Har precis krypt ner i sängen och ligger o...

dsc02366 (MMS)

Har precis krypt ner i sängen och ligger och kikar på family guy. Men känner att jag kommer att somna vilken sekund som helst, så nu säger jag god natt och hoppas att ni får sova lika gott som jag ska göra :*


Lördag kväll!

Sov hos mamma i natt och klockan ringde halv åtta i morrse så då var det bara till att gå upp och vara pigg (not! Var så sjukt trött) men satte mig vid datorn och sedan gjorde jag mig i ordning och så.
När klockan blev nio så åkte vi till golfen eftersom att det var KM där idag, så började att fixa i ordning med allt inför de individuella varven och sedan vänta tills alla hade spelat klart där.
Sedan var det min och Tinas tur (spelade parlag som vi gjorde förra året och då fick vi 60 och 57) så idag slog vi vårat rekord ihop med 56 och 48, så sjukt jävla bra eftersom att jag inte har hunnit att träna med tävlingshinder än iår så gick det sjukt jävla bra =)



Sen när tävlingen var slut så hade vi ett litet möte och efter det bar det hemmåt och där fixade jag och mamma lite käk och sedan körde hon hem mig.
Så nu har jag legat och kikat på en film och orkar inte blega mer så drog på lite ABBA så just nu strömmar några låtar av dom ut ur mina högtalare =)

Fredag kväll = tråkig!

Halvligger i sängen och funderar på vad man ska hitta på för något tills mamma hör av sig, hon är och spelar kort och dom brukar inte bli klara förräns sent in på natten men ska sova hos henne i natt eftersom att jag ska spela med Tina i morgon bitti så blir det lättare om jag är närmare.
Så det jag vet att jag ska göra är att duscha och packa en lite väska men kläder och så.
Men vad ska jag mera hitta på? Jadu jag har ingen aning alls just nu men får se om jag kommer på något roligt att fördriva tiden med =)

- Äntligen hemma!

Efter att vi hade varit och lämnat av Amanda så lämnade pappa och Eva mig hemma, så nu har jag precis hällt i ny sand i kattlådan, lagt upp ny mat och nytt torrfoder till OlleJanson och packat in maten så tänkte jag att jag skulle sätta mig ner i några minuter innan jag fixar i ordning resten utav lägenheten samt packar upp allt =)

Men som sagt efter tre veckor ifrån min lilla lya så känns det skönt att vara hemma =)

- Tivoli

Amanda på tivolit i onsdags när hon åkte colakopparna =)


- Fredag förmiddag

Vaknade vid sextiden men var så sjukt trött så jag lyckades att somna om till tio och det gjorde även Amanda men sedan var det full rulle.
Sedan vi gick upp så har vi ätit frukost, plockat i ordning alla våra saker och sedan har vi suttit och tränat på att skriva alfabetet och även att rabbla det. Men det går väl lite si sådär men ska försöka ta det med henne en gång till sen =)

Om ungefär två timmar så tror jag att vi sitter i bilen hem, ska faktiskt bli skönt att komma hem lite eftersom att jag inte har sovit hemma på tre veckor för först var jag hos mamma i en vecka och sedan har jag varit hos pappa i två veckor men det har allt varit trevligt =)


- ZzZzZzZz

Känner att ögonlocken börjar att hänga och ögonen går i kors så nu blir det sängen för min del och hoppas på att inte bli väckt allt för tidigt i morgon!

Sov så gott alla =)

- Torsdag!

Först vaknade jag vid sjutiden när Amanda vaknade till men Eva gick upp och jag lyckades att somna om ända tills klockan nio och sedan blev det en stund framför datorn medans Eva och Amanda var i Vänersborg.

Vid halv tretiden så drog vi ner till kungstorget där vi åkte ut på en sjörövarresa med longkalson, en barnteater så det var lite kul faktiskt och Amanda uppskatta det trots regnet =)



Sedan blev det hem och efter en stund så kom Dojjan och hämtade upp mig och Amanda så åkte vi med han till donken och sedan hem. Sedan så åkte jag och Eva och handla lite mat och efter det har jag inte alls gjort mycket.

- Onsdagen!

Vaknade vid nio tiden och då blev det upp och göra sig i ordning och sedan vidare ner till Vänersborg där jag och Eva åkte hem till hennes syskon och sedan vidare hem till mig och vattna blommorna och kollade posten.

När klockan närmade sig ett så åkte vi ut till torp och köpte ett nytt grafikkort till pappas dator, sedan blev det hem och göra mat.

Vid tretiden kom pappa och Amanda och då blev det till att äta och sedan vidare ner till stan där fjordfestivalen har börjat och blev lite tivoli och kikade runt lite. Precis innan vi skulle traska hem så kikade Dojjan förbi innan han skulle hem och tvätta...














- Ligger ute i solen och steker, riktigt h...

dsc02344 (MMS)

- Ligger ute i solen och steker, riktigt härligt väder, nackdelen är dessa molnen som seglar förbi men förutom dom så är det sjukt skönt ute :) Nu ska jag börja på denna boken :)


- Äckliga as!

Kanske ska ta och säga god morgon till er =)
Gårdagen kväll blev en joggingrunda med Dojjan, en bit på strandpromenaden sedan medan han duschade så var jag snäll och diskade åt han och sedan körde han hem mig så jag fick duscha sedan blev det sängen.

Men nu åter till dessa äckliga as - fästingar!
I början på förra veckan så tog jag en som satt fast på mig, undersidan av överarmen och idag har jag tagit en krypande på höger smalben och sedan en som satt fast i vänster knäveck.
Men hur kommer det sig att dom börjar att gilla mig just nu? För jag ringde och kollade med mamma om jag hade haft mycket fästingar när jag var liten men enligt henne så har jag inte haft någon. Så varför ska dom börja att tycka om mig just nu?

Jaja bara dom tar och håller sig borta från mig nu för nu är jag verkligen less på dom..

Nu ska jag borsta tänderna!

- Sitter i bilen påväg till Vänersborg och...

dsc02343 (MMS)

- Sitter i bilen påväg till Vänersborg och ska lämna Amanda ska även passa på och hämta en bok och vattna blommorna hemma med och sedan blir det tillbaka till pappa. Stannar en vecka till innan jag åker hem tror jag :)


- Söndag morgon!

Vaknade runt nio och sträckte mig efter datorn och efter det låg jag bara med den till en tio i tio då den lilla sessan vaknade och sedan var munnen igång igen ;)
Satte oss och åt frukost och nu sitter jag här med en kopp kaffe och försöker att tränga undan allt tjöt från den lilla från min vänstra sida, men ändå är hon bara för underbar =)



Nej nu väntar kaffet =)

- Lördag kväll!

Idag har jag inte gjort många knop alls, hjälpte pappa att klippa halva gräsmattan och sedan så pärlade jag och Amanda lite men annrs har det inte alls hänt mycket men ändå så har dagen gått väldigt fort =)



Så nu så ska den lilla sessan sova så vad ska jag göra nu? Jag får tid till att sitta lite framför datorn men annars så händer det inte alls mycket och jag är inte speciellt trött så sova kan jag inte göra nu heller.
Kanske ska ta och kika färdigt på den filmen som jag och Amanda började titta på förut?
Får se men först så ska jag njuta utav en kall cola =)

- Grattis!

Idag fyller min underbara kusin Evelina hela 17 år så önskar henne en superbra dag. Det kan hon behöva utöver alla jobbiga dagar som hon har fått stå ut med och dom kommande.
Så Evve, nu har du askul idag =)


- Lördag

Känner mig mycket bättre och jag fick sova ända till halv nio, inte dåligt det =)
Så har precis varit nere och käkat frukost med lilltösen och nu sitter jag här med en god kopp kaffe och har sjukt stora planer på att hoppa in i duschen. Men vill inte väcka pappa men han vaknar väl snart ändå ;)

Uppdaterar mer senare!

- Fortfarande inte bättre!

Låg och vilade mig i ett par timmar förut och sedan gick jag ner och åt lite till eftersom att jag fortfarande var hungrig.
Sedan kom Dojjan förbi en sväng så jag och Amanda satt och tjöta bort lite tid med han och när han åkte så blev det kvällsmat och sedan skulle Amanda sova så då målade jag naglarna och kika lite på tv.
Men är jobbigt att sitta upp för länge när huvudet känns mega tungt så gick upp och la mig i sängen och nu ligger jag här med datorn i knät och funderar på att sova eftersom att Amanda brukar väcka mig först när hon vaknar och det brukar inte vara sent direkt. Men jag kan ju få ha lite önsketänkande att hon sover ända till åtta i morgon bitti. Hade ju inte varit fel. Men det återstår att se i morgon vilken tid hon vaknar =)

Men sedan är det ju inte det lättaste att somna i detta oväsnet ;)



Men ska i alla fall försöka att sova lite =)

-

Har precis varit nere och ätit men känner mig inte alls pigg idag. Hängig, förkyld och allmänt trött men jag hoppas att det går över snart.
Har inte gjort så mycket sen vi kom tillbaka till Uddevalla, har bara busat lite med Manda och så =)


- Bilder ifrån Fjällbacka =)






















- God morgon på er alla glada! Sitter i bi...

dsc02332 (MMS)

- God morgon på er alla glada! Sitter i bilen påväg till pappas jobb en sväng och sedan drar vi vidare till Vänersborg där vi ska städa ur husvagnen och sedan ska vi hämta min lilla sessa amanda :) Ska även hinna med att lägga ut bilderna ifrån Fjällbacka med :) Men önskar er alla en bra fredag :)


- Lite bilder!

Efter att jag och Dojjan hade varit och badat så drog vi ut till torp för att han var hungrig och så blev det donken och sedan vidare till Bjursjön =)











Nu så ska jag, pappa och Eva ta en tripp till Fjällbacka eftersom att jag håller på att läser Camilla Läckbergs böcker så vill jag se om det ser lika dant ut som hon beskriver =)
Så återkommer när vi kommer hem och hoppas att ni får en trevlig torsdag =)

- Har precis varit och badat med Dojjan oc...

dsc02316 (MMS)

- Har precis varit och badat med Dojjan och denna gången var det någorlunda varmt jämfört mot tidigare idag


- Tisdag!

Åkte hem till fröken Frida och hämtade hans tants bil och sedan hem och fixade i ordning den. Städa ut och polera så den såg ut som ny sen.
När den väl var klar så åkte vi hem igen och så kom Dojjan förbi och pappa och Eva gick ut och åt eftersom att dom har varit förlåvade i tre år idag så dom ville fira lite, så Dojjan och jag körde dom till pingvin och sedan hem hit igen och kikade på morden i midsomer - så jävla bra.

Så nu sitter jag här själv och funderar på vad jag ska göra, men jag tror det lutar åt sängen faktiskt =)

- Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


- Före och efterbilder!

Vardag/sovrummet före och efterbilder på hur det blev med målningen och tapetseringen!





Nu blir det sängen för min del =)

- Mätt som en plätt!

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och känner mig som en lite köttbulle.
Idag gjorde jag mat och det blev en kassler och broccoligratäng med ris till.
Hur gått som helst.

Vid halv fem ska vi åka och lämna Amanda hos sin mamma men annars händer det inte allt för mycket idag ;)

- Dopp i havet!

Igår var det dålig uppdatering från min sida men hade fullt upp för vi två tiden kom Dojjan och hämtade mig så drog vi ut till torp och käka donken och sedan visade jag han en fin badplats.
Efter det så blev det hem till pappa och Eva på kaffe och sedan tog vi med oss Amanda och åkte och badade. Kan lova er att det var mycket varmare i vattnet än på land och inga brännmaneter och det är ju ett plus ;)













Efter att vi hade badat ett bra tag så åkte vi och lämnade Amanda hos pappa och sedan tog vi en tripp till Trollhättan och sedan vidare till Vänersborg hem till Fija och drack kaffe och efter en stund så kom Lars med.
När klockan närmade sig åtta så åkte vi tillbaka till Uddevalla och det blev tidig läggdags för mig ;)

- Söndag morgon!

Morrn morrn, varit vaken en timme nu. När jag sover med syster så väker hon en tidigt. Men skönt att vara uppe tidigt med.

Igår så gick jag, pappa, Eva och Amanda en promenadslinga runt Bjurskön och Amanda följde med mig när jag joggade runt =)

Så idag händer det inte alls mycket vad jag vet. Just nu regnar det ute men ska klarna upp under dagen vad jag vet.

Men ska i alla fall snickra på lite kaffe och få i den lilla lite frukost och så får vi se när dom gammla där uppe hade tänkt att vakna!

Nej uppdaterar mer sen =)

- Me and Siz <3

Sitter hemma hos pappa och Eva nu och jag och Amanda har lekt lite med webcamen =)
















- Eftersom att det är kasst väder ute så b...

dsc02298 (MMS)

- Eftersom att det är kasst väder ute så blir det filmtajm med mamma och med dom gamla vhs banden :)


- Natti natti!

Nu blir det till att slagga på brorsan soffa så jag säger god natt till er alla och hoppas att ni får eran skönhetssömn ;)

- Trasig - Shy Keenan

Shy Keenan´s bok trasig är en ytav den bästa boken jag har läst på riktigt länge.
Shy berättar om sitt liv som en liten flicka, hur hennes barndom var ett helvete. Hon blev såld utav sin styvfar och våldtagen sedan tidig ålder.
När jag läste denna boken så kunde jag inte lägga den ifrån mig, en sida till tänkte jag hela tiden och man ryser i hela kroppen utav obehag när Shy berättar om sin barndom och hur kan polisen och myndigheterna vara så totalt blinda? Dom ser verkligen inte längre än vad deras näsa räcker.



Detta är en bok som jag verkligen rekomenderar er till att läsa, ibland undrar jag hur grymma (dårlig bemärkelse) vissa människor kan vara!


- Några ideer?

Ligger på soffan men datorn i knät (ovanligt? nej!) men ändå har ingen aning om vad jag ska hitta på, vad finns det att göra? Allt kostar ju nästan bara pengar och alla är typ bortresta så vad ska lilla då jag göra?
Suck jag har ingen aning alls och har inga ideér alls på vad jag skulle kunna göra heller.
Börjar känna mig på dårligt humör men får väl lösa det med lite cola och choklad =)

- Help me!

Eftersom att brorsan skulle ut och sedan inte sova hemma så fick jag ta hans säng i natt och vaknade runt fyra eller fem någon gång och var astörstig så ut i köket och sedan in till sängen igen. Men vad ser jag när jag kommer in i rummet? Ungefär trettio centimeter ovanför sängen sitter en fet jävla spindel så då tog jag mina grejer och la mig på soffan. Suck, varför finns fobier?

Men fick sova någorlunda bra i alla fall så det var ju bra det =)

Fredag idag och jag har inget planerat alls så får se vad som händer =)

- Före och efterbilder!

Vardag/sovrummet före och efterbilder på hur det blev med målningen och tapetseringen!




- Torsdag!

Efter att vi hade hjälp min morbror och hans familj att flytta så åkte vi hem och jag slängde mig på soffan med datorn i knät i en halvtimme ungefär och sedan stenslockna jag och sov i hela tre timmar.
Mamma väkte mig vid sextiden och vid halv sju åkte vi till golfen och höll Mattias sällskap tills en strax efter nio skulle jag tippa på att klockan var.

Så nu ligger jag i soffan igen med datorn i knät och är fortfarande väldigt trött så jag tippar på att det snart kommer att bli sängen för min del =)

- Torsdag morgon!

Vaknade runt sextiden idag så gick upp och sedan tänkte jag att jag lika gärna kunde hålla mig vaken till klockan ringer fem över sju. Men blev så sjukt trött så la mig och somnade upp.
Sedan vid halv åtta så käkade jag frukost och sedan har jag fått på mig kläder och borstat tänderna.
Så nu sitter jag här helt färdig och väntar på att brorsan ska gå upp om ca fem minuter så ska han göra sig i ordning.
Sedan bär det av hem till morbror Mats och deras familj och hjälper dom att flytta.
Ska bli kul att träffa alla, var ju ett tag sedan vi träffades eftersom att min kusin blev väldigt sjuk igen.
Men det är ju förstårlig så nu får jag i alla fall träffa min favoritmorbror ( haha har bara en ) men ändå ;)


- En runda tack!

Vaknade vid kvart över sju men kom inte upp ur sängen förän runt en halv åtta och då blev det datorn och sedan vid åtta in i duschen och han precis göra mig i ordning innan jag och mamma traska bort till bussen.
In till stan och gjorde lite ärenden och sedan hem igen.
Från att vi kom hem till nu eller en timme bakåt så har jag inte alls gjort mycket, försökte vara så mycket i solen som möjligt men det funkar ju inte alls.

Så för ungefär en timme sedan så drog jag på mig mina löparskor och så drog jag ut på en runda. Kan ju säga att jag gick mer än jag jogga, men joggade en hel del och det är ett stort plus från min sida ;)



Så i morrn kväll ska jag på det igen om jag inte är helt slut efter att ha bärt möbler.
Men det återstår att se i morrn ;)

Så kom ut ur en iskall dusch för en liten stund sedan så nu sitter jag här i mormors gamla nattlinne och en handduk på huvudet och känner mig sjukt sexig *NOT*



- Julles design!

Nu har Julle´s design blivit klar, väldigt lik min men ;)



Men huvudsaken är ju att hon blev nöjd ;)

- Tisdag kväll!

Gick ner till fyrkanten med brorsan väska (han ska jobba natte) och det är en sak som jag inte gör om. Kan lova er att det var värre en ett riktigt träningspass.
Sedan tog jag bussen hem och sedan tillbaka till mamma, skulle bara kolla posten.

Efter det har jag inte alls gjort mycket.

Sitter just nu vid brorsan dator eftersom att han lånade min och jag måste ju fördriva tiden med något så just nu sitter jag och spelar lite betapet


- Fönstret i tusenbitar

Vaknade till för en stund sedan men ligger fortfarand kvar i sängen. Men funderar starkt på att somna om ett par timmar men innan det så ska jag fortsätta att lyssna på regnet som piskar mot förtret, så sjukt mysigt :-*

- Blixtrar och dunder är det utanför mit...

- Blixtrar och dunder är det utanför mitt fönster nu, så sjukt mysigt! Men på tok för varmt så ligger här med en kylklamp och försöker att kyla ner mig så att jag kanske kan somna snart, det hade ju inte varit fel! Men sedan har jag svårt att slita mig från vädret där ute. Men uppdaterar mer till morgonen igen :-*


- Kylklampar?

Satt och spela lite Mario Cart med Jimmy och Jessica en stund och efter det blev det kvällsmat och sedan försvann turturduvor in på rummet och jag sitter ensam kvar under fläkten med min dator ;)

Händer inte så mycket mer idag. Funderar snart på att krypa ner i sängen med en bra bok. Känner att ögonlocken börjar att åka upp och ner nu, men ändå är det för varmt att sova nu.
Funderar nästan på att bädda sängen med kylklampar men då skulle väl jag frysa ihjäl och det vill vi ju inte. I alla fall inte jag ;)

- Fika i värmen!

Tog kvart i elva bussen hem till mig och kollade posten och fixade i ordning sängen. Strax efter tolv skicka Simone och sa att hon var klar på mötet så då mötte jag upp henne och så gick vi in till stan. Först blev det gillbergs, af, lindex och sedan en mysig fika på nordfeldts satt där en stund innan vi svängde in en snabb sväng på Vero Moda innan det var tid till att gå till bussen igen.
Så nu sitter jag hemma hos mamma i en solstol under takfläkten för att det är extremt varmt över allt..



Men snart är det mat =)

- Måndag!

Igår hände det inte mycket mer än att jag fick en ny säng och körde hem den och en massa sådant. Blev tillbaka till mamma och sedan till kiosken, det är väl det som hände igår? Tror inte det var så mycket mer.
Satt mest och njöt utav åskan som kom i några omgångar och sedan en helvetes massa regn. Men någon dag är det skönt med lite dåligt väder.

Idag ser inte vädret sådär jättebra ut heller, men det ska bli massa sol (enligt yr.no) så får hoppas på att det blir bättre.
Idag ska jag hem en sväng, hade tänkt att fixa i ordning vardags/sovrummet med att bädda sängen för nu ligger alla sängkläder bara huller och buller och sedan ska jag kolla posten och sen blir det tillbaka till mamma så får jag se vad vi hittar på =)

- Ny säng!

Mamma ligger på soffan och snarkar lite, men skönt för henne att få sova lite nu..
Men men jag ska få en ny säng idag!
Eller ny och ny? Den är bara ett par år gammal men den är sjukt mycket nyare än den jag har nu så snart så kan jag sova gott igen =)


- Söndag morgon!

Redan söndag idag? Trodde faktiskt att det var lördag men så fel man kan ha idag.
Så vad händer denna söndagen? Så lite som möjligt, jag och OlleJanson är ju hemma hos mamma och stannar nog en hel vecka, skönt att ha en liten minisemester som är ungefär fem kilometer hemifrån mig så lätt att ta sig hem ibland, tror inte jag kommer behöva göra det mer än att jag ska in en dag nästa vecka och kolla posten.
Men åter till dagen, enlig vädret så ska det regna och åska hela dagen så då kan jag tänka mig att det blir till att krypa upp i soffan med en bok, annars hade jag tänkt att fixa till brännan lite, kan ju inte gå och vara vit resten av sommaren ;)
Sedan ska jag kolla med Jessica om hon kanske kunde ta och klippa mig någon dag, jag börjar bli rätt långhårig..
Men men det får bli när hon har tid och lust.

Senare i veckan så ska jag få en ny säng och det efterlängtas sjukt mycket.
Nej nu blir det en kopp kaffe till =)

- Snacka om flipp!

Började kolla på en film, men eftersom att jag har mensen nu så är jag extremt godissugen så fick för mig att gå till kiosken och köpa choklad, men när jag kommer fram så ser jag att dom öppnar halv tio så började traska bort till torpa och köpa mig något gott. Men helt plötsligt från ingen stans så får jag för mig att åka ner till vargön, till mamma. Så ringde henne och sa att jag var påväg, tänkte så att hon inte åkte iväg någon stans. Så sa hon att hon skulle möta mig i fyrkanten för hon behövde handla lite. Så nu sitter jag och väntar på bussen och snart så kommer den nog och då dröjer det inte länge innan jag får min efterlängtade choklad :)

- Friluftsdag!

Haha sista dagen idag var en riktigt friluftsdag, vi behövde inte göra mycket alls och nästan hela ame kom ut till den lilla stuga så först så fikade vi lite, blev bjudna på kaffe och bullar sen efter en timme eller något så tändes stora grillen och då blev det korv med bröd!

Fick sluta vid halv elva så då gick jag, Jessica, Emelie, Niklas och Max till pizza pizza och där njöt jag av en god advocadosallad *mumma*

Nu sitter jag här hemma och har ingen aning om vad som händer mer idag. Men något blir det väl =)

- Kan det vara en god morgon idag? Jaa det...

- Kan det vara en god morgon idag? Jaa det är det så jag säger god morgon! Är påväg till praktiken nu och vet ni vad? Det är sista praktikdagen idag, fy satan vad gott :)


- Före och efterbilder!

Idag, i morgon och på lördag kommer det att komma upp före och efterbilder på hur det blev med målningen och tapetseringen!

Så vi börjar med hallen!




Gungstolen ska hem till mamma sen så den kommer inte stå kvar och sedan gjorde det gott att få bort hatthyllan och skohyllan för man gick rakt in i den innan..

Nu blir det ner och hämta tvätten och sedan sova =)

- Torsdag!

Gjorde näst sista dagen idag, sjukt skönt.
När jag kom hem så slängde jag mig på soffan och kolla på någon kass film...
Var precis nere i källaren och slängde in en maskin tvätt!
Men nu sitter jag här och svettas som jag vet inte vad, känns som om att det är åska i luften, kan ju hoppas på att det brakar loss rejält snart!

Sedan har jag fått tillbaka några konstiga attacker som jag har haft några gånger tidigare men har då hjälp med järntabletter. Men det änna bara svartnar för ögonen, yrsel och huvudvärk och det blixtrar till i huvudet.. Men förvinner efter bara några sekunder. Sjukt jobbigt.
Men har ätit järntabletter regelbundet nu så nu har jag ingen aning om varför dom kommer.
Men hoppas bara att dom snart försvinner för hade tänkt att bli klar med städningen idag.
Har i princip bara damma, dammsuga och skrura golvet kvar sedan är det äntligen klart!
Men tar en sak i taget så får vi se hur det går med attackerna

- En önskan!

Sitter på praktiken nu men ville bara önska er alla en bra torsdag!

- En chans kvar


- Rätten till att vara förbannad?

Gick ut och hämtade posten och vad fick jag se i brevlådan? Jo en tidning om handarbeten som vad addreserad till mig, men jag har inte beställt något. Tidigare har det varit så att jag har varit med på olika undersökningar på nätet och har då utav misstag tryckt i några sådana där erbjudanden. Men eftersom att det belv utgifter i min budget som jag inte hade räknat med så slutade jag med det och det var väl ett halvårsedan jag var med i en underökning. Så jag har ingen aning om vad denna tidningen kommer ifrån och ett inbetalningskort med en summa som inte jag har och den ska vara betalt den 12:e.. Grattis säger jag bara.
Tog tag i telefonen och skulle ringa men då stänger dom sin kundsevice klockan två!

Det hade väl varit en sak om man hade en symaskin och kunde sy så man kunde göra sina egna kläder. Men nu har jag ingen symaskin och kan inte sy alls, så vad ska jag då med en sådan tidning med massa ritningar och grejer till klädesplagg till? Det kan man ju fundera på...

Åhh suck känns som om att det inte är min dag och jag vill bara ha detta ur vädren just nu!


- Ungmölyan önskar detta!

Min lilla lya önskar sig detta, men det får bli vid ett senare tillfälle som jag införskaffar mig detta!



Hoppas att detta kommer att bli mitt inom en snar framtid, så nu vet ni alla vad jag önskar mig när jag fyller år ;)

- Onsdag!

Suck jag undrar var det var med mig i morse, dom senaste dagarna har jag vaknat när klockan har ringt men inte idag och den femte gången mamma ringde så vaknade jag, måste verkligen ha sovit stenhårt. Men då var det bara till att skutta in i duschen och dra på sig kläder och göra smörgåsar till frukostrasten!
Traskade bort till praktiken så nu håller vi på med att göra i ordning en mysig gammal stuga/torp ute i Örnafors.
Så idag har vi flyttat alla gamla möbler in i köket, städat ur det stora rummet och hallen och sedan besprutat det med något mögelmedel ( en gubbe fick göra det med medlet) och sedan fick vi sluta.
En helt okej dag med andra ord.



Så nu ska jag vila ögonen en stund!

- Natti natti!

Nu är det verkligen tid för mig att låta John Blund komma till ögonen och få sussa gott innan klockan ringer kvart i fem till morgonen. Men inte alls många dagar kvar nu, längtar så mycket!



Sov så gott alla!

- Starten alltid bäst?

Jag funderat på varför jag alltid börjar att plocka och städa och så men sedan bara lägger av, även om det inte är färdigt på långa vägar, gjorde det igår och det blev samma visa idag.
Men vid sextiden så traskade jag bort till Fija på en kopp kaffe och massa skitprat =)
Sedan blev det hem igen och som vanligt så sitter jag och funderar på vad jag ska göra, fast jag vet att jag borde varva ner lite, tidig läggdags idag igen. Snart är det över och då slipper jag gå att lägga mig runt mellan nio tio någon gång för att få mina timmars sömn..

Jaja nu får jag fördriva tiden med något och det kommer bli med att svara på kommentarer =)

- Tisdag!

Vaknade och så som vanligt i morse, men idag kändes det extra segt att gå upp klockan fem men var bara att kasta benen utanför den trygga sängen och kliva upp.

Idag fick vi bara göra ordning i en rabatt, inget mer hände på praktiken så vi låg och dega i solen i ungefär en timme sedan fick vi gå hem eftersom att dem inte kom på vad vi kunde göra. Men när jag precis skulle gå så såg jag att farbror Bengt satt uppe på altanen och drack kaffe så satte mig och prata lite med han och så, längesedan man träffa han så det var allt kul =)

Sen blev det hem och sedan dess har jag bara degat framför datorn, men idag hade jag tänkt att fortsätta få ordning här hemma eftersom att jag inte orkade göra färdigt det igår och jag vill verkligen bli klar.
Ska även ta och slänga in ett träningspass idag med, sjukt längesedan jag träna och jag vill verkligen komma igång, mår sjukt mycket bättre av det och man ser ju bättre ut så det är ju ett plus ;)



Haha inte den bästa och vackraste bilden, men det struntar jag i, har tröttnat på alla bilder jag har på mig själv, samma min på varje bild, så nu fick det bli en annan ;)

- Satan vad jag är duktig!

Haha shit när jag kollade bakom min sylt burk i kylskåpet så hittade jag en oöppnad dosa, fy satan vad bra!



Men nu så ska jag snart in till stan och möta upp Fija när hon slutar sin praktik =)

- Suck, mera papper!

Nu har jag kommit fram till att det inte är bra att städa, hittar en massa papper precis över allt så nu har jag ägnat en bra stund till att surpla kaffe och sortera in papper i pärmar och så. Känns bättre att ha ordning på alla papper även om det inte är klart på långa vägar, men det kommer det att bli.

 

Det känns typ som om att klockan är sju eller något, men det är väl bara för att jag går upp tidigt och slutar tidigt. Men ändå är det skönt =)

 

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och fortsätta =)


- Anropar försvunnen ork!

Frågan är om jag ska orka stor städa lägenheten idag, jag vill ju ha det gjort men vet inte vart orken tog vägen. Funderar starkt på att sätta på lite kaffe för då får jag snart tillbaka min ork skulle jag tro. Det brukar vara så ibland =)


- Sitter på praktiken och har rast, och en...

dsc02269 (MMS)

- Sitter på praktiken och har rast, och en liten pippi kommer hela tiden och hämtar brödbitar hos mig, snart har jag ingen lunch kvar men det gör inget för dom små behöver det mer än mig :-*


- Måndag!

Ny vecka och för min del innebär det sista veckan på praktiken, sista veckan jag måste gå upp runt fem. Hur härligt är inte det och veckorna har bara rusat iväg, men vi är ju ett gott gäng som praktiserar tillsammans med så tiden går ju mycket fortare som tur är =)

Nej om jag kanske skulle ta och hoppa in i duschen och skrubba bort smutset bakom öronen? Haha har ingen aning om var jag fick det ifrån!

Sjukt konstig dröm hade jag i natt i alla fall, men kanske man kan lära sig något av det? Haha nej det tror jag inte!

Ojoj vad jag svamlar men så är det ibland, framförallt när jag är nyvaken och det är säkert sjukt mycket stavfel (mer än vanligt) men då får det faktiskt vara det tycker jag =)


Nej nu låter verkligen duschen lockande, återkommer under dagen =)


- Det tredje offret

Det tredje offret - Lisa Gardner



Handling:
En massaker äger rum på en skola i den annars så idylliska småstaden Bakerville. Någon har skjutit besinningslöst omkring sig och synen som möter polisen Lorraine Conner och sheriffen Skip O'Grady är fruktansvärd. Än värre blir det när det verkar vara sheriffens 13-årige son Danny som är förövaren.



Min kommentar:
En mycket spännadne och lättläst bok, det är en bok som är svår att lägga ifrån sig och man kan inte ana helt vem som är mördaren förrän mördaren avslöjas och det brukar vara den man minst tror och så är det även här.
Jag tippade på fel person!

- Nu så är jag och OlleJanson hemma men ha...

dsc02268 (MMS)

- Nu så är jag och OlleJanson hemma men han gick och lade sig på stolen och slockna, alltid lika trött när vi kommer hem, och jag har dragit igång och greja här hemma så att man kanske kan få lite ordning :-) Nej nu så ska jag fortsätta innan det är tid för sängen :-*


- Söndag morgon!

Suck vaknade tidigt idag och vad möttes jag av då? Jo regn så det blir inte stranden idag om det inte slutar att regna snart. Men vad ska man hitta på istället? Det jag vet just nu är att jag och OlleJanson ska hem i kväll, men annars har jag ingen aning.
Men något ska man väl kunna hitta på med min lilla sessa =)
Ska ta och kika runt på Uddevallas hemsida och kolla vad Uddevalla har att erbjuda en regnig dag ;)

Uppdaterar mer senare =)


- Lördag kväll!

Åkte ifrån stranden vid femtiden och då blev det hem och äta en jättegod pastasallad och sedan blev det duschen för oss alla. Var skönt att få bort allt saltet, men ändå älskar jag att bada i saltvatten..
Vi gjorde oss lite i ordning och sedan blev det ner till kungstorget och käka mjukglass. I alla fall dom andra jag var fortfarande sjukt mätt så jag hoppade faktiskt över glassen men fick smaka lite utav Amanda (snäll syster jag har ), sedan satt vi kvar nere vid kungstorget och lyssnade lite på trubadur och så dansade jag och Amanda eller mest hoppa runt men vad gör man inte för små barn ;)
Åkte hem vid nio och då blev det kvällsmat och nu håller pappa på att läser godnattsaga för Amanda och Eva grejar med tvätten så jag tänkte att jag kan ju passa på att uppdatera lite ;)



Sedan så får man ju inte glömma av lilla OlleJanson som fyller hela ett år idag, han har fått en klösbräda några råttor och lite kattgodis och en större sele. Tror att han blev glad i alla fall, men jag tror inte att han förstår innebörden med att fylla år och matte och tant Eva och "moster" Amanda kommer hem med massa kattgrejer till han ;)



Nej nu är det tid för mig att krypa ner i sängen ögonen går i kors och vi ska till stranden imorgon igen (om vädret håller i sig) och då vill man ju vara utvilad ;)

Sov gott alla!

- Nu så ska jag, pappa, Eva och Amanda åka...

dsc02266 (MMS)

- Nu så ska jag, pappa, Eva och Amanda åka till stranden och leka och plaska runt i vattnet :) uppdaterar när vi kommer hem sen :-*


- Fredag!

Fick sluta vid elva idag så det var ju skönt det. Så jag kom precis innanför dörren och nu väntar jag på att mamma ska ringa och sedan ska jag ringa till CSN, för det har blivit lite strul inför utbildningen men jag hoppas att det löser sig.

Sedan ska jag till Fija och kika in hennes lägenhet och sedan till farmor och farfar och grilla och det lutar åt att jag och OlleJanson åker med hem till pappa över helgen för min lilla sessa ska ju vara där och i morgon skulle antagligen Lena, Ander och David komma och om dom inte gör det så åker vi troligtvis till Falkenberg till gammelmormor.

Men men det återstår att se!

- Yayya! Idag är det fredag, ska bli sjukt...

dsc02265 (MMS)

- Yayya! Idag är det fredag, ska bli sjukt härligt med helg! Och förhoppningsvis få lite sovmorgon. Men nu ligger jag och kikar så Ska du säga, hinner bara se till reklamen börjar sedan är det tid för mig att traska vidare till praktiken, så vi hörs när jag kommer hem igen :-*


- Natti!

Nu har jag svarat på en del kommentarer men orkar inte med mer just nu, eller jag orkar ju men ser att klockan börjar att bli mycket för mig som ska upp klockan fem till morgonen.
Jobbigt att gå upp så tidigt och att börja tidigt, men jag slutar ju någon stans mellan tolv och halv två varje dag så det är ju skönt det.
Ska bli spännande och se vad dom har kommit fram till att vi ska göra för något i morgon..

Sängen var det ja.
Natti på er och sov så gott =)


- 1/7-10

Första juli idag och som vanligt så blev det praktiken, efter morgondagen så är det bara en vecka kvar ska bli så himla skönt att bara vara ledig sedan =)

Men när jag kom hem idag så började jag att plocka i lägenheten börjar ta lite form men är fortfarande mycket småplock kvar, men men sånt är det ibland.
Runt en tretiden så kom pappa, Eva och Amanda så åkte vi och lämnade Amanda hos hennes mamma och sedan drog vi vidare till farmor och farfar och drack lite kaffe och så fick vi några supergoda bullar (smocka i mig tre!), sedan bar det av hemmåt och märkte att mina pengar hade kommit in så nu har jag betalat mina räkningar och ska strax ta mig lite kvällsmat och sedan ge OlleJanson lite mat och sedan blir det till att svara på kommentarer, har varit sjukt dålig på det, men så är det ibland, men bättre ska det bli och ett plus är ju att uppdateringen ska bli sjukt mycket bättre =)


RSS 2.0