- Brorsan ♥

Nu har min älskade bror Jimmy varit i Norge i snart tre veckor och jag saknar han så himla mycket! Haha nej nej skämt åt sido. Visst känns det tomt att han är en bit bort, men huvudsaken är att han har det bra och mår bra så mår jag bra =)




Så vad kan jag säga mera? Joo han kommer hem på torsdag och då blir det tacos hemma hos mamma och jag får äntligen träffa min kära lillebror igen =)


Jimmy - tycker jag förtjänar en uppdatering på din blogg om hur mycket du saknar mig
Haha det skrev han till mig för en liten stund sedan :P

- 4 !

Sitter på jobbet och nu är det ungefär fyra timmar kvar till vi stänger och sedan så ska jag hem och kasta mig på sängen, ska bli sjukt skönt! =)

Förövrigt så har det varit en riktigt bra dag för mig så det känns ju bra det =)


- Kommer snart!

Om någon dag eller ett par så kommer det att dyka upp en ny design på bloggen, men designen behöver en hel del trix och fix så det kommer att ta sin lilla tid eftersom att jag jobbar ganska mycket =)

-

Blev klar en halvtimme innan jag börjar jobba ungefär och det är ju som sagt ovanligt. Men han inte klart med städningen men det är en stor skillnad i alla fall och det är ju alltid något =)

Ska bara ladda på brorsans mobil och sedan drar jag iväg till jobbet så jag återkommer när jag kommer hem efter tio någon gång =)

- Måndag 25/10-10

Vaknade vid sju tiden trots att jag inte börjar förrän fyra idag. Men har fått köra en maskin med tvätt sedan tagit hand om all min disk, bäddat rent i sängen, plockat upp alla kläder från golvet så nu är det bara resten kvar och jag ser inte fram emot det. Hahaha, nej nej men ska köra en liten utmaning med mig själv och det är att när klockan är kvart i tre ungefär så ska det vara rent och så ska jag ha hunnit damsuga. Oj undra om jag hinner detta? Jadå det är bara till att lägga in gasen, jag ska i alla fall göra så gott jag kan =)


- Wishlist



Klackar i all ära, det är bara synd att jag inte kan trippa omkring i dom när jag jobbar ^^

- God natt!

Kom ifrån jobbet strax efter tio och då blev det hem till Simone och där väntades tacos, sjukt jävla gott och mätt blev man =)

Efter en stund började jag traska hemåt och har varit hemma i en halvtimme ungefär =)


Snart så blir det till att sova =)

- Höstmys!

Nu när hösten är här och vintern är påväg med stora språng in i lilla Vänersborg så känner jag alltid för att ha stora sköna tröjer på mig, krypa upp i soffan med en filt, tända ljus och en bra bok.
Utanför hör man hur vinden viner, hur träden sakta dalar ner mot marken, man känner att mörkret snart är här.
Hur härlig är inte denna känslan?


- Tre meter längre armar ^^

Nu är jag hemma efter en sväng på kantum och hela långa vägen hem med lite småtunga påsar, så det känns som om att mina armar har blivit någon centimeter längre än vad dom var ^^

Nu blir det lite lugnt innan jag börjar göra mig i ordning inför jobbet =)

- Shoppa!

Just nu så är jag påväg till kvantum och ska handla lite mat, och sedan skulle Fija till byrackan så jag passar på att ta sällskap med henne, kanske kan få lite bärhjälp om jag är snäll (A)
Hahahah, fy fan vad mobbad jag är ^^

- Lördag morgon!

När jag skrev rubriken så trodde jag seriöst på att det var söndag, men det är ju en dag kvar till dess ^^

 

Gårdagen bestod utav först jobb till fyra sedan gick jag hem så kom pappa, Eva och Amanda hit och busade lite med Alfred.

När dem åkte så hoppa jag in i duschen och börja göra mig i ordning, så vid en kvart i nio så hämtade Linda och hennes moster upp mig så åkte vi och hämta upp Silvana och sedan bar det av mot Trollhättan!

Först så gick vi in på Butlers men shiit vilket pensionärs ställe, men vi var där ett par timmar och hade det lite smått trevligt men sedan bar det av till backstage´s där var det sjukt mycket roligare och jag mötte många gamla vänner så det var sjukt kul =)

Tina hämtade mig i Trollhättan vid en halv två skulle jag tro så åkte vi till donken och sedan hem. Det första jag gjorde var att sten slockna i sängen och sov väldigt gott =)

 

 

 


- Påväg till jobbet nu och det gillar jag :)

dsc02497 (MMS)

- Påväg till jobbet nu och det gillar jag :)


- Hej mitt vinterland!

Hela dagen på jobbet har jag gått runt och sjunkt julvisor, men bara för mig själv inne i huvudet. Dumt att göra kollegerna döva med min falska röst ^^

Men idag mej veterligen kom den första snön och jag blev som sagt skitglad, den första snön är något speciellt enligt mig =)



Men nu när jag gick hem från jobbet så hade det kommit ett par centimeter med snö, synd bara att det kommer att vara borta inom kort =(

Nej nu ska jag sova! Natti alla

-

Nu tar jag och kilar bort till jobbet, eller först så ska jag borsta gaddarna men sedan så drar jag och är hemma någon gång efter tio i kväll så återkommer mera då om jag inte stupar direkt i sängen ^^

- Torsdag 21/10-10

Morgon på er alla!
Idag är jag sjukt seg och så väntar ett tolv timmars pass, men tiden brukar gå fort när man väl kommer dit så det är ju bra det =)

Allt funkar fortfarande fint mellan OlleJanson och Alfred så det känns ju bra det =)





Såhär hade dom lagt sig igår innan jag skulle till jobbet, hur sött är inte det?

Men nu blir det duschen för min del, då kanske jag piggnar till lite i alla fall =)

- Duktiga jag!

Medan OlleJanson lär lille Alfred alla sina bus så passar jag på att tvätta och städa under tiden, kom precis upp ur tvättstugan så andra maskinen är igång, blir nog en till max två innan all tvätt är upptvättad!
Så nu ska jag bara njuta av mitt kaffe och sedan ska jag fortsätta!
Ska ha en ren lägenhet innan jag börjar jobba och det är fem timmar kvar till dess, så jag borde ju hinna få ordning ju, men lite lat ^^

- Två blir tre!

Igår kväll så utökades min lilla familj som först bestod utav mig och OlleJanson tills lilla Alfred kom in i bilden! Så himla underbart, båda två låg brevid mig hela natte (mig veteligen) så det var hur mysigt som helst.
Alfred och OlleJanson fastnade direkt för varandra och man skulle kunna kalla dom helan och halvan eller bröder.









Jag vet att många har varit emot att jag skaffade mig en katt till, men tiden kändes rätt och denna lilla Alfred kändes bara helt rätt i min lilla familj =)

- Veckoplanering!

Denna lilla sak som är väldigt bra och effektiv för dem som har dåligt minne (jag med andra ord) så är denna veckoplaneringstavlan väldigt bra!
Ska bara lära mig att använda den flitigt med, för då lär jag knappast att glömma vad som händer den närmaste vecka ^^



Nej nu så ska jag och Eva ut på äventyr, berättar mera när jag kommer hem =)

- Restaurang?!

Vaknade vid tio utav att morfar stod och bankade på dörren (var inte meningen att somna om i morrse) så det var bara till att kasta på mig kläder och sedan följa med han hem.
När vi kom dit så blev det kaffe och bulle, fast för mig blev det en smörgås. När vi hade fikat färdigt så hjälpta jag han och Ingejärd att visa dom hur man lägger över bilder från kameran till datorn och sedan hur man gör mappar osv, dom har noll koll men lika kul att hjälpa till (då känner jag mig smart).
När vi var klara där så blev det en supergod lunch som bestod av köttgryta och potatis.




När vi hade ätit upp så behav vi oss ut till bilen och styrde till tygladan, men hittade inte något speciellt men en liten sak fick följa med mig hem (bild kommer senare). Så har precis tagit hand om en hel del disk, bara lite kvar nu men nu sitter jag med en kopp kaffe och ska snart fortsätta att städa!

- Måndag 18/10-10

Vaknade utav att mamma ringde strax efter sju, hade glömt att skicka ett meddelande till henne och säga att hon inte behövde ringa, men kul att hon kom ihåg att ringa och sedan lyckades jag att somna om och jag sov ända till halv elva. Brukar inte hända vanligtvis men jag behövde väl det =)

Så vad händer idag? Får se vad Simone säger om mitt förslag som jag kom med igår, hon skulle fundera =)
Annars har jag ingen aning alls, men något ska väl ske hoppas jag på =)

- Söndag 17/10-10

När jag vaknade så ringde jag mammsen och sedan så kom hon hit vid en kvart över tolv (om jag minns rätt), så blev det några koppar kaffe och en himla massa prat om allt och inget. Det är alltid lika trevligt att träffa mamma!
Sedan så följde hon med mig in till stan så jag fick handlat lite och hon hoppa på bussen hem till sig.

När jag kom hem så ställde jag mig och snickra ihop lite tacos och tryckte i mig två stora portioner under tiden jag satt och kikade på några avsnitt av weeds.
Strax efter jag hade ätit upp så får jag hoppa in och jobba så det blev några timmar där.
Kom hem strax efter tio och sedan dess har suttit och försökt slå farsgubben i poker, men det går inte sådär jätte bra för mig direkt =/



Här med så säger faktiskt jag godnatt och tar och kryper ner i sängen och läser några sidor =)

- Nu är jag påväg till jobbet, idag fick ä...

dsc02474 (MMS)

- Nu är jag påväg till jobbet, idag fick änna vinterjackan fram. Jag säger bara usch vad kallt det är ute! Återkommer när jag kommer hem :)


- Lördag 16/10-10

Vaknade vid en kvart i sex och tänkte att det inte är någon idé att somna om eftersom att klockan ringer strax efter sju. Så jag gick upp och åt lite frukost och sedan la jag mig ner med datorn i knät och kände hur ögonen började gå i kors så jag la mig ner och somnade om och vakna vid en halv nio, skönt att känna sig någolunda utvilad i alla fall =)

Idag blir det jobb, elva till tio är det som står på schemat så hoppas på att händer en del idag annars blir det en extremt seg dag och det vill jag inte =)

Nej om man kanske skulle ta och börja göra sig i ordning? Det tycker jag låter bra =)

- Fick jobba över till halv sex eftersom ...

- Fick jobba över till halv sex eftersom att det är en tjej sjuk, sedan hem. Amanda och Eva kom. Somna vid åtta. Sov tills nu men ska ta och somna om nu! Roligt inlägg, jag vet (inte). Men säger här med natti!! :-*


- Jag kilar!

Nej nu är jag klar och ska dra bort till jobbet nu men uppdaterar mera när jag kommer hem, hoppas att ni får en bra förmiddag =)

-

Hur underbart är inte detta? Duschslangen är fixad och jag har precis varit inne i en varm och långdusch och benen är nyrakade, kan en morgon bli så mycket bättre? Nej trodde inte det heller ^^

Nu dega en liten stund innan jag börjar göra mig i ordning inför ett arbetspass =)

- Fredag 15/10-10

Fredag idag och fan vad skönt snart är det helg! Haha och varför bryr jag mig? Jag jobbar ju i morgon med men ändå känns det som om att fredagar är lite speciella!

Idag blir det jobb mellan elva till fyra så innan dess så ska jag bara dega, känner egentligen för att sova en timme eller två men det ska jag inte göra för då lär jag inte vakna sen ^^

Nej om man kanske skulle ta och hoppa in i duschen? Fick ju faktiskt en ny duschslang igår så nu kan jag duscha riktigt, så jag tror det får bli en dusch =)

- Tisdag 12/10-10

Sista maskinen med tvätt är inne nu, resten hänger i torkrummet lite är redan vikt och väntar på att få komma in i garderoben, men där ska jag göra i ordning i morgon innan jag drar till Fija och sedan Simone så har jag något att pyssla med på morgonen, för känner jag mig själv rätt så kommer jag inte att kunna sova särsklit länge i morgon ^^

Nu sitter jag här och dricker min sista kopp kaffe och gör mig redo inför jobbet!

Har gett Fija en uppgift eller hon sa att hon kunde göra en "Att Göra Lista" så från och med måndag så kommer jag nog att ha Vänersborgs finaste hem om jag nu lyckas att följa denna lista, men det ska jag väl klara av så bra som jag är ;)  Haha nej skämt åt sido, jag ska klara av denna lista, ska bevisa att jag kan vara lika ordningsam som jag vill vara =)

45 minuter kvar och vad ska jag babbla om nu då? Jag har inte den blekaste så om jag kanske skulle ta och börja med garderoben? Eller kanske äta lite mat innan jobbet? Eller något?
Haha nej, uppdaterar nog inte mer förrän jag är hemma ikväll så som en strax efter tio!

- Tur i oturen?

Detta är en rent sagt rörig dag, först det där med duschslangen sedan när jag sitter och väntar på den som ska öppna så får jag repliken ”Va fan gör du här”, jag har noll koll om vad hon pratar om tills jag får se i almanackan då börjar inte jag förrän fyra, suck så jag måste lära mig att kunna tyda det jag själv har skrivit annars blir det inte lätt, men vi fick oss ett gott skratt om inte annat.

Så nu har jag varit nere i tvättstugan och smällt igång en tvätt och strax så ska jag snickra på lite kaffe med sedan så blir det litet röj i lägenheten när jag ändå är uppe på benen =)


- Grattis är det enda jag säger!

Suck undra om detta kommer att bli en bra dag egentligen? För nyss när jag var inne i duschen så sprack duschslangen och det är inget bra det, men som tur var så hade jag näst in till duschat färdigt. Så jag måste ta och ringa hyresvärden under dagen så dom kan komma och fixa det så jag kan få duscha i morgon..!

 

Nej nej nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan traska bort till mamma en snabbis innan jag ska jobba!


- Tjugo minusgrader!

Uscha mig säger jag bara, skulle behöva ett par till timmars sömn, men dumt att somna om nu när man börjar om lite mer än en timma.. Men men sitter här invirad i mitt täcke och föröker att samla mod till att trotsa kylan i rummet och bege mig till duschen. Men det krävs en hel del mod till dettan, för det är ju dumt att frysa ihjäl på kuppen, för om jag skulle tippa så är det tjugo minusgrader i rummet.. Haha nej kanske inte så mycket men än åtta grader eller något, så inte sådär jättevarmt, men jag sover bättre när det är kallt..

Uscha vad jag svamlar på nej nu ska jag trotsa kylan och sticka in i duschen!

- God kväll på er!

 

Råkade somna om i morse så vakande vid en kvart i nio så var bara till att hoppa in i en snabbdusch och sedan göra mig i ordning för att dra till jobbet och köra ett tolv timmars långt pass! Men dagen idag har gått relativt snabbt och det är ju ett plus. Men nu ligger jag här nerbäddad i min säng och vilar upp mina fötter inför ett lika långt pass i morgon med! Hoppas verkligen att det kommer att vara mer att göra då =)

Men nu så ska datorn av och jag ska lägga mig och läsa lite innan jag ska nana =)


- Sagan om Jenny

Det var en gång en Jenny som halvlåg i sin säng med datorn i knät och som fick sluta tidigare idag eftersom att hon och en kollega bytte tider. Så när Jenny ligger på sin säng så funderar hon på vad hon skulle vilja göra för man kan ju inte ligga på sängen hela kvällen? Eller kan man det? Eller vill hon det? Nej det vill hon inte och det mesta är i ordning plockat men framåt kvällningen så ska Jenny ta tag i den lilla disk som är och sedan vattna blommorna.

 

Men fram till dess då? Om hon kanske skulle ta och köra ett litet träningspass? Det skulle ju inte sitta fel för som Jenny brukar säga ”Jag mår bättre av träning”.

 

Så klockan sju kommer det att bli träning, men till dess då? Vad ska Jenny hitta på? Joo det blir ett avsnitt av O. C eller kanske två får se vad klockan slår =)


- Skrik inte så högt!

Igår när jag pratade med mamma i telefonen så fick jag lite "skäll", hon tycker att jag ska ta och börja uppdatera bloggen igen så hon vet vad som händer och sker i mitt liv ;)

Så idag kommer jag att jobba heldag och när jag kommer hem så kommer jag att vara sjukt trött men ska ändå försöka att uppdatera =)

Inatt blev jag sjukt skraj, hade somnat på soffan och vaknar utav att det står en lång människa i hallen men efter en stund så fick jag se att det var brorsan som skulle låna min soffa så jag var så snäll och flytta mig till sängen =)

Så just nu ligger han och OlleJanson och snarkar ikapp, nej då så farligt är det inte ;)


Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning inför ett långt arbetspass!

- När hände detta senast?

Sitter här och är helt klar innan jobbet och ändå är det typ tjugo min kvar tills jag börjar och det tar typ tre min att gå dit. Jag minns inte när detta hände senast och jag funderar på vad fan jag ska hitta på nu? Kan ju inte bara sitta här rakt upp och ner som ett jävla fån och bara glo ^^



Ser helt död ut på bilden, men det är precis så jag känner mig just nu, känner inta alls för att jobba idag, men det är bara fem timmar och det går fort! Men när jag väl kommer till jobbet så brukar jag piggna till, så kanske ska dit och kika så "tanterna" på jobbet har hunnit att få ordning på allt innan öppningen ^^

Det gör jag så jag kommer att uppdatera när jag kommer hem igen =)

- Invigningen!

Stod framför min kaffebryggare och höll värdens tal om att den skulle brygga kaffet fort, och det måste ha hört mig, för fort gick det... Haha shit vad jag är mobbad ibland, men men så är det är man är en Savefors^^

Nej nu ska jag njuta av detta kaffet innan det blir duschen =)

- Tisdag 5/10-10

Redan tisdag, haha har ju bara gått en dag på denna nya veckan, men ändå ;)
Vakande vid kvart över sju och har lyckats att hålla mig vaken sedan dess, helt otroligt ^^
Men ögonen har gått i kors och det hade inte varit fel att få sova några timmar till, men men spela roll nu börjar jag att piggna till lite i alla fall =)

Ska snart ta mig upp ur sängen och snickra på lite kaffe, måste ju ta och inviga min nya kaffebryggare som jag fick utav morbror och hans familj i söndags =)

Sedan blir det duschen och vid elva är det jobb som gäller!

- Måndag 4/10-10

Efter att jag slutade att jobba klockan fyra så gick jag till trafikskolan och mötte upp Olsson, Piraten och Simon (tror jag han hette), sedan blev det hem till mig så jag fick byta kläder och efter jag hade gjort det så åkte vi och hämtade upp Simone gumman och sedan bar det av till överby, där blev det fika och en hel del kikandes i affärer för min och Simone´s del ^^

Fick med mig lite saker hem, men inte allt för mycket, har fortfarande en massa pengar kvar, så nu ska jag spara =)





Tog en bild på Olsson och Piraten med, men den måste ha försvunnig =(
Men det absolut bästa med denna dagen har varit att träffa Piraten, det var nog ett par år sedan vi träffades sist..


- Söndag 3/10-10

Redan söndag idag och denna veckan har bara flygit iväg, men så går det väl när man har något att göra på dagarna?
Men idag så vaknade jag runt sju, somnade om och vakna nio då jag gick upp, eller rättare sagt jag somnade inte om igen.
Vid elva tiden så traska jag in till stan och fick handla till lite varor som tog slut igår och när jag kom hem så bakade jag ännu mera cupcake´s, men denna gången med blå frosting på =)



Runt tre tiden så började gästerna att trilla in, när alla hade kommit så blev det lite fika och sedan presentöppning! Fick en massa bra saker och jag är sjukt nöjd kan jag lova er alla! =)

Sedan när gästerna hade gått så kom Fija hit och sedan när hon drog så stack jag hem till Talli och pratade lite skit med han och Sara och nu sitter jag här och funderar starkt på att ta mig lite kvällsmat och sedan krypa ner i sängen, börjar känna att ögonen snart går i kors ;)

- Kom hem för en timme sedan ungefär, men ...

dsc02461 (MMS)

- Kom hem för en timme sedan ungefär, men inte gjort allt för mycket sedan jag kom innanför dörren. Men nu ligger jag ned bäddad i sängen och ska börja läsa denna bok som jag fick utav Camilla och Sara tidigare idag. Jag hoppas att den är lika bra som den låter :)


- Nu är det lördag kväll och jag, Simon...

- Nu är det lördag kväll och jag, Simone och Robin J sitter inne på bio'n och väntar på att filmen ska börja. Shit nu börjar den, återkommer när jag kommer hem :)


- Bak-bilder!

Vaknade vid en kvart i tio så kom Olsson hit vid en tio tiden och jag gjorde mig i ordning så åkte vi ner till Kvantum och handlade lite.
Sedan hem till mig och började baka. Satte Olsson i jobb med att göra negerbollar och jag började med mina cupcakes (första gången) ...











Sedan kom brorsan så satte han i erbete med att diska medans jag plockade undan allt och dammsög lägenheten och efter en stund kom Olsson tillbaka och sedan kom pappa, Eva och Amanda och då blev det kaffe och fika!
När vi hade fikat så tvingade jag med dom på twister med det slutade alltid med att jag fick det krångligaste och åkte ut först. Men man kan ju inte alltid vinna ^^




Kamp mellan far och son!
Och det slutade med att brorsan vann, om inte jag minns fel ^^



Gästerna drog och jag och Olsson åkte ner till Vargön och köpte oss var sin tacorulle men Olsson drog för en stund sedan och nu sitter jag här mätt och belåten innan jag ska in till stan och träffa Simone och Robin!

- Kan det va något av det bästa?

Kom precis ut ur en varm och lång dusch, dom senaste dagarna har det bara blivit snabbduschar eftersom att jag har somnat om varje morgon till nio när jag börjar tio.
Men inte idag! Idag fick jag stå länge länge och bara känna det varma vattnet mot min kropp och det bästa utav allt, jag hann och raka benen!
Det kan jag säga er att enligt mig så är nyrakade ben något bland det skönaste som finns =)



- Bildkälla -

- Fredag 1/10-10

Vaknade när klockan ringde en fem över sju men låg och halvsov fram tills nästa klocka skulle ringa och strax efter det så ringde mamma.
Gick ner i tvättstugan och körde igång en maskin och ska snart gå ner och slänga in den i tumlaren så jag får lite mera rena kläder. För det är ju aldrig fel =)

Idag så blir det jobb mellan tio och tio, så kommer att bli välldigt kasst med uppdatering från min sida, fast jag har ju inte direkt uppdaterat så mycket det senaste heller...

Nej om man kanske skulle ta och kasta i sig lite frulle innan det är tid till att gå ner i tvättstugan? Det låter bra tycker jag.!

RSS 2.0