Jobbat mellan tio till fem idag och fick f...

Jobbat mellan tio till fem idag och fick finbesök utav Linda:) men den lille var inte med :(. Men nu har jag, pappa och Amanda precis kommit ner till kroken, så snart blir det bad, ska inte bli helt fel vill jag lova :)


Full mage!

Vid tre tiden så åkte vi från stranden så stannade vi till vid torpa så jag fick handlat lite. Nu sitter jag här hemma och har precis fått i mig lite käk och nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag blir av med all sand som sitter fast på kroppen.

Sedan jobb mellan 17.00–22.00


Nu bli det stranden med pappa och Amanda, ...

Nu bli det stranden med pappa och Amanda, kanske man kan få lite färg idag då :) sedan blir det jobb vid fem :)


På gymmet nu. Underbart efter ett tolv tim...

På gymmet nu. Underbart efter ett tolv timmars pass på jobbet :) men sen blir det hem och krypa ner i sängen och kika på film innan man sommar :) Tjing


Har tillåtit mig själv en liten rast på jo...

dsc02645 (MMS)

Har tillåtit mig själv en liten rast på jobbet, idag är det jobb mellan tio till tio och sedan är det gymmet som gäller. Men snart så ska jag och Ewelina ta och göra i ordning glassmaskinen, sådant jävla jobb med den, men fint ska det bli :) nej nu ska jag fortsätta att vara lite duktig :)


Nu blir det film och nattmat. Så säger här...

dsc02643 (MMS)

Nu blir det film och nattmat. Så säger här med god natt!


Happy!

Blev jobb idag som sagt och fått gjort en hel del idag på jobbet, jag och Silvana är ett riktigt bra team, världsbäst helt enkelt!

Sedan när vi hade stängt så hjälpte hon mig att leta efter OlleJanson och tack och lov så hittade vi han, så nu har han fått lite räkor (Alfred också), så har vi gosat och lite så.

Känns så jävla underbart att han är hemma igen, minns inte när jag var så orolig sist.

 

Kärlek till er båda!

 

Men nu sitter jag och avnjuter en iskall Smirnoff ice innan det blir sängen =)


...

Nu har jag letat hela förmiddagen efter min fyrbenta lilla bebis, men han vill inte komma hem, så har till och med gjort en anmälan på honom så får vi se vad det ger. Dem hade inte tagit hand om någon katt än men vissa personer kommer in med katter. Så nu tänkte jag att jag ska ringa runt till veterinärer och djurhem och sådant och se om det leder någon vart!

 

Sedan så blir det jobb mellan 16.00-22.00!


Kattjakt?

Morgon!

 

Kom precis ut ur duschen och ska snart ta på mig lite kläder och sedan fixa i ordning mig inför jobbet, men innan det ska jag ut en sväng och se om jag hittar OlleJanson, börjar misstänka att han tar sig ut på något sätt genom ett hål på vinden (som jag har hittat), men detta hål leder till skorstenen misstänker jag, undra om han kan ta sig ut den vägen?

 

Men nog med babbel och nu ska jag sätta fart!

 

Tjing!


Klaga? Nej inte nått!

Uscha mig, har legat i lite drygt en timme och bara vänt mig om hela tiden. För drygt två timmar sedan tog jag nattmedicinen (ingen aning om hur det stavas), så den borde ha hjälp, men inte det, klådan är fortfarande kvar och nu är den som värst på benen och jag gillart inte alls. Men ögonen och kroppen är hur trötta som helst men inte går det att koppla av heller. Hjälp! Vad fan ska jag göra? Känns som om att inget alls hjälper just nu. Oj vilket klago inlägg det blev nu och det var inte riktigt meningen. Men då kan jag ju passa på att klaga ännu mera. Detta gäller när man bloggar från mobilen, alltså inget mobil inlägg nu, utan när man är ute på internet och skriver men genom telefon. Hoppas att det gick att förklara någorlunda i alla fall. Men då ska jag ta och komma till saken och det jag stör mig enormt mycket på är att det inte går att göra inläggen i stycken, hur tråkigt som helst att läsa när det inte är indelat i stycken, men det spelar ingen roll hur jag gör så funkar det inte, fast det är lika när man mobil bloggar med. Tråkigt men sant, eller kan det vara så att jag inte har en sådan dära jätte modern telefon? Kanske det kanske, men nu har jag babblat på extremt mycket och ska göra ett försök till att somna! Så sov så gott alla! Tjing.

Helmut!

Stort grattis till arbetskollegan som fick en son igår, hoppas att allt kommer gå bra! Du är i mina tankar och längtar tills du kommer tillbaka till jobbet eller framförallt tills du kikar förbi och visar upp den lilla ögonstenen =)


Jobbtider

Veckans jobbtider, kanske någon dag försent, men vad spelar det för roll? Sedan så kan ju tiderna ändras och det är inget ovanligt ;)


Tisdag

Blev som sagt ner och ta lite blodprover och efter det så tänkte jag att jag skulle hem till mamma och hälsa på och det gjorde jag med. Fick bli kaffe och frukost hemma hos henne, även lite prat och sådant =)

Sedan så cyklade jag hem och så kom pappa hit på kaffe och sedan åkte vi och handlade lite, så nu är kylskåpet fullt igen så det känns bra.

Sedan blev det till att följa med och hämta Amanda och efter det så släppte dem av mig hemma och där tog jag hand om disken, känner mig riktigt duktig =)

 

Sedan blev det jobb mellan 12.00–22.00 så känns som jag hunnit med en hel del ändå =)

Men nu blir det natten, upp och jobba i morgon med =)


Uppe med tuppen och ska alldeles strax ta ...

Uppe med tuppen och ska alldeles strax ta och cykla ner till vårdcentralen och ta lite blodprover. Känner egentligen för att sova några timmar till, men inte det!


Nu ska jag verkligen ta och lyxa till det,...

dsc02634 (MMS)

Nu ska jag verkligen ta och lyxa till det, smörstekta kantareller och Harry Potter, kan det bli mycket bättre? :)


Film kväll!

Hej på er!
Har sovit sjukt dårligt i natt, vaknade hela tiden, antingen av att jag var varm eller kall, det kliade, jag var hungrig. Alltid var det något, men när klockan och mamma ringde vid halv nio så gick jag upp och hoppa in i duschen! Så jävla gott var det med en dusch. Vid tio över nio gick jag ner och satte igång en maskin tvätt och sedan ut till bilen där pappa vänta så bar det av till jourvårdcentralen i thn, hade tid klockan tio och inte kunde dom hjälpa mig heller, fick bara svaret om att jag skulle ringa min vårdcentral i morgon. Men jag fick ett recept utskrivet som jag skulle ta på kvällen.

När jag kom hem så blev det ner i tvättstugan och satte igång en till maskin och sedan upp och kika på tv, somnade vid tolv och vaknade utav att Frida ringde och väckte mig runt två tiden och efter en stund så kom hon hit och då käkade vi lite och sedan så gick jag ner i tvättstugan och vidare till apoteket och hämtade ut min medecin, sedan hem till Frida som var hemma hos mig, så kikade vi på tv och jag somnade om och så väckte hon mig runt fem tror jag det var, men somnade om lika fort och så väckte hon vid åtta igen.
Så nu har jag varit nere i tvättstugan igen och eftersom att jag har sovit hela dagen så har jag inte fått tvättat upp allt, så satte upp mig på att tvätta i morgon med, så kommer att bli färdig.

Jag är förkyld som en gris och känner mig lite febrig, hoppas att det är över tills på tisdag i alla fall.

Nú är Frida borta och köpte lite chpis och dipp så ska vi kika på film och bara ta det lite piano nu på kvällen =)

Regnet smattrar mot rutan, ljusen är tända...

dsc02627 (MMS)

Regnet smattrar mot rutan, ljusen är tända, tv spelet är på, colan i högsta hugg. Kan ju bara säga att jag och Frida har riggat mysfaktorn till max :)


Sitter just nu på jobbet och har tagit mig...

Sitter just nu på jobbet och har tagit mig själv en liten rast, började tio idag och slutar tio, så ett långt pass! Men hittills har tiden gått extremt fort och hoppas att den gör det resten av kvällen med. Fått gjort en hel del och mer kommer det bli, känner mig extremt duktig idag :)


Tre rätters hos morfar nu, just nu sitter ...

Tre rätters hos morfar nu, just nu sitter vi alla i soffan med svullna magar och väntar på efterrätten, spännande. Så sjukt gått har det varit än så länge och kommer säkert bli det med:)


Duktig? Nej inte alls.

Morgon på er! Här precis fått i mig lite frukost (äter frukost när Frida sover här), så nu sitter jag här och låter maten sjunka lite innan det blir duschen. Efter att jag här blivit lite ren så ska jag göra mig i ordning inför jobbet, för idag blir det jobb mellan tolv och fyra, så ett kort pass men jag klagar faktiskt inte. Later!

Italien!

Hej på er!
Måste bara börja med att ge Robin ett mega stort grattis! Han ska få vara med och spela junior EM i bangolf som kommer att hållar i Italien!


Men idag väckte Frida mig runt kvart i nio så satte hon på lite kaffe medans jag somnade om en stund och vaknade utav att mamma ringde, låg kvar och drog mig i sängen tills nio, då gick jag upp så käkade vi frukost och sedan blev det kaffe innan jag gjorde mig i ordning och drog till jobbet.

Blev en man kort idag på jobbet, men gick allt bra ändå, stressigt men riktigt kul och har haft sjukt mycket att göra, så ett tag var jag lite orolig att vi inte skulle hinna klart med allt och få jobba över, men tack och lov så hann vi färdigt!

Så nu är jag hemma och kikar på sex and the city med Frida, men funderar på att snart krypa ner i sängen för jag är sjukt trött!

Tjing!

Gymmet nästa!

Hej på er!

Blev en riktigt bra dag på jobbet idag, mycket att göra, mycket folk, många skratt och tiden gick riktigt fort idag med.

 

Så nu är jag hemma och har pratat med mamma i ungefär 20 minuter, var skönt att få prata med henne lite, jag har kommit fram till att min mamma är totalt absolut bäst utav alla <3<3

 

Men nu har jag packat träningsväskan och sitter nu och inväntar Frida och Anna för att dra vidare till gymmet och köra ett pass!

 

Tjing!


Jag och Frida vaknade utav att katterna sp...

Jag och Frida vaknade utav att katterna sprang runt och busade som två idioter. Så nu har vi ätit frukost och snart blir det kaffe så man kanske vaknar till liv lite, för är helt slut än så länge.


Mina underbara söta fyrbenta bebisar försö...

dsc02621 (MMS)

Mina underbara söta fyrbenta bebisar försöker knö ut mig ur sängen. Men tror att jag ska återta kampen att få tillbaka lite plats .


Träning!

Efter lite lirande och plockande här hemma så bar det av till gymmet med Frida och Anna, underbart träningspass vill jag lova. Så nu sitter jag och Frida hemma hos mig och har precis ätit, fick bli äggmacka och yoghurt med lite flingor så nu är magen mätt och belåten. Nu hade vi tänkt att spela lite till innan det blir sängen för min del =)


Enade igen!

Nu är mina två små fyrbenta bebisar enade igen, hoppas bara att det kommer att funka nu, men en så länge så går det hur bra som helst! Fick hem lille Alfred igår kväll =)



Nej nu ska jag kolla när Frida spelar lite band hero innan vi ska äta chokladtårta ^^

Romantisk middag med Frida nu, ska bli så ...

dsc02620 (MMS)

Romantisk middag med Frida nu, ska bli så jävla gott med mat vill jag lova :)


Strax utanför jobbet nu, idag slutar man f...

Strax utanför jobbet nu, idag slutar man fyra ska bli skönt med tänkte på att man har fyra heldagar framför sig sedan. När jag slutar så blir det troligtvis till att träffa Fija :)


Kaffe paus

Vaknade tio minuter innan pappa och Amanda stod och ringde på dörren, så fick så snällt öppna, så pappa fixade lite kaffe medans jag var inne i duschen och sedan satt vi och spelade lite innan vi åkte bort till farmor på ytteligare några koppar kaffe, så nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart äta lite innan jag sticker bort till Fija =)

 


Veckans jobbtider

Såhär ser veckans jobbtider ut än så länge, men det kan kommas att ändras för det är inget ovanligt


Söndag

Vaknade utav att brorsan stod och ringde på dörren runt åtta tiden, hade ställt klockan men vaknade inte av den. Men efter han stack igen så kröp jag ner i sängen som sov ända tills kvart i tio, så bara att dra på sig kläder och borsta gaddarna för att dra vidare till jobbet.

Men nu är jag hemkommen och det känns faktiskt jävligt skönt, så har precis krupit ner i sängen och funderar på att sätta på en film, men har ingen aning om vilken. Hmm får fundera lite.

Later!


Jobb tio till tio, känner mig sådär jätte ...

Jobb tio till tio, känner mig sådär jätte taggad eller inte, men ska jag driva Ewelina vill vansinne iaf :-P


Fan vad jag hatar när hjärna och ögon är s...

Fan vad jag hatar när hjärna och ögon är så trötta att man skulle kunna somna när som, men då kommer kroppen och ställer till det, spelar ingen roll hur man ligger så ligger man inte bra. Suck, ska testa att lägga mig på soffan, är lite svalare där ute och det kanske hjälper?


Grattis!

Dagen har bestått utav att Simone skicka meddelande och väckte mig i morse, så gjorde mig i ordning lite smått och sedan kom Robert, Simone och Uffe och hämtade upp mig så åkte vi in till stan för Robert skulle köpa badbrallor och sedan drog vi ner till skräcklan och jag säger bara hjälp vad det blåste, inte gott alls, men blev till att sola lite och sedan skulle vi i och bada, dem kom i men inte jag, när jag kom till magen så vände jag och gick upp. Jag brukar inte vara en badkruka, men idag tog fan priset. Så satt så fint och kollade på när dom badade.

Var hemma en kvart i tre så la mig i sängen med datorn i knät i ungefär 45 minuter för att få upp värmen lite, svinkallt ju!

 

Sedan blev det till att göra sig i ordning inför jobbet, så idag har det blivit jobb mellan 16.00–22.00, en så sjukt lugn kväll men allt folk är ju på fallens, men det blir snart bättre =)

 

Men nu är jag hemma och gav OlleJanson lite kyckling idag, för han blir ju faktiskt hela två år =)

 

 

Ligger nu nerbäddad i min säng, men är inte trött alls, så får se om man kanske ska dra en film eller ut på en liten promenad kanske?

 

Later.


Idiot kärring!

Vaknade extremt tidigt idag, första alarmet ringde kvart över sju i morse och sedan ett vid halv åtta, kvart i åtta och mamma ringde tio i åtta och då höll jag mig vaken tills vårdcentralen ringde fem över åtta. Tror fan inte att jag fick någon tid, utan idioten sa att jag skulle till apoteket och behandla mot det som HON trodde att det var, utan att ens veta, förklarade bara i stora drag och när jag pratade med dem på sjukvårdsupplysningen så trodde ju dem samma som hon som ringde mig, men dem visste ju inte säkert och sa att det var lika bra att kolla upp eftersom att samma besvär kan vara en form utav cancer med, men fick ingen tid.

 

Så mamma kom och hämta mig vid tio så åkte vi till apoteket för att handla lite små hemmakurer och sedan blev det vidare till kvantum och handlade lite där och till sist hem till mig på en kopp kaffe och lite tjöt innan bästa mamma tutade bort mig till jobbet. Så idag blev det jobb mellan 12.00–16.00, så ett kort pass för min del. Efter jobbet så åkte jag och Silvana och skulle handla lite, men när vi kom dit så var just det vi skulle ha slut, typsikt. Så vi åkte och lämnade det vi fick tag på, på jobbet och därifrån gick jag hem.

 

När jag kom hem så försökte jag få någon att kika på film med mig och tillslut lyckades jag att övertyga Norrback, men bara för att han skulle komma så skulle jag möta han i stan och jag började så snällt traska in mot stan i ösregn och när jag närmar mig stan så skickar jag och säger att jag är där om fem minuter så han kan börja gå till mötesplatsen och jag får tillsvar att han hade glömt att hanns mamma var på väg och att han skulle komma senare, så jag fick så snällt gå hem igen, i regnet åter igen. Så kan säga att jag inte var direkt torr när jag kom innanför dörren här hemma.

 

Sedan dess har jag bara gosat i fåtöljen med bästa täcket och en film, sedan kom Fija hit och höll mig sällskap och sedan kom Sara och Talli och dem stannade en kvart ungefär så det var en snabbvisit och inte långt efter det så stack Fija med och lämnad mig alldeles själv.

 

Men nu är jag klar med tvätten, all tvätt är tvättad och jag har precis krupit ner i sängen, hade tänkt försöka somna någorlunda tidigt idag eftersom att det inte finns så mycket annat att göra och i morgon hade jag tänkt sova så länge som möjligt, får se hur det går med det ;)

 

Nej nu ska jag ögna igenom lite sidor i boken, så sov så gott alla!


Jobb

Nu blir det jobb mellan 12.00-22.00.

På återseende =)


Mysdag

Blev som sagt en promenad med Simone och det slutade med att vi satte oss nere på skräcklan och sola lite, hur skönt och varmt som helst ju, trotts att det var eftermiddag så frös jag inte. Hade en riktigt trevlig liten sol/slappar stund med gumman min =)

 

 

 

Sedan delade vi på en pizza innan vi gick bort till poppelvägen, där Simone gick hem till sin gubbe och jag gick upp till farsgubben där det bjöds på kaffe och lite tv spel med Jonathan.

Efter att vi hade spelat klart så mötte jag upp Uffe för att gå vidare till Sara och Talli, lånade deras ps2 konsol, trummor, gitarr och en massa spel, kommer hem och kopplar in det och då funkar inte band hero skivan, var ju därför jag lånade spelet för att kunna spela. Så lite smått lack kan jag ju säga. Så har suttit och ringt runt till halva kompiskretsen (dem jag misstänkte hade ps2), men alla hade sålt sina och skaffat ps3 istället. Morr säger jag så blev inte något spelande.

 

Uffe gick för ungefär en halvtimme sedan och jag tog mig något att äta och sedan kröp jag så gott ner i sängen, snart ska jag släcka lampan för i morgon har jag ett långt pass på jobbet så då gäller det att vara utvilad =)

 

 


Sitter just nu på castello med bästa tjeje...

Sitter just nu på castello med bästa tjejen och väntar på våran pizza. Sedan blir det hem till pappa och sedan handla lite :)


Blev jobb mellan tio till fyra och har var...

dsc00826 (MMS)

Blev jobb mellan tio till fyra och har varit en intensiv dag men riktigt kul. Sedan när jag slutade så kom Simone och hämtade upp mig utanför jobbet så blev det hem till mig på en cola och nu är vi ute och tar en promenad i det fina vädret :)


Underbart!? Yes!

Blev ju till att packa träningsväskan och sedan cykla hem till Fija på en kopp kaffe och satt och tjötade i ungefär en halvtimme innan jag stack ner och mötte upp Lars och Anna för att sedan dra vidare till gymmet.

Blev ett väldigt bra och intensivt pass idag så det känns bra, sedan blev det en varm och go dusch och sedan hoppade jag upp på cykeln och trampade hem.

Kastade av mig kläderna det första jag gjorde och kröp ner i min renbäddade säng, kan det bli mycket bättre än såhär? Tror inte det, så jävla underbart så det så.

 

Men nu känner jag att ögonen börjar gå i kors på mig, så ska faktiskt stänga av datorn, ställa klockan, läsa några sidor, släcka lampan och få min skönhetsömn.

Tjing!


Sitter hemma hos Fija på en kopp kaffe och...

Sitter hemma hos Fija på en kopp kaffe och inväntar Anna och Lars för att sedan dra vidare till träningen ")


Testar

dsc01547 (MMS)

Testar


Simone <3

Simone, du är den absolut bästa vännen som man kan ha, utan dej så finns det ingen Jenny.

Gillar att du är öppen och ärlig mot mig och inte slingrar dej ur något.

Du finns alltid där när man behöver dej.

 

Även om vi inte träffas så ofta så ska du veta att du är den som får mig att vilja gå upp på morgonen, den som ger mig energi att orka kämpa. Du är guld värd!

 

 

Du är min stjärna

 

Du leder mig när jag är vilse

 

Du är min hjälpande hand

 

Du finns alltid där för mig

 

Du är min sol

 

Du får mig att le

 

Du är min detektiv

 

Du ser om nått är fel

 

Du är min vakthund

 

Du gör mig trygg

 

Du är min andra halva

 

Du gör mig hel

 


Tisdag

Dagen i ära blev det jobb mellan 10.00-16.00 och vi var en man kort men bra gick det ändå, undan som bara den ^^

Sedan när jag slutade så blev det bort till kiosken och köpa snus och sedan hem och kasta mig på soffan med datorn i knät och sedan kom Uffe hit så satt vi och tjötade en sväng.

 

Sedan hände något som inte har hänt på evigheter, jag storstäda hela lägenheten, damma, plocka ordning, dammsög, bädda rent, diska, skura golverna.

 

Nästa gång det är storstädning på g, då ska även fönstrerna få sig en omgång med!

 

Men nyss så drog Uffe och jag sitter åter i soffan med datorn i knät och väntar på att tiden ska gå, för ikväll så blir det träning igen. Men idag så försker jag få dem andra till att vi ska dra en timme tidigare så hoppas att det blir så =)

Tjing!

 


Utgång

Lite bilder från utgången i onsdags =)




















Gymmet

Dagen har bestått utav jobb mellan 10.00-22.00, skulle egentligen ha börjat tolv, men Linda fick åka in till förlossningen i natt så fick börja några timmar tidigare, hon blir även kvar i en vecka så kommer att bli mycket jobb för mig nu, men jag klagar inte, kommer bli glad när pengarna rullar in på kontot i slutet utav månaden =)

 

Sedan när jag slutade så blev det hem och packa träningsväskan och sedan möta upp Anna för att dra vidare till gymmet, har inte tränat på ungefär tre veckor så kändes riktigt skönt att komma igång igen kan jag ju säga.

 

Men nu är jag hemma och har precis gosat ner mig i sängen med OlleJanson och snart så blir det natten för min del, måste ju ha min underbara skönhets sömn =)

 

 


Söndag

Dagen har besått utav jobb mellan 10.00-16.30. Sedan kom Sara och Talli och hämtade mig så åkte vi hem till mig så kom Frida och Uffe dit, satt och tjötade och lite sådant.

Vid sju tiden åkte Sara, Talli och Frida för att handla lite chips och dipp och sedan så kom dem och hämtade mig och Uffe, så lämnade vi av Frida och sedan vidare hem till Sara och Talli där det blev film, chips och dipp. Kikade på mulan och började kika på snövit men var så nära på att somna och så mådde jag väldigt illa, som jag ifs har gjort hela dagen, men det blev värre framåt kvällen.

Så när jag kom hem så får jag se att mina utslag har spridit sig, började lite smått i armvecken för några dagar sedan men nu är det hela överarmarna till skulderbladen ungefär och hela låren och knävecken och jag gillart inte och jag har ingen aning om vad det kommer sig heller.

 

Men nog om det nu blir det sängen!


Frånvarande? Nej, inte nått va.

Har inte blivit så mycket bloggande senaste veckan, har inte haft orken till det. För jag och Fredric gick isär och var tvungen att lämna tillbaka vovven så det har varit mycket tråkigheter tätt inpå varandra. Men jag är glad att jag har mina vänner och min familj som har funnits där för mig när jag har mått som sämst. Jag hoppas innerligt att det löser sig på ett eller annat sätt, eller det vet jag att det gör men jag vill veta när! Men ska inte bli allt för långt inlägg och inte för mycket detaljer eftersom att jag sitter på jobbet nu och idag är det jobb mellan tio till tio så det är här jag kommer att tillbringa min dag :) Ska även försöka att bli bättre på att uppdatera lite mera nu :)

Hel kul fredag !

Gårdagen blev det som sagt jobb mellan 16.00-22.00 sedan mötte jag upp Frida för att sedan gå hem till mig så jag fick byta om och lite sådant och sedan drog vi in till stan.

Första annhalten blev Suads där det bjöds på någon vidrig drink och sedan vidare till TG och där bjöds det på lite shottar och drinkar inna vi tog svängen ner till skräckland där gubben och Uffe var med massa folk, gick till torget för att dem skulle käka så jag och Frida drog till TG igen och röjde gärnet på dansgolvet, träffade lite roligt folk med så det var kul.

Sedan blev det häng på torget igen, lite fyllekäk sitter ju aldrig fel, även om jag inte käkade något men dem andra gjorde det.

Träffade även en utav alla kusinerna där (nämner inga namn), som bjöd mig på något sprit så vi delade på en halve flaska, så var ganska rund om fötterna när jag kom hem.

Har ingen aning om när jag kom hem men somnade gott i alla fall.

 

Tack för en rolig kväll Frida!

 

Nu så håller jag på att tvätta, gubben ligger på soffan och sover och jag ska snart ta på mig lite kläder och sedan gå ut med vovven och träffa Frida en stund innan det blir jobb mellan 17.00-22.00.

 

Tjing


Fredag

God dagens!

 

Vaknade utav att gubben min låg och putta på mig för att alarmet ringde för fullt så jag fick så snällt stänga av det och sedan höll det på att pipa i tid och otid, så brukar det bli här eftersom att jag ställer ungefär fem olika alarm.

 

Så gick upp vid en tio i tio och skutta in i duschen sedan på med kläder och ut med vovven, gick bort och köpte mig lite snus och en dricka och sedan vidare hem till Simone och sedan gick vi och käkade glass, tack gumman. Fick ju träffa min bästaste Simone och det är aldrig fel, saknar henne för jämnan.

 

Men nu är jag hemma och ska snart gå igen, för 12.25 har jag körlektion och det tar en liten stund att gå bort. Sedan blir det hem och plocka lite, ska även hitta tvättid med.

Idag väntas det jobb mellan 16.00-22.00.

 

Tjing


RSS 2.0