Hatchi <3

Lite bilder på bubben =)






Torsdag

Idag blir det åter en hel dag inne i värmen för min del, jobb mellan 10.00-22.00, men vad gör det, känns ju gott sedan när lönen kommer i alla fall ;)


Onsdag

God kväll!

 

Vaknade utav att min underbara mamma ringde och väckte mig vid halv åtta och jag kan säga att det var väldigt längesedan jag gick upp så extremt tidigt. Men låg kvar och drog i sängen en kvart ungefär innan det blev en snabbdusch för att sedan gå ut med vovven och sedan vidare till trafikskolan där det blev första körlektionen på länge och det kändes väldigt underligt, men gick allt bra =)

 

Sedan blev det racerfart till jobbet och har varit där mellan 10.00-22.00 så nu är jag hemma och svanprinsessan visas just nu på min tv, så hade tänkt att fortsätta kika på den tills gubben kommer hem, sedan vill han nog att jag stänger av, han är inte jätte intresserad utav svenska filmer direkt. Måste lära han ett och annat ;)

 

Nu är gubben min hemma och han håller på att ladda ner en film och jag får inte veta vilken det är, vilken stil va, men snart så ska jag få veta och då blir det filmtajm =)


Hatchi

Vaknade vid halv nio utav att jag hade glömt att stänga av alarmet på telefonen så det var bara att studsa in i duschen, sedan få på sig lite kläder och ut och rasta Hatchi. Var ute nästan en timme sedan hem och kastade mig på sängen med en bok och nu är jag ute igen, har varit borta på jobbet och lämnat en grej så nu sitter jag på hundgården medans vovven springer runt och busar i värmen. Försöker även få tag på någon som vill med och sola och det är inte det lättaste har jag kommit fram till. Men ska leta vidare :)

Önskar . . .

Er alla en glad midsommar!


Morgon promenad

God dagen, igår blev det ju som sagt jobb hela dagen och så kom "lilla" Hatchi hem till oss och ska vara här ett tag =) Så himla söt är han =)
Så i morse när jag vaknade vid halv åtta så vart det upp och ta på sig kläder för att sedan ge sig ut på en timmes promenad, gick ner till roddarklubben och runt vattnet där och sedan upp till roddargatan för att hälsa på pappa, Cicci, Amanda, Jessica och Jonathan, så dom fick busa lite med vovven =)

Så nu sitter jag här, Hatchi ligger och vilar, Olle morrar och gubben sover :P





Funderar på att snickra på lite kaffe och sedan hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite smått.
Tror det blir så =)

Torsdag

Gårdagen -
Besökte mamma en sväng på hennes jobb, var sjukt kul att träffa henne igen. Sedan blev det hem och så kom Fija hit på lite kaffe.
Sedan cyklade jag och gubben ner till Vargön för att sedan cykla tillbaka vid fyra igen.
När jag väl kom hem så blev det återigen tvättstugan, känns i bena att springa upp och ner för alla trappor, men kul när kläderna är rena så man har mera att välja mellan =)

Sedan vid en halv sju så kom pappa hit och så satte vi oss och kikade på fotbollen, elfsborg och ifk Göteborg möttes och matchen blev 1-1.
När matchen var slut så åkte pappa och jag och gubben började kika på en film och sedan drog han ut med Uffe och jag åkte och tränade med Anna och Lars, skönt att få svettas lite ibland.
Men när jag cyklade hem så var det värsta åskovädret och precis när jag skulle sätta nyckeln i dörren där nere så både det åska och blixtra samtidigt och det var ingen dårlig smäll, sällan jag blir rädd men då hoppa hjärtat över några slag vill jag lova.

När jag väl kom upp så blev det lite käk och lite prat med gubben och Uffe innan jag gick in och la mig.

Nu sitter jag här och har gjort mig i ordning inför jobbet gör 12.00-22.00 idag, ska änna bli lite skönt faktiskt, för även om många inte tror det så gillar jag att jobba =)

Nu har även halkan blivit inbokad, men den görs inte förrän i slutet av augusti, dem hade ingen tid innan det. Men så är det. Tänkte att jag även skulle ta och boka in resten där i samma veva..


Hmm. Vad ska jag fördriva tiden med i en halvtimme? Får se vad jag hittar på för skoj

En fördel

Enda fördelen med att inte kunna sova är att jag får kika på mitt älskade prison break. Att jag har saknat det vill jag lova. Nej nu ska jag kika färdigt och sedan försöka sova lite!

Fyy och blä!

Har bara legat och vridit mig i flera timmar nu så tog med mig Olle ut på en liten promenad och när vi kom in så hade gubben somnat så gott. Men då är det åter jag som ska somna, halv ligger i soffan och kikar på någon spännande dokumentär och funderar på att ta mig något att äta, magen börjar kurra lite smått och kan ändå inte koppla av så lika bra att få lite mat i kistan. Kan inte fatta att klockan är över fyra och jag ligger vaken, hoppas på att jag får sova några timmar sen i alla fall, så man hinner ladda batterierna så man orkar med ett arbetspass, nej mat var det!

- Måndag

Söndag -

Gårdagen gick åt till att ta det lite lugnt, diska lite, kikar lite på friidrotten en liten stund och sedan plocka jag lite till och när klockan närmade sig fyra så gick jag bort till jobbet och sedan hem för att kika film med gubben och Uffe.

Dagen -
"Moster" Tina kom hit idag och hon behövde hjälp med telefonen (som vanligt har hon noll koll), så satt och fibblade med det samtidigt som det blev kaffe och bullar och en massa skvaller. Heltrevligt med andra ord, sedan åkte hon strax efter tre och jag började göra mig i ordning inför jobbet.
Fy fan vilken dag på jobbet, minns inte när jag skratta så mycket sist, men kul var det. Ibland är en utav kollegorna rikigt sjuk med andra ord, vek oss av skratt!

Sedan hem och packa träningsväskan och väntade in Anna för att sedan möta upp Lars och dra till gymmet.

Men nu är jag hemma och har gosat ner mig i soffan bredvid gubben min =)

L ö r d a g

God morgon!

Vaknade när klockan ringde vid en kvart över tio men gick inte upp ur sängen förrän kvart i elva ungefär.
Då blev det duschen och sedan göra sig i ordning inför jobbet. Så nu sitter jag här och försöker få tiden att gå fortare för idag blir det jobb mellan 12.00-22.00 så det är vad min dag kommer att bestå av.

Tycker om dej <3

....

God kväll!
Blev mycket piggare när jag kom till jobbet men var ändå en lugn kväll.
Men nu är jag hemma och har fått tackat nej till flera förfrågningar om att följa med ut idag.
Hade varit sjukt kul men pallar inte börjar bli riktigt trött och så har man en heldag framför sig i morgon, eller rättare sagt tio timmar och då gäller det att vara utvilad.

En supertrött Fredric har somnat på soffan så funderar på att väcka han och dra med han till sängen för kan lova att den soffan är inte den goaste att sova på och sedan så vill jag ju inte sova själv i natt igen. Fast jag har ju OlleJanson som brukar komma och krypa upp i sängen.

Men slut på babblet och god natt!

- Fredag

Sov fram till tolv idag, även fast jag vaknade till några gånger så lyckades jag att somna om och ungefär vid halv ett så kom Fija hit och drog upp mig ur sängen. Så jag fick så snällt gå upp och snickra på lite kaffe och sedan blev det en hel del tjöt och hon åkte vid halv tre tiden.

Så dagen för mig har inte varit så händelserik direkt men idag blir det jobb mellan 16.00-22.00 och sedan blir det hem och sova, för jag minns inte när jag var såhär trött senast. Men kanske piggnar till lite när jag väl kommer till jobbet? Brukar vara så i alla fall!

Tycker om dej!

- Torsdag

Frida kikade hit på en kopp kaffe och sedan blev det en tripp till stan och sedan bort till sportlife för att lösa in mitt värdebevis, sedan kom Jesper så då blev det ytterligare en tripp in till stan för att sedan stanna till på pizza plus och efter att vi hade ätit gick jag och Frida till hennes syster avslutning innan det bar av hem till mig på en kaffe och sedan hem till henne för att ge oss ut på kattjakt och jakten blev lyckad för vi hittade Mini tillslut och då bar det av hem till mig igen och så målade Frida mina naglar innan Fredric och Uffe kom hit. Fan vad söt älsklingen var mot mig innan han åkte till tyskland.



Så nu sitter jag och Frida här återigen!

Du betyder!

- Happyfejs ! ! !

Efter att Fredric hade gått så satte jag mig i soffan med datorn i knät en stund och sedan fick det bli duschen och efter det så på med kläder och idag kände jag verkligen för att ha shorts på mig så jag testa dom jag köpte på Ullared men dom sitter inte alls bra, rumpan försvinner helt och det gillar jag inte alls.
Så fick för mig att testa ett par som jag fick hem förra sommaren som inte passade och jag var alldeles för lat för att orka skicka tillbaka dom och gissa vad? Dom passar perfekt! Snacka om att jag är glad!.



Nej nu ska jag försöka ordna en dejt med Simone =)

Torsdag

Morgon på er. Vaknade vid en kvart över tio och då blev det upp och käka lite frukost för att sedan åter igen krypa ner bredvid en sovande Fredric. Men några timmar senare är han vaken och ska snart iväg medans jag själv ska ligga och dra mig i sängen några timmar till :)

Onsdag

Vaknade inte när klockan ringde så fick sova enda till tio och det kändes inte dumt vill jag lova. Men nu sitter jag och Fredric hemma hos hans mamma. På återseende :)

- Tisdag kväll.

Är precis hemkommen från jobbet, idag har vi fått gjort en hel del så känner mig extra duktig med tanke på att jag storstäda hela lägenheten innan.

Så nu sitter jag här med Fredric, Uffe och Emil och stirrar på var sin dator ungefär. Socialt? Nej inte direkt men man kan ju inte alltid vara social heller ju ;)

Men snart blir det nog sängen för min del. Är ju en dag i morgon med och schemat är ändrat så jag är ledig två dagar i rad nu istället för helgen ska faktiskt bli riktigt skönt. Men undra vad man ska hitta på nu när lägenheten är städad? Hmm något kommer jag säkert på =)


Tycker om dej <3

Tisdag

Gårdagen bestod utav jobb mellan 12.00-22.00 och fick gjort en hel del trots att det såg mörkt ut framåt kvällen.
Så var hemma strax efter klockan tio och då blev det sängen med datorn i knät en stund och sedan kom Fredric insmygandes
bara för att han trodde att jag sov, men så fel han hade.
Men somnade strax efter att han hade kommit hem.

Sedan så blev det upp tidigt idag, klockan nio ringde klockan så då blev det in i duschen och sedan göra oss i ordning
för skulle med Fredric på ett möte i stan och efter det så träffade han sin syster och jag åkte hem och städade.

Så idag har jag fått gjort mycket
  • . Diskat
  • . Gjort ordning på vinden
  • . Dammat
  • . Gjort rent kattlådan
  • . Bäddat rent
  • . Gjort ordning i garderoben i badrummet
  • . Dammsugit

Och en hel del till. Så nu sitter jag här och försöker få tag på dem som har hand om fallskärmshoppningen för har lite
frågor som behövs besvaras innan vi bokar, men dem vill inte vara när jag ringer. Typsikt.

Snart blir det även jobb med, mellan 16.00-22.00 och sedan blir det hem och sova. Känner att kroppen behöver en hel del sömn.

Du betyder <3

- Söndag

God kväll.

Dagen har bestått av att Amanda ringer och väcker mig vid tio och vi en halv elva kom Amanda, pappa och Cicci på kaffe innan pappa och tanten drog vidare.

Då passade jag och Amanda att gå ner till lekplatsen så hon fick åka lite linbana och sedan hem igen och sedan ner igen.

Sedan kom pappa och hämta henne så jag gick hem och började plocka lite i lägenheten, fick bort all ren tvätt så nu är inte lägenheten en tvättlina längre och alla kläder ligger vikta och hänger så fint i garderoberna. Sedan blev det även till att diska lite och sedan satte jag mig och kikade på tv med Fredric och Uffe innan vi tog en sväng in till stan och kikade på kakor.

Sedan blev det pizza, eller sallad för mig faktiskt, kan ju inte äta pizza varje dag ;) och efter det så var det tid till mig att gå till jobbet. Så jobb mellan 16.00-22.00 blev arbetsdagen idag efter en massa strul. Men bättre än ingen ting ;)

 

Så nu ligger jag här hemma på sängen med datorn och funderar på vad jag ska hitta på? Är för pigg för att sova och för trött för att orka göra något. Inte lätt att vara mig nu..

Men tror att det får bli en film som man kan somna till? Låter som en bra idé.

 

Saknar dej <3

 


Lördag

Dagen har varit fart fylld, för när jag vaknade så hände jag upp resten av alla tvätt så lägenheten blev ännu mera som en tvättställning och sedan traskade jag bort till Fija på en kaffe och sedan blev det pizza innan jag gick hem till pappa för att sedan åka ut till Överby och kika en sväng, hittade en hel del jag ville ha men det ända som fick följa med mig hem var ett par skor till Amanda.

När vi hade kikat färdigt så var vi sugna på lite kaffe så åkte till sluss- caféet och fikade lite smått innan det bar av ner till Vargön och kikade på brorsans bil, men ingen lycka på den fronten så åkte hem till pappa och käkade lite tacos innan jag och Amanda åkte hem till mig där sötbollen och Uffe var.

 

Sedan gick jag och Amanda ner till kiosken och skulle köpa lite godis och när vi kom hem igen så ville hon åka till pappa. Så han fick så snällt komma och hämta henne.

 

Nu sitter Fredric och Uffe i köket och tjatar lite skit och jag får inte vara med, haha. Nej så illa är det nog inte, men ska la kanske vara lite social..

 


Fredag

Fy, vilka mardrömmar jag hade i natt, inte kul för fem öre och så vaknade jag utav att jag skrek som en skev tupp ungefär.

Men jag lyckades att somna om och vaknade när klockan ringde vid en halv åtta och så skicka jag meddelande till mamma om att jag var vaken så hon inte behövde ringa i onödan men vad gör jag efter jag har dragit iväg smset? Joo jag somnar om och vaknar tack och lov vid nio så det var bara att göra sig i ordning inför jobbet och så snällt traska bort dit.

 

Slutade vid fyra och då bar det av hem och direkt ner i tvättstugan och där har jag varit till och från hela kvällen och all tvätt är upptvättad så nu ska allt bara torka med och det kommer sluta med att hela lägenheten är full i tvätt som ska torka. Typsikt att tvätten inte torkar bra i tvättstugan och tumlaren är ju så extremt seg med. Men man ska inte klaga för i denna tvättstugan få jag vara ifred och framför allt ha mina kläder ifred utan att någon kommer att kasta ut dem.

 

Följde även med Uffe till Torpa en sväng förut med och hela världen försvann från mig så fick gråta några tårar mot hans axel och sedan blev det bättre. Men nu sitter jag här hemma i en fåtölj och försöker få tillbaka styrkan så jag kan gå ner och hämta den sista tvätten för att sedan lägga mig i en tom säng och det gillas inte enligt mig. Men man kan ju inte begära för mycket heller..

 

Nej nu ska jag vara duktig en stund till innan natten.

 

Saknar dej <3


- Torsdag

God kväll!

Dagen började med att klockan ringde vid nio för att sedan gå till jobbet för idag blev det jobb mellan 10.00–22.00, så jag har inte gjort så mycket mera än att jobba.

När jag slutade så blev det hem och sedan dess så har jag degat i soffan med datorn i knät och snart blir det sängen. Men jag säger bara morr vad tomt det är när du inte är här, men jag är glad att jag har OlleJanson =)

 

Nej nu får det nästan bli sängen så jag orkar upp och jobba, tänkte även passa på att tvätta några maskiner innan jobbet med, så jag inte har lika mycket när jag har slutat =)

 

Du betyder!


- Onsdag

Gårdagen bestod utav jobb mellan 10.00-18.00 och sedan blev det hem till mig där Fredric, Uffe och Fija väntade, efter en liten stund så gick jag och mötte upp Norrback och sedan hem till mig på kaffe och en hel del tjatande. Mycket trevligt med andra ord.

Sedan drog Fija och Norrback och vi andra gick och käkade pizza och kika på fotbollen, eller rättare sagt jag kikade på fotbollen när dem andra två satt och tjatade på som aldrig förr ;)

Skönt att vi vann i alla fall!

 

Sedan vid en halv elva fick jag med mig pojkarna att följa med mig och Anna till gymmet, men jag säger bara ack vad lata ;)

 

Dagen har bestått av lite ärenden i centrum och sedan hem så gick Fredric och sov en stund och jag städade runt lite här hemma och så väckte jag han vid en tre, tror jag för att jag ville bädda rent i sängen men snäll som han är men med en sur min så flytta han allt på sig och strax efter det kom Uffe hit.

 

Sedan bestämde vi oss för att dra och bada så ner till skräckland blev det och jag var försten i som vanligt, hjälp vilka badkrukor!

När vi hade badat färdigt så mötte vi upp Anna för en tur till gymmet och nu sitter jag och Fredric här och kikar på film, eller rättare sagt han gör det och jag är osocial som vanligt ;)

 

Tycker om dej!


RSS 2.0