- Har precis följt Olsson till fyrkanten ...

- Har precis följt Olsson till fyrkanten bara för att han skulle slippa att gå själv. Men hjälp vad Vargön är helt öde, det enda jag hör av vatten som rinner, mina egna ljud från mina steg och ett helt hav av syrsor som spelar. Går just nu förbi en mörk skog och det känns som om att mitt hjärta ska hoppa ur min kropp! Gatulamporna lyser svagt över vägen och jag hör åter igen ljudet av syrsor som spelar, pulsen håller på att lägga sej och när jag tittar upp så ses jag att det är tre tvärgator kvar tills jag är hemma hos mamma igen, in i det mindre skrämmande och i värmen. För jag säger bara att det är sjukt skönt väder ute men ack så kallt. Går just nu förbi ett hur där det låter som en fågel har satt något i halsen och åter igen så är det just nu bara en tvärgata kvar. Jag ser, jag ser elskåpet utanför mammas tomt och jag börjar lämna lugnet i kroppen, andningen är lättare och nu är jag inne på tomten och behöver inte vara rädd för mörknet något mer denna kväll! Nu är jag innanför dörren och jag kan säga att det hjälpte mig att skriva detta medans rädslan fanns hos mig. Men nu säger jag god natt till alla :-*


Kommentarer
Postat av: Ingrid

hej! gillar du att visa upp din personliga stil och inspirera andra? Nu vill jag att man gör precis det i min blogg. OBS! det är INGEN TÄVLING eller liknande som man ska jaga röster i. utan jag älskar bara mode och att inspireras av alla möjliga klädstilar.Det skulle vara jättekul att få skriva om dig och din stil :)



alla får sin stil publicerad och blir länkade! läs mer i bloggen :)



kram från Ingrid

2010-08-23 @ 01:25:37
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/
Postat av: Sandra Törn

Hej! Klickade mig in på din blogg och ville lämna ett spår innan jag klickar mig vidare. :) Just nu har jag en dagens fråga i min blogg som du gärna får svara på om du har lust! :-)



Ha en härlig Måndag! :)

2010-08-23 @ 06:14:49
URL: http://sandratorn.se
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; nu är jag tbx efter en veckas bloggpaus :)

2010-08-23 @ 07:52:06
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: saraau

sv ; okej :) vad bra då :D

2010-08-23 @ 09:50:07
URL: http://artondeiandra.blogg.se/
Postat av: Li

Tack! :)



Jo det är fint med mig, lite trött på måndag morgon bara...

2010-08-23 @ 09:52:08
URL: http://lipan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0