...

Gårdagen bestod utav jobb mellan 10.00-22.00 och sedan blev det hem och käka kvällsmat medans man kikade på ett avsnitt av OTH innan det blev sängen och somnade väldigt fort.

Idag hade jag ställt klockan på halv elva, men vaknar strax efter sju och lyckades nog inte somna om förrän vid en kvart i åtta ungefär och sedan vaknade jag vid kvart över nio och då var det lika bra att gå upp.
Nu sitter jag här och väntar på att kaffet ska bli klart, men låter nästan som om att det är klart, så ska faktiskt gå och hämta en kopp.
Idag väntas jobb mellan 12.00-16.00, så ett kort pass idag.

Tjing!

Finbesök =)

Uffe kikade hit så gick vi ner och köpte mjölk, så nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade kaffe, nu sitter han och försöker få igång min telefon så jag kan slippa tegelstenen jag har som telefon nu, hoppas att det går =)En av dem bästa vännerna man kan ha, stor kärlek till dej vännen <3

Det går bra har jag hört!

Sov morgon idag och sov ända fram tills klockan var halv tio, det har inte hänt på länge, så var bara till att stiga upp ur sängen och satte på lite kaffe, sedan tv, gav OlleJanson mat, hämta kaffe, slängde mig på soffan med en god kopp kaffe, och sedan dess har jag inte gjort så mycket mera.

Fick för mig för att greja lite här hemma, men slutade med att jag bärde in den rena tvätten till sängen, och började vika tre plagg men så orkade jag inte mera när jag kom på vilket kaos det är i garderoben så kanske ska ta och börja där innan jag fortsätter med all tvätt som ska vikas?

Skulle behöva mera kaffe känner jag men mjölken tog slut och jag orkar då inte gå och handla så får be hjärtat köpa med sig det hem sen, men är ju en evighet fram tills han kommer hem ju så om man kanske skulle traska iväg i alla fall? Hmm det återstår att se, känner inte direkt för att hoppa ur pjamasen, den är ju så mysig ju =)

Tjing!

Idag blev det jobb mellan tio till tio, så...

Idag blev det jobb mellan tio till tio, så nu är jag på väg hem och ska gosa ner mig i hjärtats famn och somna så sött :)


Segt värre!

Kan den här dagen bli segare? Nej jag tror knappast det.

Vaknade vid halv tio och då fick det bli ner i tvättstugan, sedan slängde jag mig på soffan med lite frukost och datorn en stund innan det blev tvättstugan igen och så har det varit hela dagen fram till nu.

 

Hade tänkt att få städat här hemma idag, ändrat om lite och så men har inte haft någon ork eller inspiration till detta så det får väl bli en annan dag då.

Sitter just nu och dricker lite kaffe och inväntar älsklingen, så jag kan få pussa lite på honom innan det blir ut på stora äventyr!

Tjing!


Ybertrött . . .

Morrn morrn på er, sitter här och väntar på att kaffet ska bli klart så jag snart kan traska iväg till jobbet och bli en människa igen.
Gårdagen spenderades på soffan och så klippte hjärtat sig massa sexy boy blev han, eller rättare sagt är han =)Nej nu är kaffet klart så ska kila nu. Tjing!

...

Hej på er!
Efter en underbar helg så blev det två heldagar på jobbet, så har inte hunnit med så mycket mera än jobb och sova.
Idag gjorde jag en kort dag men med extremt mycket att göra, så det känns nästan som jag har gjort en hel dag idag med. Men nu sitter jag här och försöker få i mig lite kaffe så jag kanske kan piggna till lite till i alla fall.
Snart så blir det nog lite mat, men nu ska jag kika lite när gubben min spelar.


Tjing!

RSS 2.0