- G o t t n y t t å r



Hoppas att ni får ett bra 2011 =)

- P a r t y

Sitter hemma hos Simone gumman med Uffe, Sofia, Malin och dricker lite smått.

Snart bär det av in till stan, så kvällen blir inte lugn kan jag ju lova ;)

- Segt

- Sitter på jobbet nu och det är gött segt. Jag och kollegan sitter i var sin ände på var sin pall med mobilerna i högsta hugg xD

- F r e d a g

Dom säger att det är nyår idag, kan det verkligen stämma? Jag säger bara oj vad detta året har gått otroligt fort!

Kan tänka mig att dom flesta ska fira in det nya året med vänner eller familjen, men för min del blir det jobb mellan 10.00-18.00 och efter det så blir det nog party, om jag inte åker på att jobba dagen efter. Men det återstår ju att se =)



- T i d s i n s t ä l l t

Just nu är jag på jobbet och det är tre timmar kvar tills vi stänger och känner på mig att jag kommer att somna ganska fort när jag kommer hem, eftersom att jag sov väldigt kasst i natt.

Men är ganska sugen på den andra skräckfilmen så får se hur det blir sen =)

- T o r s d a g

Gick upp vid halv nio efter att jag hade pratat med mamma. Då blev der ner och tvätta och sedan har jag plockat lite här hemma.

Sitter just nu och kikar på toy story 3 på norska, fattar sådär lagom mycket ^^

Men ser på klockan att det är tid till att spinga ner i tvättstugan igen..


- I s t a k

Fin liten markis som händer runt mammas lägenhet.



- B i l a r

Medans brorsan äter frukost och jag ligger här med datorn i knät så kikar vi på bilar som går på fyran, det är nog en utav dom bästa animerade filmer som har gjorts dom senaste åren, tycker jag i alla fall.

 

Känns som om att vi kommer att bli sena till pappa, skulle vara där vid ett och va har ungefär en halvtimmes körning i detta väder, eller rättare sagt med detta väglag och vi har inte ens gjort oss i ordning än.

 

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller vad är det man brukar säga?

 


- J u l d a g e n

Gårdagen var riktigt mysig, vid tio tiden så blev det julfrukost med mamma och brorsan och efter det julklappsöppning. Sedan började vi sakta göra oss i ordning lite för att åka till morfar. Kom dit lagom som kalle började så blev ju självklart att kika på det =)

 

Sedan blev det mera julmat så man blev tjock och go. Pernilla hade ordnat en rolig liten tävling och jag och brorsan var i lag, men vi förlorade.  Typiskt, men vi vinner nästa gång =)

 

Sedan blev det mera julklappsöppning och så hade morfar ordnat en väldigt klurig frågesport och jag och brorsan ville visa att vi var bäst, men förlorade även där, eller rättare sagt vi kom på delad sista plats mot våra älskade kusiner =)

 

 

Vid en halv åtta så körde vi pappa, Eva och Amanda till Uddevalla och sedan hem till mig för att sedan åka hem till mamma igen. Där bjöds det på ett parti alfapet innan det blev tid med sängen.

 

Så gårdagen var riktigt mysig med andra ord =)

 

 

Idag så har jag inte alls gjort allt för mycket, men håller på att väcka brorsan så vi kan göra oss i ordning för att åka och fira lite jul med pappa, Eva och Amanda.

 

Så det blir mera uppdatering framåt kvällen när vi är hemma igen =)


- G o d - J u l

Önskar er alla en riktigt trevlig jul =)


- G l ö m s k

Stackars mina öron, har letat ihjäl mig efter min mössa och tillslut kom jag på att den kunde ligga kvar i pappas bil, så ringer han och där ligger den. Så kommer att få jobba med keps i två dagar nu och jag har en känsla av att mina öron inte kommer att tycka om mig så mycket under dom passen.

Men nu ska jag inte tycka synd om mig själv utan ta ett par alvedon och sedan vänta på att klockan ska närma sig fyra så jag kan traska bort och gör lite nytta =)


- J u l b o r d

Gårdagen:

Rasmus åkte vid tio tiden och då kom Fija hit så hjälpte hon mig att städa och sedan blev det kaffe och lite tjöt innan jag hoppa in i duschen och sedan gjorde jag mig i ordning för att möta upp mamma och hjälpa henne och handla lite. Tina kom och hämta oss utanför kvantum och då bar det av ner till golfen. Var väl där någon timme innan det bar av hem till chefen och sedan viadare till Albert´s där det vänta julbord med jobbet. Sjukt trevligt och en himla massa god mat.

 

Dagen:

Har inte hänt allt för mycket än så länge, bara legat i sängen och degat med datorn i knät, men snart blir det duschen och sedan göra sig i ordning för jobb mellan 16.00-22.00.

 

Ska även hinna packa lite och sedan så in lite mera julklappar ^^

 

Nej om man kanske skulle ta och sätta lite fart =)


- J u l k ä n s l a

Om precis en vecka så är det julafton och jag undrar var min julkänsla har tagit vägen? Brukar alltid vara årets höjdpunkt men detta året känner jag ingen ting inför jul. Jag undrar hur detta kommer sig?

 

Men alla julklappar är nästan helt köpta, har en kvar till brorsan sedan får det vara bra.

 

Så jag hoppas verkligen att julkänslan hinner att komma innan julafton =)


- D r o p k i c k M u r p h y s


- F r e d a g

Gårdagen bestod utav jobb mellan tio till fyra, sedan han jag hem i ungefär en kvart innan jag mötte upp mamma så gick vi och kika lite på stan innan vi drog oss ner till golfen som där bjöds på julbord. Fy satan vad gott det var! Men efter maten så drog jag hem till R, då blev det lite till att kika på tv innan vi somnade =)

 

Jag bad R att väcka mig innan han drog till jobbet, så nu sitter jag här och funderar på varför jag bad han väcka mig. Hahah men men jag är ju vaken och då är det dumt att somna om.

 

Men idag väntas det jobb från tio till tio, så kommer att vara ganska slut när jag kommer hem, men har blivit lovad lite massage då, så hoppas att jag får det =)


- Vaknade när söt gick till jobbet och har...

dsc02535 (MMS)

- Vaknade när söt gick till jobbet och har sedan dess legat vaken, men nu känner jag att ögon behöver mera vila, så jag drar täcket över huvudet och sommar om ett par timmar :)


- O n s d a g 9 / 1 2 - 1 1

God dagens. Lika kass som vanligt har jag varit på att uppdatera, men samma visa som alltid. Men ska som sagt försöka med att bli bättre på att blogga =)

Så idag vaknade jag upp bredvid en sjuk R, stackaren.. Men men blev att kika klart på lite filmer och sedan gjorde jag mig i ordning för att möta upp Fija och dra vidare till industri och tjöta med lite gamla lärare och så träffa jag Johannes med. Så det var riktigt kul att träffa han igen.

 

Men nu är jag hemma och vid fyra blir det jobb så fram till dess så får jag se vad som händer, men minska möjliga kan jag tänka mig ^^


- S ö n d a g

Vaknade runt åtta när mamma ringde, men somnade om tills nio så då blev det att göra sig i ordning och dra bort till jobbet. Men det tog emot att krypa ur R´s famn, men måste man så måste man =)

Så blev jobb från tio till fyra, hade sjukt kul med Silvana, hon lärde mig lite rumänska så det är kul, gäller bara att komma ihåg det med =)

Sedan hem så kom Fija hit så började jag plocka och det dröjde inte länge innan hon hjälpte till. Så efter allt var i ordningplockat så dammsög jag och sedan traskade vi bort till kvantum för att handla lite.

Sedan hem och kika film och käka oss feta på lite chips och dipp *mumma*

Hon traska hem för en stund sedan och då hoppa jag in i duschen så nu ligger jag här trött som en gris och om en timme så kommer R hit ungefär, men innan dess så lär jag ha somnat så trött som jag är =)


- En väldigt lugn dag på jobbet och då pas...

dsc02532 (MMS)

- En väldigt lugn dag på jobbet och då passar jag och Linda på att göra knäck, så sjukt gott. Men helst av allt så vill jag bara hem och gosa ner mig brevid R framför en bra film :)


- S o m n a d e - o m

När klockan var runt en kvart i åtta, åtta så lyckades jag att somna om ändå tills Fija ringde vid tio tiden och väckte mig. Sedan dess har jag bara legat i sängen med datorn i knät. Men snart är det dags att ta sig in i duschen och in till stan med Fija plus så måste jag köpa kaffe med.

 


- F r e d a g

Morrn morrn på det. Uscha mig hade sjukt svårt att sova igår men så är det väl ibland. Blev lite svartsjuk på R som låg bredvid mig och sov så sött medans jag själv bara vred och vände på mig. Men till slut så somnade jag.

 

Men nu är jag vaken och på tok för tidigt men ska väl snart ta och försöka somna om =)

 

Och Camilla, yes. Du vet vad det handlar om ^^


- S h o p p i n g

Gårdagen bestod av först väckning när R skulle gå upp, men somnade om väldigt fort och sov tills nio. Då blev det till att ta sig upp ur sängen och sedan ner i stugan och började tvätta.

 

Vid en tolv kom Fija hit så passade jag på att färga håret innan jag börja göra mig i ordning för att dra till överby och kika runt lite =)

Fick en jukklapp av Fija

 

Var hemma runt en halv sex tiden och blev till att dega framför datorn med några partier betapet och vika tvätt mellan varven.

 

Sedan så kikade R hit och då blev det ett avsnitt av Sunes Jul innan vi somnade =)

 

 

Men nu är jag vaken och i ordning gjord för ett tolv timmars pass på jobbet och idag är det även jag som står för dagens lunch så hoppas att den kommer att gå bra ;)


RSS 2.0