lite mat och så..

Så nu sitter jag hemma hos dom och lyssnar på när dom gamla tjötar ;)

- Ska man köra på långärmat? ;)

Efter att jag och Sara hade hämtat min telefon så drog vi hem till mig och hämta badkläder och sedan ner till roddareklubben, men blev inget bad, men lite sola blev det allt ;)
Sedan runt en halv sju? Ingen aning om vad klockan var så drog vi bort till shell och sedan hem till oss var.







Idag blev det upp vid femtiden och gjorde mig i ordning och sedan bar det av till praktiken, blev klar uppe på 7:an idag så började nere på 3:an och då kom våran handledare och sa att eftersom att vi jobbar så bra så kommer vi att få vara lediga onsdag, torsdag och fredag nästa vecka! Ska bli sjukt skönt att få sova längre än till fem!
Eftersom att jag har brännt mig tre dagar i sträck nu så funderar jag nästan på att ta en långärmad tröja på mig i morgon, nackdelen är att det ska bli sol och kommer att bli sjukt varmt :O
Men huden behöver vila för att kunna återhämta sig, så får se hur det blir i morgon =)



Syns att jag har haft t-shirt på mig idag ;)


Vid halv två när vi sluta så drog jag hem, var väl hemma i en halvtimme sedan drog jag in till stan och köpte jordgubbar, så sjukt gott och har redan mummsat i mig alla, eller har tre kvar men dom ska jag spara tills lite senare ;)
Efter att jag hade varit i stan så gick jag till mammas jobb och väntade där en timme på henne, för hon skulle lämna lite papper till mig och efter det så drog jag hem.
Har inte gjort direkt mycket bara slöat i sängen men för att inte somna alldeles förtidigt så tvingade jag mig upp och diskade hälften utav all disk, så ska bara låta det torka lite och sedan ska jag på nästa omgång ;)



Woho har precis hämtat min telefon så nu l...

dsc02144 (MMS)

Woho har precis hämtat min telefon så nu ligger jag och Sara och steker nere på roddareklubben och steker lite :-)


Haha shit vilken sexig bränna jag har fått...

bild0027 (MMS)

Haha shit vilken sexig bränna jag har fått! Solkrämen hittar jag inte heller så i morgon får jag vara försiktig. Men det värsta är nog att man inte känner när solen bränner när man håller på att jobba. Precis krypt ner i sängen och ska försöka sova trots att det är sjukt ljust, men ska ju upp vid fem så behöver mina timmars sömn ;-)


Andra dagen på praktiken och jag är redan ...

Andra dagen på praktiken och jag är redan sjukt less på att putsa fönster men men bara att stå ut. Suck blir inga roliga inlägg men håller er uppdaterad ;-)


Aj satan helvete! En minut efter att jag p...

bild0024 (MMS)

Aj satan helvete! En minut efter att jag publicera inlägget innan så skulle jag resa mig upp ur sängen för att ta min medicin och när jag ställde mig upp så knaka det satan i foten och sedan var det kört, fick kräla mig ut till köket för att hämta en gasbinda för att kunna linda in just där det gör ont. Så jag ska sova med detta och hoppas på att det inte är något brutet och allt är bra i morgon igen. Nej nu blir det verkligen sängen!


- Måndag kväll!

Efter vi hade varit med OlleJanson på en koll hos vetrenären, så blev det hem och greja lite, runt halv åtta någon stans där så kom Jimmy på kaffe, alltid lika kul =)
Men sedan skulle han hem och kolla på fotboll så då passade jag på att kolla på Prinsessan Och Grodan, sjukt bra och väldigt sorglig.





Men eftersom att jag ska upp 5 i morgon med så ska jag ta min medicin och sedan nana kudden, så sov gott alla =)

Första dagen gjord, slutade halv två så...

Första dagen gjord, slutade halv två så känns skönt. Så nu sitter jag på bussen till Vargön, ska hem till mamma och hämta min dator. Eller jag kommer att vara kvar där tills strax efter fyra för då ska Tina köra mig och OlleJanson till vetrenären på en kontroll. Men skriver mer när jag kommer hem sen


Yes! Ungefär fyra timmars sömn, och jag är...

Yes! Ungefär fyra timmars sömn, och jag är springer till praktiken börjar sju men är snart där, men ändå stressad. Skriver ner sen när jag kommer hem


Håller fortfarande på att tapetsera, men ä...

bild0023 (MMS)

Håller fortfarande på att tapetsera, men är snart klar och då blir det sängen för min del trött som ett as och ska upp vid fem till morgonen med. Nej nu behöver dom min hjälp, hörs i morgon :-D


- Söndag morgon!

Har haft fullt upp, för efter informationen i fredags så var det bara att dra hem, där pappa och Johan var i full gång med att fixa i köket, riva ner resten utav tapeterna som inte jag kom åt, är lite kort i rocken på vissa ställen ;)
Sedan åkte jag och OlleJanson hem till mamma och vid halv ett igår(lördag) så hämtade pappa mig.
Så åkte vi till lägenheten och började slipa och slipa och spacka, slipa och sedan började vi måla vardagsrummet, blev en liten fondvägg vid sängen, sjukt mysigt.
Sedan när klockan närmade sig åtta så blev det hem till mamma, duscha och sedan satt jag, mamma, Tina och Göran och spela TP, tjejer mot killar, mamma fick agera kille med Göran, och dom vann, men det är inget ovanligt ;)

Så om en timme så ska jag till lägenheten och lägga på ett till lager med färg och sedan runt tolvtiden så kommer pappa och Eva och då blir det till att tapetsera ;)



Ska försöka att uppdatera lite under dagen, annars blir det efter vi har hämtat OlleJanson =)


Sitter och väntar på att informationen s...

Sitter och väntar på att informationen ska börja, men känner att ångesten börjar att komma, men försöker att inte tänka på det. Jag kommer att klara det, jag är en stark tjej! Hörs när jag kommer hem.


- Vinnarna ♥

Denna gången var det lite fler som gissade rätt, kul det och stort grattis till er =)

Vinnare ♥

Vinnare ♥

Vinnare ♥

Vinnare ♥

Vinnare ♥




Rätt svar skulle vara kundvagn


- När hände det senast?

Somnade om och vaknade kvart i fyra, minns inte när jag sov så länge sist och vaknade fortfarande lika trött och en sprängande huvudvärk. Gjorde mig i ordning snabbt och gick bort och mötte upp mamma, hon skulle ge mig lite pengar och så sedan gick jag och köpte mig en cola och sedan hem.
Nu så har jag precis fått i mig ett par smörgåsar så nu är magen nöjd och ska snart börja fixa lite i lägenheten, ska bara vila mig framför dator en lite stund till ;)

- Om man kanske skulle nana en stund till

Sjukt trött så ska nog somna om en stund till, hoppas att jag vaknar piggare och utan huvudvärken =)

- Visst blev det sött =)

Hittade en sidan med namnet personas där man kan ändra färgen/temat vid menyraden och självklar var jag tvungen och testa och resultatet blev såhär ;)



Finns sjukt mycket olika teman så bara att ta något man tycker om ;)

- Körd i grus?

Eftersom att tvättstugan var ledig så började jag och tvätta och har hunnit köra tre maskiner och nyss var jag nere i tvättstugan och skulle lägga i den sista tvätten i tummlaren så märker jag att tvättmaskinen är igång men ingen tvätt i, så jag börjar att leta runt och då är det samma visa igen att någon har tagit ut min tvätt och lagt i en sådan vagn med hjul. Gör man verkligen så när man ser att någon håller på att tvätta? Någon behöver lära sig allmänt hyffs rent ut sagt!!!!
Tur va så hade jag inget mer som skulle in i maskinen, men det kunde ju kappast den personene veta.

Men men sånt är livet ibland, men detta är andra gången i rad som det händer mig, undra om någon av dem andra hyresgästerna råkar ut för samma sak?

- Inte det lättaste ;)



Såhär blir det alltid när jag bäddar och bäddar rent i sängen, inte alltid det lättaste ;)

- Onsdag

Mamma ringde mig vid halv nio och väckte mig så då blev det duchen och sedan in till stan och mötte upp brorsan så gick vi till arbetsförmedlingen och skrev in oss, sedan följde jag med han när han skulle lämna några papper och sedan tog han bussen hem till mamma och jag gick vidare hem till mig.

När jag kom hem så kollade jag klart på avsnittet av serien 24, som jag inte hann kolla färdigt på innan jag stack in till stan. Har fastnat sjukt mycket för den serien, så nu vet jag vad jag ska kolla på när jag inte har något att göra ;)

Men nu blir det inget mer avsnitt för mig för nu ska jag springa ner i tvättstugan och kolla om den maskinen jag får använda (har ju katt) är ledig och om den är det så ska jag självklart tvätta lite och sedan plocka lite i lägenheten =)


- Tisdag kväll!

Suck, jag har verkligen varit sjukt dålig på att blogga det senaste. Men känns som om att jag har fullt upp, men det ska bli ändring med det, för nu är skolan slut och den tiden kommer jag ju att kunna blogga ;)

Sedan vill jag att min telefon ska komma snart, så att jag kan ta lite bilder på hallen och visa före och efter. För nu börjar hallen ta form, eller det börjar likna en lägenhet nu efter att jag har fått röjt lite, men blir mer i morgon =)

Eftersom att jag har varit dålig på att blogga så drar jag vinnaren/vinnarna i morgon =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

Nej nu blir det till att svara på kommentarer!


- Tisdag!

Blev ingen bloggning igår för min del, hela dagen hade jag fullt upp. Hade tänkt att mobilblogga men hade inte nummret, hade bara det gamla så det sket sig..
Men men gårdagen då:
Vaknade vid halv 6, ingen aning varför men kunde inte somna om. Vid åtta gick jag ner till flügger och köpte mer färg eftersom att den första hinken inte räckte. Hem och började måla, målade hela hallen själv denna gången och det tog nästan tre timmar, men blev sjukt bra i alla fall ;)
Sedan när klockan blev tolv så fick jag hoppa in i en snabbdusch för Tina hämtade mig vid halv ett och då bar det av till Göteborg, skulle med henne till sahlgrenska och hon ville inte åka själv.
Kom dit runt två och då bjöd hon på en liten fika och sedan medans hon var inne hos läkaren så satte jag mig och plugga.

Efter att hon hade varit hos läkaren så var det läge att åka hem, först fick vi sitta i kö lite mer i en timme, och höll på att krocka (ett under att det inte blev en krock) men hjärtat i halsgroben åkte vi till donken, så bjöd hon mig på lite mat.
Sedan bar det av hemmåt, sjung och grejja i bilen och hade sjukt kul.
Vid halv 7? Tror jag klockan var när vi landa hemma hos mamma för jag skulle hämta min lilla OlleJanson
och sedan bar det hem till mig.



Sjukt trött idag, somnade inte förrän vid två i natt och märkte inte när klockan ringde, men vaknade när mamma ringde vid en kvart över sju så då var det bara till att gå upp och dra till skolan.
Dit och gjorde prov och sedan hem.
Började plocka lite smått här hemma så det kan se ut som en lägenhet igen, inte det lättaste när man håller på att renovera ;)
Vid kvart i ett gick jag tillbaka till skolan och skulle prata med en lärare och sedan hem.

Så nu har jag precis satt upp spegeln i hallen, så den sitter på sin rätta plats!



Haha OlleJanson ser en fluga i lampan ;)

- Rädda?

När jag var liten så var jag extremt rädd för flugor har jag fått höra. Hur kommer det sig egentligen, för dom är ju inte farliga alls, så vad är det egentligen som är skrämmande med dom? Kan det vara surret? Eller att dom aldrig är stilla? Jag har ingen aning om varför jag var rädd för dom. Tur att jag fortfarande inte är rädd för dom för det surrar runt en fluga här inne nu ;)


- Bildkälla -


Var ni rädda för något speciellt när ni var små?


Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Slipa i klänning?

Efter duschen så åkte sommarklänningen på eftersom att det är sjukt fint väder!
Traskade bort till kiosken och köpte lite cola och sedan hem igen. Så nu tar jag mig bara en kort paus innan jag sätter igång med att slipa och jag tänker inte bry mig om att byta om för det är sjukt varmt här inne, trots att jag har mina ända två fönster på vid gavel så vill jag inte springa runt med massa kläder, för då kommer jag ju att tuppa av utav värmeslag och det är det nog ingen som vill. Hoppas jag i alla fall ;)


- En sliten JenU

Vid halv sex tiden kom mamma och hämtade OlleJanson och han ska vara där tills i morgon.
Så efter dom hade åkt så började jag spackla i hallen och sedan lite till i köket. Börjar få in tekniken nu och där jag spacklade först i dag har jag börjat slipa med..

Men känner att nu får det vara nog för idag, är helt slut och till belöning gav jag mig själv ett stort glas obo`y :D



Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Ett tappert försök

Fösta gången vaknade jag runt halv sju så gick upp och åt lite för min mage skrek efter mat. Sedan somnade jag faktiskt om när klockan började närma sig åtta och sov ända till halv ett! Men det behövdes nog.

Har precis gjort ett tappert försök och började spackla i köket, vet väl inte om det blev sådär jättebra, är ju första gången jag göra det, men det ser i alla fall helt okej ut. Men får ta lite då och lite då, hade även tänkt att börja spackla i vardag/sovrumet och hallen med så är det bara till att börja måla där. Men innan jag gör det så ska jag försöka få tag på någon som vill passa lilla OlleJanson så länge, för han ska ju vara med och det är ju inte roligt om min lilla sötis blir full i spackel ;)

Nej om jag kanske skulle ta och ringa runt lite? ;)


- Grattis till er alla som tar studenten idag!

Idag tar brorsan studenten och en hel dörs med goda vänner. Sitter här och har precis målat naglarna och håller på att sminka mig lite, blir en lätt sminkning med bara lite mascara, tycker att det är finast nu på sommaren när man har börjat att få lite färg i ansiktet =)

Nej nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning =)

- Torsdag kväll!

Efter skolan förut så kom pappa och hämtade mig så åkte vi till apoteket och sedan hem till mamma, hon hade lagat supergod mat..
Efter jag hade ätit så tog vi ut alla trädgårdsmöbler och gjorde rent dom.
Vid fem så skulle vi hämta Amanda och det gjorde vi och då blev det ut till överby så jag fick lämna in min telefon på lagning. Fick någon kass lånetelefon sålänge, men den är ju inte mycket att hurra för, men bättre än inget i alla fall ;)

När jag kom hem för en stund sedan så slänge jag mig på soffan med datorn i knät och samlar lite krafter för jag hade tänkt att börja spacka lite =)


- Drömsaga!

Alla har vi nog drömt om att få gifta sig, ha ett bröllop som en saga? Det har i alla fall jag, även om jag inte vill vara gift så vill jag ha allt det andra, med klänning, fest, frisyr, skor, blommor, altare och allt som hör dit till.

Ibland känner jag ett otroligt sug efter att titta på bröllopsklänningar och bara få dröma mig bort för en stund, till min inre bild av mitt egna framtida bröllop.



Några utav dessa skulle jag lätt kunna ha på mitt bröllop om jag vill gifta mig någon gång och alla dessa skönheter kommer ifrån DreamBride. Vilka skönheter, vilket fall, vilka släp, vilken dröm!

Kanske jag får turen att hitta min drömprins och då kanske jag får mitt drömbröllop men utan att bli gift? ;)


- Kul natt?

Mellan ett och halv två så kikade brorsan hit, bra fulle.. Men han hade fått för sig att ta taxi till Trollhättan där Jessica bor så han skulle ringa och så.. Men min telefon har börjar att krångla, folk hör mig när jag pratar, men jag hör inte dem.. Men men, Jessica fick ringa taxi åt han så jag följde med han ut och väntade tills taxin kom och nyss skickade Jessica meddelande och sa att han hade kommit fram.

Men har försökt att somna om, men det går verkligen inte alls just nu. Men måste ändå försöka eftersom att jag ska upp om några timmar igen..

Nej natti på er!

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Balen 2010

Lite bilder ifrån brorsans bal =)





















Nej nu blire bannemig sängen för mig =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)


- Stressig onsdag!

Hade glömt att ställa klockan idag så vaknade när mamma ringde, men han precis göra mig i ordning inför skolan. Där fick vi bara reda på vad betyget skulle bli, men eftersom att det är några prov som jag ligger lite efter med och hon skulle ha kollat upp kompiteringsövningar med tills idag, men hon hade inte hunnit, men skulle göra det tills i morrn..
Men men, blev hem och nu sitter jag och väntar på att Eva ska komma. Hon är inte alltid den snabbaste precis.
När hon har kommit så ska vi först till kvantum, ska skicka iväg ett paket, sedan länsförsäkringar, ska hämta ett papper, sedan åka och lämna pappret, sedan bolaget och hämta en plunta och sen blir det hem till mamma.
Hjälpa till att få ordning där innan studenten.
Hon ska ju inte behöva göra allt själv!

Sedan vid två så kör Eva in Jimmy till sin baldam och vid halv fyra/fyra så åker vi andra in och kollar på balen.

Min bror kommer att vara så stilig, eller det är han alltid han är ju lik mig ;) Haha nej nej skämt åtsido...

Kommer att komma upp bilder sedan med, kan ju inte gå miste och ta kort när brorsan är uppklädd, för det händer inte allt för ofta ;)



Nej nu lät det som om att Eva kom.. Men uppdaterar sedan när jag kommer hem igen =D


Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Dubbelt Ajjjj!

Efter skolan så blev det hem snabbt och vid fyra kom Eva, hon är lite seg ibland.. Åkte ner till mamma och började rensa ogräs, så vi blev nästan helt klara, men våra ryggar började göra sjukt ont så vi gav oss vid sjutiden. Sedan blev det hem och då märke jag att jag hade brännt mig på ryggen.. Så nu har jag ont där brännan är och i ryggen.. Men men bara det är borta tills i morrn för då är det ett späckat schema ^^

- Tidsfördriv

Suck 40 min kvar tills min lektion börjar så undertiden så ska jag göra en sådan här tråk/rolig lista..


Nämn något som gjorde dig glad igår: Min morbror =)


Vad gjorde du kl 08 imorse: Låg och drog mig i sängen

Vad gjorde du för 15 min sedan: Rev tapeter

Det sista du sa högt: Men Olle då!

Det senaste någon sa till dig: Tjena

Vad har du druckit idag: Kaffe

Vad var det senaste du åt: Mjölk och kalaspuffar

Vad var det senaste du köpte: Blomjord

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Sol!

Godaste glassmaken: Vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej men attraktion

Sover du tungt: Ibland

Drömmer du mardrömmar: Händer

Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte, går i skolan

Favoritklädsel: Min skinjacka

Favoritlåt just nu: Situations - Escape The Fate

Vad ser du om du tittar till höger: Fönstret

Vad gör dig glad just nu: Solen

Vad ska du göra härnäst: Dra till skolan

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Glad

Favoritgodis: Lakrits

Kläder just nu: Mjukisar och linne

Sommarplaner?: Praktisera och lata mig

Hur många kuddar sover du med: 5 st

Spelar du något instrument: Åhh naj

Morgon eller nattmänniska: Både och
Vad är viktigast för dig: Vännerna

Är du kittlig: Ohh jaa

Snarkar du: Kan hända

Stjärntecken: Våg

Äckligaste insekten: Spindlar

Längtar du mest efter just nu: Tills min lägenhet blir i ordninggjord!


- Tisdag morgon = riva !

Vaknade vid sju så låg jag kvar i sängen till strax efter kvart över åtta, sedan ut i köket och börja riva tapeter! Ser ut som fan nu, men när det är klart och allt är färdigt så kommer det att bli skitsnyggt!



Men nu känner jag att en kopp kaffe skulle sitta fint, eller har ju koppen brevid mig, så nu blir det till att svara på kommentarer och dricka kaffe =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

RSS 2.0