- Vad ska detta föreställa?

Måndag och som vanligt kommer det upp en ny tävling och som vanligt så vinner man en länkning =)



Tävlingen avslutas på lördag 21.00 =)

- 2 inlägg i ett!

Eva kom hit så käkade vi lite och sedan till flügger och hämtade tapeterna och målarfärgen och tillbehör. Sedan blev det till apoteket, hem och lämna grejerna och hämtade OlleJanson och ner till mamma i Vargön.
Där bjöds det på kaffe och kladdkaka, sjukt gott..
Blev avis på brorsan som kom hem från Turkiet i natt, sä jävla brun!
Men men sedan efter vi hade fikat så gick vi ut och hjälpte mamma och rensa i trädgården, får ju se någoluna bra ut eftersom att brorsans studentfest ska vara där på fredag.

Kom hem för en stund sedan och har stått och planterat lite blommor eftersom att jag tog lite skott ifrån mamma och Eva åkte precis..



VINNARNA

Vinnare♥

Vinnare♥



Rätt svar skulle vara armband!

- I´m Back!

Nu har jag bestämt mig att börja blogga igen, min lilla paus är över och har fått undan en hel del skolarbeten under min lilla paus!



Efter skolan i morse så blev det hem och börja städa, men man måste ju även tillåta sig själv att ta en paus i städningen med, så nu sitter jag här med en god kopp kaffe och bara njuter en lite stund.

Men det är inte alltid så lätt att städa när lilla OlleJanson är i närheten, framförallt inte när man ska bädda sängen.

Bloggens planer för denna måndagen:
  • Svara på kommentarer
  • Publicera vinnarna i gissatävlingen
  • Lägga upp en ny tävling

Det är lite av vad som jag ska hinna med idag, ska även göra en hel del annat, så nu är det tid att sätta igång =)



- Blogg paus

Haar kommit in i en riktigt depperiod nu och inte nog med det så är det sjukt mycket i skolan just nu.
Så jag kommer att ta en bloggpaus tills jag har hunnit i kapp i skolan och jag mår lite bättre, för det blir ju inga underhållande inlägg när man inte är på bra humör.
Men ska försöka komma tillbaka så fort som möjligt..

Så under tiden jag är borta så kör vi tävlingen fram tills dess =)
Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)


- Känns som om att provet gick bra. Efter ...

dsc02093 (MMS)

- Känns som om att provet gick bra. Efter det så åkte jag och Eva till pappa och slängde i oss en snabb kopp kaffe och bytte bil. Så nu sitter vi i bilen påväg till Göteborg och ska bara kolla på en bil och sedan kanske det blir bilbyte, men är inte säkert än. Men för att fördriva tiden lite så har jag hög rock i lurarna och boken med mig :)


- Onsdag ...

Suck ibland undrar jag vad lärarna tänker med. Skulle egetligen ha haft prov i datakunskap på, men samma tid är det nationella i matte och det hade han missat, fast att han själv är mattelärare..
Men men ska göra provet nu och sedan blir det ner till Göteborg..

Skriver mer när jag kommer hem =)

- Budget

Nu tycker jag att jag har varit duktig, eftersom att jag har extremt svårt att hålla i pengar så har det blivit ännu svårare nu när jag har flyttat hemifrån, för jag vill ha så mycket men man ska ju ha pengar till det med.
Så jag hittade en bra sida på nätet smartbudget.se som det är gratis att bli medlem på och så har man alla sina inkomster och utgifter och sparande och man kan göra sjukt mycket.
Så mitt mål nu är att spara till en ny säng, så varje månad ska jag föröska att lägga undan ett visst belopp och hålla mig till budgeten så kommer jag att kunna köpa mig en ny säng snart =)


- Suck vaknade att att jag började blöda...

- Suck vaknade att att jag började blöda näseblod *mysko* eftersom att jag aldrig gör det annars. Så nu ligger jag här med en papperstuss och ser allmänt dum ut :-P nej om man kanske skulle försöka somna om för det känns ju mindre rockigt att gå upp nu :-P


- Läckberg x2

Har ni läst ut två utav Camilla Läckberg´s böcker isprinsessan och predikanten

Beskrivning:
"Huset var ödsligt och tomt. Kylan trängde in i alla vrår. En tunn hinna av is hade bildats i badkaret. Hon hade börjat anta en lätt blåaktig ton. Han tyckte att hon såg ut som en prinsessa där hon låg. En isprinsessa. Golvet han satt på var iskallt, men kylan bekymrade honom inte. Han sträckte ut handen och rörde vid henne. Blodet på hennes handleder hade för länge sedan stelnat. Kärleken till henne hade aldrig varit starkare. Han smekte hennes arm, som om han smekte den själ som nu flytt kroppen. Han vände sig inte om när han gick. Det var inte adjö, utan på återseende."



Betyg - 3,5



Beskrivning:

"Hon kände på underlaget som hon låg på och fick tag på en näve sandaktig jord, som hon silade mellan fingrarna. Den luktade starkt av mylla, en sötaktig kväljande doft, och hon fick en känsla av att befinna sig under jord. paniken slog till. Känslan var klaustrofobisk. Utan att veta hur stort utrymmet var fick hon ändå bilden av väggar som sakta närmade sig henne, inneslöt henne. Hon krafsade på halsen när det kändes som om luften höll på att ta slut, men tvingade sig sedan att ta några lugna, djupa andetag för att lägga band på paniken."

En sommarmorgon smiter en liten pojke ut för att leka riddare i Kungsklyftan i Fjällbacka. Leken får ett brådstörtat slut när han får syn på en död kvinna. Polis kallas till platsen och mystiken tätnar när man under den mördade kvinnan finner två kvinnoskelett. Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation ställs inför ett svårlöst mysterium. Vad har kvinnoliket som hittas i Kungsklyftan för koppling till de två flickor som försvann från trakten för snart tjugofem år sedan? Sanningen visar sig vara grymmare än de någonsin kunnat ana ...

Betyg - 3,5


Nu har jag börjat på den tredje boken stenhuggaren, hoppas att den är lika bra =)

- Trevlig kväll

Sara och Frida kom hit på en kopp kaffe en stund, heltrevligt och jag blev på bättre humör.




Nu ska jag låta maten sjunka lite till innan det blir träning =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Vad ska detta föreställa?

Måndag och då är det ju en ny gissatävling och som vanligt så vinner man en länkning =)



Fokusera bara på det som är ritat =)

Tävlingen avslutas på fredag 21.00 =)

- Måndag

Inte direkt min bästa dag, vaknade helt klart på fel sida, men det bästa som har hänt idag och att jag fick reda på när jag pratade med Stefan är att jag kommer att få fyra veckors praktik i sommar, jag kommer att börja den 14 juni med att putsa fönster. Kanske inte det roligaste, men pallar inte att gå hemma hela sommaren heller :P

Håll utkik för tävlingen kommer upp som vanligt idag =)

- Garderobsrensning

Sedan jag kom hem ifrån Uddevalla så har jag ägnat tiden till att rensa garderoben och slängt ut allt på tradera till bra priser.

Klickar du på bilden så kommer du direkt till annonsen eller så kan du se alla annonser här












- Söndag idag

Skulle ju på Emmas konfirmation idag, en när vi kom dit så blev det lite väsen från Evas släktingar så det vara bara att vända och åka hem igen. La mig ute på gräsmattan en sväng men kommer stora mörka moln i mellan åt så då tänkte jag att det är lika bra och ta en pluggsöndag. Så idag ska jag bara göra en massa skolarbeten hade jag tänkt mig...

Vad ska ni göra idag?

- Vinnarna ♥

Nu avslutas tävlingen och det var tre vinnare denna gången =)

Vinnare♥

Vinnare♥

Vinnare♥



På måndag kommer det upp en ny gissningsbild så håll utkik =)

- Går det att vara tröttare?

Efter inlägget jag skrev förut så väckte Amanda och Linus lilla Niklas så han kunde inte somna om så då var det full fart. Efter lite solande och njutande i solen så tog vi en tripp till lekplaten









Efter en stund så kom Christer och Hotta och hämtade Linus och Niklas och då begav pappa, Eva, jag och Amanda till en tripp till kusten, nästan vid Sämstad och hämtade en cykel till Amanda och sedan hem igen.





Så nu har vi grillat så alla är mätta, pappa, Eva och Amanda har grejat i trädgården till och från och jag har målat naglarna, pluggat och svarat på kommentarer =)

Men är sjukt trött men det blir man väl efter att bli väckt kvart i sex på morgonen, men i kväll blir det att lägga sig tidigt!

- Tar mig en paus ...

Amanda och Linus kivades så mycket att dom väkte Niklas så väkte han Eva så jag dog med mig barnen ut i sandlådan och lekte lite sedan blev det bad för dom.
Nu försöker Niklas att sova lite och Amanda och Linus är överallt, men vi försöker få dom att lugna ner sig.

Så jag passar på att blogga lite och så ska jag svara på kommentarerna =)

Men eftersom att jag har haft väldigt lite tid med att kunna avsluta tävlingen, så avslutar vi den i kväll så
Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Lördag och en tidig morgon. Linus och Am...

dsc02048 (MMS)

- Lördag och en tidig morgon. Linus och Amanda väckte mig vid kvart i sex, så det var bara till att gå upp ur sängens värme och fixa lite mat till dom två. Så nu är vi alla mätta och nu ska vi kolla på franklin .


- Dagen i bilder!

Lilla Niklas sover och Amanda och Linus badar, så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg med lite bilder =)










- Som sagt, fullt hus

Kom hem till pappa och Linus och Niklas är här så hinner inte alls blogga förrän i kväll, för vi får hålla ett öga på Niklas eftersom att han är över allt men så är det väl när man är ett år...

Men uppdaterar mer i kväll =)

- Fredag idag och det innebär att jag bar...

- Fredag idag och det innebär att jag bara har en lektion idag. Sitter just att väntar på att den ska börja, för har bara ett prov. Pappa hämtar Amanda vid ett och efter det hämtar dom upp mig här när jag är klar. Sedan till pappa i Uddevalla där det är fullt hus just nu. Men Uppdaterar när jag kommer dit :)


-

Hemma från skolan nu, eller har varit det en stund, så tog hand om disken med en gång så nu vilar jag ryggen lite.
Men magen börjar sukta efter mat så funderar på att ställa mig och göra lite pannkakor =)

- Torsdag morgon!

Sitter här och äter lite frukost innan det är tid för mig och gå bort till skolan.
Men shit vilket tråkigt väder det är idag, igår var det ju hur fins som helst, men hoppas att det blir bättre framåt dagen.
Nej nu ska fortsätta att göra mig i ordning =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Fartfylld dag!

När Eva kom hit och lämnade OlleJanson så åkte vi in till stan för skulle hämta ett papper sedan åkte vi och lämnade det, sedan vidare ut till överby och köpte en present till Emma som konfirmerar sig på söndag sedan fick vi runt där och kikade lite.. Sedan började våra magar kurra så eva bjöd på mat på MAX, men dom hade inte så god mat (föredrar donken) ...
Kikade lite mera på överby.
Sedan till Göstas korv och pratade med min hyresvärd om omtapetsering och det var inga problem så ner till fÜgger och kikade på tapeter till köket och färg till hallen och vardag/sovrum, så när jag hade bestämt mig så till hyresvärden igen och säga vad jag skulle ha, för fick ju vara innom en rimlig prisklass.. (Hämtar grejerna på fredag).
Sedan blev det ner till Vargön och skulle hälsa på Christer och Hotta, men ingen hemma, så då tänkte vi att mamma skulle få bjuda på kaffe men då var inte hon heller hemma.. Så vi åkte hem till mig och tog lite mått och så och Eva drog för en stund sedan.
Så nu sitter jag här och vill bara göra i ordning allt nu ;)

- Saknar min bebis!

Har precis snickrat på lite kaffe och väntar på att det ska bli klart. Eva kommer hit med OlleJanson lite senare, ska bli sjukt skönt att få hem han igen. Även om han bara har varit borta sedan igår så är det sjukt tomt.

Men men nej nu börjar kaffet bli klart, så nu blir det en goo kopp och plugg på det. =)

- Morrn Morrn. Är påväg till skolan nu,...

- Morrn Morrn. Är påväg till skolan nu, börjar åtta och slutar tio så skönt med en kort dag. Men nu shit vad dårligt jag sov i natt, kändes sjukt tomt att inte ha min OlleJanson här, men som tur är så kommer Eva med han sedan :) Skriver mer när jag kommer hem :)


- Snart, snart. Fy satan vad gött!

Sara kom hit vid halv ett ungefär, medans jag höll på att städa så blev en kaffepaus. Sedan drog jag till skolan och Sara stannade kvar, hade ju inte lång dag idag.
Så Eva hämtade mig efter skolan så drog vi och handla lite, så nu har jag fyllt kylskåpet lite, känns gött att det inte ekar tomt längre.
Sedan hem till mig där Sara vänta och Eva snodde med sig OlleJanson hem till henne och pappa bara för att jag skulle få städa utan att någon var i vägen hela tiden.

Badrummet - klart
Vardagsrum/sovrum - klart
Hallen - klart
Köket - snart klart.

Bara golvet som ska torka i hallen sedan är det färdigt och i köket ska jag bara damsuga och torka golvet sedan är hela lägenheten städad och fin =)


- Städklädseln!

Som sagt jag håller på och städa och skulle tvättat med eftersom att jag inte blev färdig med det igår, men när jag kommer ner i källaren så har något slängt ut mina kläder ur maskin och slängt in sina. Vilken jävla stil, ibland önskar jag att dom hade tvättider istället, hade varit sjukt mycket lättare, eller eftersom att det är sex lägenheter i detta huset, så skulle man ju kunna ha en tvättdag i veckan om man ordnade upp det med dom andra. Skulle man slippa bli förbannad när man kommer ner..

Men men hoppas att den tjommen snart är färdig där nere så jag kan få tvättat lite..




Eftersom att det är fint väder ute så är jag lite sommrig medans jag städar, allt blir så mycket roligare då =)

Nej nu ska jag sätta igång så jag blir färdig =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Tisdag morgon!

Shiit vad jag sov gött i natt, vaknade inte en ändå gång och känner mig hyffsat utvilad för en gång skull.
Jag har precis snickrat på lite morgonkaffe ska bli sjukt gott med en kopp nu sedan ska jag städa hade jag tänkt mig måste ju vara lite duktigt och rent och snyggt är ju aldrig fel att ha ;)
Sedan börjar jag ju inte förrän 14.10 idag, så har en bra stund på mig att få färdigt här =)

Nej nu låter det som om att kaffet är färdigt så ska hämta mig en kopp =)

- Supertrevlig kväll med Simone och jenny,...

dsc02022 (MMS)

- Supertrevlig kväll med Simone och jenny, kände oss väldigt barnsliga för att vara gamla (21/22) så vi uppsökte faktiskt tre hela lekplatser. Var längesedan jag hade såhär roligt så hoppas att vi gör om det snart :) men nu är klockan mycket och jag är sjukt trött så en mängder med bilder kommer i morgon för nu ska jag sova. Natti :)


- Lite mindre än vanligt!

Precis kört ett härligt träningspass med Mel B, men det blev lite mindre än vanligt, men desto hårdare på onsdag!



Nej nu blir det duschen, kvällsmat och sedan sängen =)

- Vad ska detta föreställa?

Måndag och som vanligt så kommer det upp en ny tävling =)



Ledtråd - Levande ting.

Bortse från blocket och fokusera bara på bilden ^^

Så denna gången tycker jag att ni får rösta ända tills på torsdag 21.00 och vinnaren/vinnarna får som vanligt ett inlägg med länkning =)

- Suck

Sjukt jobbig dag och dagen är inte äns slut än..
Men men till skolan kopierade lite papper sedan blev det möte. Hem och kasta i mig mat, tillbaka till skolan och göra prov och sedan en lektion på det.
Så nu sitter jag här och ska snart springa ner i tvättstugan igen, fick ett ryck att jag skulle tvätta idag så det får det bli och så ska jag plugga lite.



Håll utkik för senare kommer tävlingen upp =)

- Sitter i skolan nu och har precis gjort ...

dsc02021 (MMS)

- Sitter i skolan nu och har precis gjort prov och nu väntar jag på att nästa lektion ska börja. Går sådär lite smått segt men är bara en kvart kvar så det känns rätt lugnt. Så den lektionen slutar kvart i fem så då ska jag äntligen få komma hem :)


- Söndag kväll!

Skönt att äntligen vara hemma, borta bra men hemma bäst som man säger.
Blir ingen händelserik kväll för min del blir bara en massa plugg inför provet i morgon annars inget speciellt.
Svarar på kommentarerna gör jag i morgon när jag har kommit hem från skolan =)



Mammas sötnos <3

- Stylebystars

Detta är mina topp tre från stylebystars.


Vilken är din favorit?

- Söndag idag.

Idag är det verkligen söndag och sista dagen jag är hemma hos mamma. Ikväll åker jag och OlleJanson hem till våran lilla egna lya som väntar där på oss..
Men dagen i dag kommer bara att gå till att plugga, har inte så mycket kvar att göra men bättre att sätta i gång istället för att skjuta det framför mig för då kan jag ju bara vila resten av kvällen =)

- Suck det är väl typiskt ligger hur gott ...

dsc01993 (MMS)

- Suck det är väl typiskt ligger hur gott som helst men när jag är hur nära som helst på att somna så kommer magen helt plötsligt på att den är super hungrig. Morr kunde den inte ha kommit på det lite tidigare? Och just varför från mätt till vrålhungrig här är det inget mitt i mellan som gäller. Nej bara vara så jävlig som möjligt men orkar inte gå upp och äta så säger. - Tack och hej nu blir det drömma för mig ;-)


- Lördag kväll!

Suck när börjar man bli gammal egentligen? Jag blir ju 22 till hösten med när klockan närmar sig tio så brukar jag för det mesta krypa ner i sängen vardag som helg. Medans dem flesta av vännerna kan vara vakna hur länge som helst på helgerna.
Ibland känner jag mig riktigt gammal, jag undrar hur det kommer att bli när jag verkligen blir gammal om jag typ kommer att gå och lägga mig vid sju på kvällen?
Jaja det är en fråga som framtiden får besvara mig på..

Men kvällen var trevlig, jag och mamma gick in till Tina där hon bjöd oss och Esa på massa god mat så nu sitter jag här och är hur uppsvälld som helst på grund utav all mat som jag har proppat i mig. Vet inte hur jag lyckas, men alltid när det är god mat (är en väldigt matglad person) så äter jag alltid för mycket, så det känns som om att det sitter i halsen, men det kan också bero på att jag alltid har en förmåga att kasta i mig maten eftersom att det är så himla gott så jag inte hinner att känna efter när jag är mätt innan det är försent och blir proppmätt.

Men en sak som jag kan vara säker på det är att jag aldrig kommer att kunna bli anorektiker för jag klarar mig inte utan mat i två till tre timmar innan jag måste ha något i mig igen. Hmm det kanske är därför mina matkostnader är så höga varje månad? Kan vara en förklaring och sedan är det ju väldigt kul att laga mat med =)

Påminnelse till mig själv - leta upp min mat klippbok som måste ligga kvar hos mamma.

Nej nu ska jag sluta att svamla och spela lite innan jag ska sova =)

- Vilken dag?

Suck jag blir förvirrad när jag är ledig i flera dagar, blandar ihop alla dagar. Men lördag i dag men händer inget kul för min del eftersom att jag fortfarande är rejält förkyld, men ändå relativt pigg så ska försöka till att plugga den största delen utav dagen så jag inte har så mycket kvar i morgon och så känns det ju alltid skönt att få gjort en hel del så man slipper att ha det där bak i bak som ligger och trycker på minnet.

Men känner inget större sug till att plugga just nu, men det kommer nog så fort jag sätter i gång, då brukar det gå med bara farten, men att ta sig tid till att börja är nog det svåraste..

Nej nej nu ska jag inte sitta här och spilla ännu mera tid på ett svamlande inlägg utan min tid kommer gå åt till att plugga, plugga och plugga.. Men först ska jag hämta kaffe!

- Lyckan med skor!

Blir alltid på sjukt bra humör när jag kollar på skor, men humöret sjunker lika fort så fort jag inser att jag inte har råd med alla dessa skönheter från brandos. Men men ögonen får sig en orgasm av alla dessa vackra saker så ögonen blir ju nöjda i alla fall och jag fick en stund utan att tycka synd om mig själv när jag fortfarande är lite krasslig.



Men klockan börjar bli mycket och ögonen vill bara kolla på mera skor och mina fötter längtar otroligt mycket efter alla dessa vackra ting som kanske kan bryda fötterna. Men har man inte råd så har man inte, men nu har jag en till sak som jag ska spara pengar till och det är en hel drös med massa skor, ska fylla hela hallen med skor i alla dess former.
Vilken dröm man har, men undra om den kommer att bli sann en vacker dag? Man kan ju alltid hoppas =)

- Fredag morgon!

Är det bara fredag idag? Känns verkligen som det är söndag, men det är väl bara för att det var röd dag igår och klämmdag idag så är ju ledig från skolan. Kom precis och tänka på att då är jag ju långledig. Woho!

Igår kväll så åkte jag och OlleJanson hem till mamma och kommer att stanna här hela helgen kan jag tänka mig, ibland klarar jag bara inte av att vara själv..

Så mamma är iväg med Tina och brorsan gör sin sista dag på praktiken så nu är jag själv ändå, men har ju haft sällskap från igår kväll så det känns ju skön och nu har jag ju två katter att mysa med =)

Nej nu ska inte jag svamla bort hela dagen, uppdaterar mer senare =)

- En kväll med glass

Snälla mamma kom en tio över sex med fem stycken glassar till mig. Tre är redan uppätna utav mig och OlleJanson och det återstår två stycken, men ska spara dom en stund, det kan ju vara skönt att ha senare =)



OlleJanson gillade storstruten starkt och det var inte mycket kvar till mig, eller joo det fanns ju mycket kvar men han åt en hel del utav den.

Så storstruten, Hello Kitty och Marianne glassen är uppätna och kan meddela att Marianne glassen är otroligt god, smakar nästan som godisarna men jag undrar om inte glassen var snäppet bättre? Det kommer i alla fall att bli min nya vän en svalkande dag =)

- Sällskapssjuk? Nej inte jag ;)

Känner mig lite bättre, eller piggare egentligen. Men är fortfarande som en levande zombie och det är inget vidare skoj kan jag lova. Men kan tänka mig att mamma snart hör av sig, eller det vet jag ju inte hon sa i kväll och när börjar kvällen egentligen? För mig är det efter klockan sex och för vissa vet jag att kvällen inte börjar förrän efter klockan åtta..


- Bildkälla -

Men men, jag hoppas att hon hör av sig snart, för börjar bli sjukt sugen på att äta iskall glass som lindrar mot halsonten och samtidigt få en någolunda mättad känsla, så jag kanske kan få i mig riktigt mat snart, för det hade ju inte suttit fel kan jag lova.
Haha man kan nästan tro att Sara skriver, men det är det inte, för det är lilla jag =)

Känner mig sjukt sällskapssjuk just nu, men ingen känner en större lust till att komma hit när jag ligger sjuk och jag klandrar dem inte, jag drar mig själv gärna ifrån människor som ligger sjuka ^^

Men som tur så finns ju alltid telefon så man kan ju alltid lindra pratsuget lite =)

Nej nu ska jag försöka plugga lite och hoppas på att mamma kommer snart =)


- Ångrar jag?

Ibland ångrar jag faktiskt att jag flytta hemifrån, men ändå inte. Speciellt vid tillfällen då jag är sjuk ångrar jag speciellt mycket att jag flytta. För jag blir så extremt ynklig när jag är sjuk, beter mig ungefär som en karl gör när den är sjuk, men jag undrar om inte jag är snäppet värre än karlar?

 

Hade jag bott kvar hos mamma så hade det troligtvis funnits glass i frysen eller grejer till att göra en smoothie eller så kunde jag ju alltid skicka iväg min bror till kiosken och köpa glass.

 

Men nu när jag bor själv så har jag ingenting hemma och det ångrar jag nu att jag inte har köpt hem glass och sådant till sådana här tillfällen, men  men det är svårt att göra det ogjort.

Men som sagt nu är det bara jag och OlleJanson (katten) som bor här så jag fick ringa och fjäska lite med mamma förut för hon ska in till stan i kväll och då skulle hon komma förbi med glass, ska även kolla med henne om hon kan köpa med lite mildyoghurt och lite frysta bär så jag kan göra mig en god svalkande smoothie som samtidigt är mättande =)

Men eftersom att det dröjer några timmar så får jag nöja mig med iskall saft och te!

 


- Vinnarna!

Skulle ju dra vinnarna igår kväll, men var så sjukt dårlig då så drar dom nu =)

Vinnare, vinnare



Rätt svar skulle vara tennisbana och en ny tävling kommer upp på måndag, så bättre lycka nästa gång =)

- Haha tog precis detta kortet på OlleJans...

dsc02008 (MMS)

- Haha tog precis detta kortet på OlleJanson och han ser precis ut som han gjorde när han var kattunge, min tjocka sötnöt. Funderar på att föröka få i mig något att äta, men halsen strävar emot. Men men något ska väl gå att få i sig :)


- Topp 3 bikini

Sommaren närmar sig med stora steg och snart är det dags att plocka fram bikinin och dessa tre är jag speciellt sugna på, så himla supersnygga och dessa kommer ifrån snyggunder.



Vilken är din favorit?

- Sjuk =/

Legat i feber hela natten, sovit sjukt kasst, men när klockan ringde i morrse så var det bara till att trycka i sig några panodil så febern gick ner lite och sedan var det bara att traska iväg till skolan.

Lunch i två timmar och sedan ska jag tillbaka vid två igen och ha prov i datakunskap, men känner att jag helst utav allt bara skulle vilja ligga hemma i sängen..

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Bättre men andå sämre.

Varför ska alla just få för sig att kika förbi när jag ligger i världens huvudvärk, först kusin Robin, sedan Jimmy och sedan Fija och Eva, men fick bjuda dom på en snabb kaffe och sedan skicka iväg dom, eller alla utan Jimmy för han fick sitta vid datorn och underhålla sig själv till Jessica hörde av sig.

Men huvudvärken började att släppa framåt sextiden så jag ställde mig och började diska och sedan blev jag as förkyld och snuvig och tung huvud (ingen värk) och känner mig allmänt dåsig.

Ska strax försöka få i mig lite kvällsmat och sedan krypa ner i sängen =)

- Garderobsrensning!

Håller på att rensa min garderob just nu och lägger hela tiden upp nya annonser, så håll ögonen öppna så kanske du hittar något som du fastnar för =)


- Tisdag morgon!

Suck vakna med värden huvudvärk så nu ska jag ta några tabletter, stänga av datorn och vila och hoppas på att den försvinner. För det var ju några veckorsedan jag hade såhär ont i huvudet och då satt det värken kvar i lite mer än en vecka, nästan två. Och det vill jag inte ska hända igen så bäst att försöka bli av med den fort =)

Glöm inte att gissa vad bilden föreställer, vinnaren får som vanligt en länkning =)

- Drömmer mig bort!

Halvligger/halvsover och lyssnar på gamla kisslåtar, så sjukt bra och skön musik så det är inte sant.
Ska snart ta och krypa ner i sängen och låta John Blund komma till mig så jag kan få min skönhetssömn =)


- Bildkälla -


- Topp 3 klänningar

Studenten närmar sig med stora steg, vita klänningar och brunbrända ben!



Detta är mina tre favoriter från paulamyo.
Synd bara att jag redan har tagit studenten annars skulle jag vilja ha någon av dessa =)

- Vad ska detta föreställa?

Måndag och då kommer det ju självklart upp en ny gissa tävling och vinnaren/vinnarna vinner ju som vanligt en länkning =)



Ni har tills på onsdag 21.00 på er att gissa rätt =)

- Morgonkaffe <3

Morgon på er, Amanda väckte mig vid sju så fick sova lite längre, men sedan gick jag ju att la mig ganska tidigt igår med.
Har precis gett Amanda lite frukost och jag ska strax hämta kaffet så fort det är klart =)

Söndag idag och jag har ingen aning om vad som händer, mer än att busa med Amanda och sedan ska jag hem..

Men uppdaterar mer senare =)


- Kalaset är slut och vi har precis släppt...

dsc02001 (MMS)

- Kalaset är slut och vi har precis släppt av Jimmy så nu ska vi hem till mig fort och hämta lite kläder och datorn och sedan ska vi hem till pappa i Uddevalla :)


- Stress, stress och åter stress. Påväg in...

dsc02000 (MMS)

- Stress, stress och åter stress. Påväg in till apoteket dom stänger två så måste skynd mig fast det typ bara tar en tio minuter dit, i alla fall med den turbofarten jag har nu. Pappa, eva, Amanda och Jimmy hämtar upp mig på torget och sedan drar vi vidare på kalas. Uppdaterar när jag kommer hem igen. Hoppas att ni får en bra lördag :)


- Lite skönhet!

Sitter just nu med håret fullt inkletat i färg, ska bli skönt att bli lite mörkare igen, trivs så himla bra i det, men jag färgar ju inte allt för ofta längre, tror detta är andra gången sedan i oktober och det tycker jag är sjukt bra för att vara mig ^^



Före och efterbilder kommer självklart under dagen =)



Fredag kväll!

Mötte upp Simone utanför mig ungefär vid en halv nio och sedan gick vi till kvantum och så handlade hon lite, för hon ville bjuda mig på tacos, eller jag hade köttfärs i frysen och lite grönsaker och krydda och så, men resten stod hon för =)
Så sedan gick vi hem till mig och hon började att fixa ordning färsen medans jag skärde upp grönsaker och dukade och sedan hade vi allmänt trevligt och satt och prata sjukt mycket minnen =)



Simone mummsar för fullt =)



Och OlleJanson sitter brevid och ser sur ut för att han inte får smaka ^^



- Fredag!

Lyckades att somna om tillslut och sov till klockan nio. Då var det bara till att skutta ur sängen och så började jag att städa lite granna, sedan började jag att tvätta köksfönstret, men gick inte att vända, något som har fastnat.
Ringde pappa och Eva och dom kom hit vi halv tolv och drack kaffe och pappa försökte fixa fönstret men hittade inte vart det fastnar.
Klockan blev kvar i ett och vi åkte och hämtade Amanda på dagis sedan handlade jag och Amanda lite mat medans pappa och Eva vänta i bilen.
Hem till mig och packa in varorna och sedan hem till farmor och farfar på en kopp kaffe.
Allas magar började kurra så vi hämtade upp brorsan hos mamma och sedan till Castello och käkade pizza *mumma*.
Pappa körde Jimmy till trollhättan och jag gick hem och la mig en stund sedan försökte jag mig på köksfönstret igen men funkar inte, men fick tvättat vardagsrumsfönstret i alla fall och nu ska jag ta tag i disken innan Simone gumman kommer hit =)

- Bara jag vaken?

När klockan var runt fyra så vaknade jag och sedan låg jag och somna, vakna, somna, vakna i ungefär en timme, sedan fick jag sjukt ont i magen, typ känns som magsäcken skulle exploderar fast den är hungrig ( svårt att förklara).
Så nu har jag i alla fall fått i mig en smörgås och det verkar hjälpa så hoppas att jag kan somna om ett par timmar för min lektion börjar ju inte förrän 12.30, så är sjukt långt kvar och jag behöver sova lite =)

- Gose gos =)

Efter jag kom hem så slängde jag mig på sängen med datorn, sjukt gosigt och varmt.
Skulle egntligen ha städat färdigt, men varken ryggen eller orken pallar det, men kvällen är ju inte slut än, så vem vet om jag kanske får ett ryck senare ^^



Men ändå så är jag extremt trött idag, så tror att det blir att sussa tidigt =)

- Jag vill nu!

Suck nu vill jag hem, det bara krånglar för mig, jag blir bannad.. Haha nej kanske inte men lite smått irreterad när det inte funkar som jag vill xD

Suck men en timme kvar ungefär sedan slutar jag så det ska bli skönt.

Idag ska jag se till att städa färdigt, har ju typ bara dammsugningen kvar och sedan ska jag ut på en promenad om vädret håller i sig, sol är ju aldrig fel =)

Nej nu börjar lektionen igen och jag ska återgå till allt krångel ;)


- Torsdag eftermiddag.

Tina kom hem till mig när jag hade lunch och satt och snacka massa skit, heltrevligt.

Nej nu ska jag ha datakunskap..


- Hemma på lunch nu, så ska snart fixa mig...

dsc01992 (MMS)

- Hemma på lunch nu, så ska snart fixa mig något att äta, men vad ska jag ha? Har ingen aning alls för jag vet inte ens vad jag är sugen på . Men men, OlleJanson satt ståtligt på bokhyllan när jag kom hem. Bara han kan sluta kisa så förbannat för han blir ju så fule då ;-)


- Morgon på er denna torsdagen. Kom preci...

- Morgon på er denna torsdagen. Kom precis ut ur en varm dusch och ska snart börja göra mej i ordning, skola som vanligt idag =) Vad ska ni göra denna torsdag? Ni får i alla fall ha en bra dag :)


- Vinnarna!

Denna gången blev det två som gissade rätt, stort grattis till er =)

Vinnare & Vinnare

Rätt svar skulle vara schimpans =)

Så till er som inte gissade rätt så kommer det upp en ny på måndag så då har ni ytterligare en chans att gissa och vinna =)

- 04

Hittade en bild från i slutet utav nian 2004, ett sådant där skämtkort man tar då.



Shiit alltså kan inte tänka mig att jag såg ut sådan, gjorde det typ hela nian och inte bara på kortet xD

- Onsdag!

Första lektionen var inställd och sedan hade jag min extramatte lektion till halv tolv. Efter det var det bara att springa hem för Tomas skulle komma hit strax efter halv tolv så vi kunde plugga till provet i morgon. Sedan efter en stund så kom brorsan på kaffe innan han skulle med bussen till praktiken.

Så nu sitter jag här själv och ska snart börja städa, för min lägenhet skriker efter att bli fin ^^

Ni har tills i kväll på er att tävla och vinnern vinner ju en länkning =)

- Polisjakt! Ibland får man se mycket nä...

- Polisjakt! Ibland får man se mycket när man är påväg till skolan, först kommer en mitchibitchi (osäker på stavningen) i full fart på en lite väg och efter det kommer polisbussen efter med sirener på. *Ibland får man ha lite skadeglädje va ;-)*


- Suck, varför?

Nu händer det sådär som det hände för någon månadsedan, mobilen dör och laddaren krånglar. Så mamma nu vet du vad det är så du inte ringer som en tok i morgon om jag inte har fått igång laddaren vill säga ^^

Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova, känns som om att jag skulle kunna sova flera dagar i rad så trött är jag just nu.

Nej nu ska jag göra mig ordning för natten =)

- Lite nytt!

Knåpade ihop en ny bloggdesign lite snabbt. Så nu ska jag inte byta på länge!


- En trött Jenny

Suck nu är jag helt slut i huvudet utav allt skrivand, men det blir bara pannkaka av det hela, inte alls bra med andra ord. Så jag tog mig en paus och gick till kiosken och köpte mig en kalle cola *mumma*



Suck jag är sjukt trött, skulle kunna somna när dom helst, men jag måste, måste bli klar, plus förbereda talet som vi ska hålla om fördjupningsarbetet med.. *suck* hur ska jag hinna?


- Tisdag morgon!

Suck det är väl typiskt när jag väl hade tänkt att sova till kvart över åtta så vaknar jag halv sju. Men men försökte inte somna om, duktiga mig. Men nu ska jag försöka krypa ur det varma täcket och ta mig ut i köket och snickra på lite kaffe, det kan man behöva nu när man ska plugga direkt på morgonkvisten ;)

Ni glömmer väl inte av tävlingen, där ni kan vinna en länkning ;)

- Inte klar!

Suck känns som om att jag bara skriver och suddar ut, skriver och suddar ut på fördjupningsarbetet, men har kommit en bra bit påväg. Men båda mina ögon, kroppen och hjärnan behöver vila så jag ska faktiskt lägga mig ner och låta John Blund komma till mig.
Ska även ställa klockan på en kvart över åtta i morgon och då ska jag upp och göra färdigt arbetet, samt svara på era kommentarer <3

Nej nog med svamlande från mig. Natti på er =)

- Kroppen är helt slut!

Fick ta mig en paus i fördjupningsarbetet och körde en timmes träning, sjukt skönt.
Så nu ska jag slänga mig i en snabbdusch och sedan göra färdigt arbetet !


- Bildkälla

- Hemma!

Nu har jag precis varit i skolan, har sett på två filmer, ena om demens och den andra om medicinmissbruk, helt okej filmer och jag lärde mig mycket nytt!






Så nu hade jag tänkt att ta mig en halvtimmes vila och sedan köra igång med fördjupningsarbetet eftersom att det ska vara inne i morgon så får jag änna sätta lite fart ;)


- Måndag!

Mådde inte så bra i morse, men börjar må bättre nu så ska gå på min lektion som börjar 14.45. Så det är ju ett tag kvar, men ska greja lite här hemma innan så jag kanske kan få lite ordning någon gång.
Jag vet ingen som stökar ner så fort som jag gör, strör bara grejerna omkring mig.



Nej nu ska jag sätta fart, men ni glömmer väl inte tävlingen ;)

- Vad ska detta föreställa?



Ledtråd - en art/sort!
_ _ _ _ _ _ _ _ _  = 9 bokstäver

Ni har tills på onsdag 21.00 på er att gissa och vinnaren vinner som vanligt en länkning =)

- Morgon!

Eller har varit vaken sedan nio någon gång, men har gjort mig i ordning och varit i kiosken åt mamma, snälla jag =)
Brorsan lånade med sig min dator till praktiken så han skulle kunna göra lite skolarbeten där, så jag får sitta vid hans nu och göra mina skolarbeten. Känns kontigt att sitta vid en stationär dator när jag är van med en bärbar och detta tangentbordet som Jimmy har gillar jag inte alls.
Men bara till att stå ut ^^

Nej nu ska jag forstätta med mitt fördjupningsarbete i religion så det blir färdigt =)

- Mammi ♥

Nu ska jag och min älskade mamma kolla på film och bara ha en mysig lördagskväll, så mina skräckfilmer får vänta tills senare ^^

Film tips?



Står helt still i mitt huvud just nu när det gäller filmer, så skulle vara snällt om ni ville tipsa om någon bra film, så jag har något att kolla på en tråkig dag ^^


- Lördag kväll!

Blev inget bloggande för min del, hade inte tid till det alls..

Men men så är det ibland..

Just nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart mysa med choklad och skräckfilm, får bara vänta tills det börjar mörkna ute sedan gäller det ^^


RSS 2.0